MARANTA TRZCINOWA BIO
Produkt bezglutenowy.
Masa netto: 250 g
Składniki: Mąka z korzenia maranty trzcinowej* 100%
* składniki ekologiczne
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07
Pochodzenie składników: Rolnictwo spoza UE
Kraj pochodzenia: Indie
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1495 kJ/357 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 85 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 g
MĄKA TEFF BEZGLUTENOWA
Miłka abisyńska
Masa netto: 500 g
Składniki: Mąka Teff 100%.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Kraj pochodzenia: Holandia
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1398 kJ/ 334 kcal
Tłuszcz: 2,1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,7 g
Węglowodany: 65 g
- w tym cukry: 7,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć. Służą na przykład do utrzymania zawartości koszyka użytkownika. Możesz ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała te pliki cookie, ale wtedy strona nie będzie działała poprawnie. Te pliki cookie pozwalają na identyfikację np. osób zalogowanych.
Zawsze aktywne
Analityczne pliki cookie
Te pliki cookie pozwalają liczyć wizyty i źródła ruchu. Dzięki tym plikom wiadomo, które strony są bardziej popularne i w jaki sposób poruszają się odwiedzający stronę. Wszystkie informacje gromadzone przez te pliki cookie są anonimowe.
Reklamowe pliki cookie
Reklamowe pliki cookie mogą być wykorzystywane za pośrednictwem naszej strony przez naszych partnerów reklamowych. Służą do budowania profilu Twoich zainteresowań na podstawie informacji o stronach, które przeglądasz, co obejmuje unikalną identyfikację Twojej przeglądarki i urządzenia końcowego. Jeśli nie zezwolisz na te pliki cookie, nadal będziesz widzieć w przeglądarce podstawowe reklamy, które nie są oparte na Twoich zainteresowaniach.