Ciastko Warszawskie Szpinak Majeranek 60 g Baton Warszawski - Przecena Krótka Data Minimalnej Trwałości
- Oczekujemy na dostawę tego produktu, Wyszukaj poniżej lub za pomocą wyszukiwarki podobny produkt.
-
- 2,25 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,06 kg
Cena kat. za 1kg :74.83 zł
Przecena spowodowana krótką datą minimalnej trwałości.
Najlepiej spożyć przed: 17/05/2022
Oferta ważna do wyczerpania zapasów!
Produkt należy opłacić lub zamówić za pobraniem na 2 dni robocze przed upływem terminu trwałości.
CIASTKO SZPINAK MAJERANEK
Produkt bezglutenowy
Masa netto: 60 g (2 sztuki)
Składniki: Mąka owsiana bezglutenowa, olej kokosowy, płatki owsiane bezglutenowe, rodzynki, siemię lniane, mąka ryżowa, mąka teff, łuska babki jajowatej, sól, szpinak suszony, majeranek, czosnek suszony, pieprz.
Wyprodukowano w Polsce
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1955 kJ/467 kcal
Tłuszcz 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18,4 g
Węglowodany 45,3 g
w tym cukry 10,6 g
w tym błonnik 14,9 g
Białko 10,3 g
Sól 1,1 g
Producent:
Baton Warszawski Paweł Malicki
u. Sułkowskiego 6/2, 01-602 Warszawa
Bio: | Nie |
Gluten: | bezglutenowe |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Baton Warszawski
- Kod producenta: 5906395341276
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000033397
Recenzje
Karol
Recenzja niezweryfikowana
|