HERBATNIKI ORKISZOWE Z MLECZNA CZEKOLADĄ FAIR TRADE
Masa netto: 28 g
Składniki: Herbatnik (57%): mąka orkiszowa* (73%), cukier trzcinowy*, oliwa z oliwek extra virgin* (11%), skrobia pszenna*, miód*, przecier z orzechów laskowych*, mąka owsiana*, substancja spulchniająca (węglan sodu), sól. Mleczna czekolada (43%) masa kakaowa min. 25%: cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy* (18%), mleko pełne w proszku* (14%), masa kakaowa* (10%), emulgator: lecytyna słonecznikowa*, wanilia w proszku*
* składniki ekologiczne
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-007
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: Inne zboża zawierające gluten, jaja, soję oraz inne orzechy.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu wolnym od zapachów.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2012 kJ/ 479 kcal
Tłuszcz: 19 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g
Węglowodany: 67 g
- w tym cukry: 38 g
Białko: 8,9 g
Sól: 0,35 g
Producent:
Alce Nero
Via H.Ford 2/A-40024
Castel S.Pietro Terme (BO)
Włochy
HERBATNIKI ORKISZOWE W GORZKIEJ CZEKOLADZIE FAIR TRADE BIO
Zawartość netto: 28 g
Składniki: Herbatnik 57%: mąka orkiszowa* 67%, cukier trzcinowy*, oliwa z oliwek extra virgin* 11%, skrobia pszenna*, pasta z orzechów laskowych*, miód*, mąka owsiana*, substancje spulchniające (węglany sodu), sól. Ciemna czekolada 43% - (masa kakaowa min. 55%), cukier trzcinowy*, masa kakaowa* 40%, tłuszcz kakaowy* 15%, mielona wanilia*
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Może zawierać inne zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), inne orzechy, soję.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2054 kJ/489 kcal
Tłuszcz: 23 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 11 g
Węglowodany: 60 g
- w tym cukry: 30 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,4 g
EKOLOGICZNE KOSTKI WARZYWNE
Z cebulą, selerem i marchwią, bez oleju palowego, produkt bezglutenowy.
Masa netto: 100 g (10 kostek po 10 g)
Składniki: sól, cukier trzcinowy*, suszone warzywa* 13,5% (cebula* 5%, seler* 5%, marchew* 3,2%, pietruszka* 0,3%), skrobia kukurydziana*, olej z nasion słonecznika*, wyciąg z drożdży, przyprawy*
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE /spoza UE
Informacja alergiczna: Produkt zawiera alergen: seler. Produkt może zawierać alergeny: gluten oraz mleko (łącznie z laktozą).
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania: Jedną kostkę rozpuścić w 0,5 l wrzącej wody.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 836 kJ/ 199 kcal
Tłuszcz: 4,7 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,4 g
Węglowodany: 35 g
- w tym cukry: 19 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 3,0 g
Sól: 50,7 g
EKOLOGICZNY MAKARON PEŁNOZIARNISTY Z PSZENICY DURUM
Masa netto: 500 g
Składniki: pełnoziarnista mąką z pszenicy durum*, woda
*składniki pochodzenia ekologicznego
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: zawiera gluten.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1453 kJ / 346 kcal
Tłuszcz 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 66 g
w tym cukry 3,2 g
Błonnik 7,7 g
Białko 12 g
Sól 0 g
Producent:
Alce Nero
Via H.Ford 2/A-40024
Castel S.Pietro Terme (BO)
Italia
MAKARON SEMOLINOWY PENNE BIO
Masa netto: 500 g
Składniki: Semolina z pszenicy durum*, woda
* składniki ekologiczne
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: Zawiera gluten.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1478 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g
Producent:
Alce Nero
Via H. Ford 2/A-40024
Castel S. Pietro Terme (BO)
Włochy
MAKARON EKOLOGICZNY Z SEMOLINY Z PSZENICY DURUM
Masa netto: 250 g
Składniki: semoliny z pszenicy durum*, woda
*składniki pochodzenia ekologicznego
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: zawiera gluten.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1483 kJ / 353 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 72 g
w tym cukry 2,5 g
Błonnik 3,0 g
Białko 12 g
Sól 0 g
Producent:
Alce Nero
Via H.Ford 2/A-40024
Castel S.Pietro Terme (BO)
Italia
MAKARON (SEMOLINOWY) SPAGHETTI BIO
Masa netto: 500 g
Składniki: ekologiczna mąka z pszenicy durum, woda
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: Produkt zawiera gluten.
Sposób przygotowania: 1,5 l osolonej wody na 100 g makaronu. Czas gotowania: 11 min.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1474 kJ/ 351 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g
Węglowodany: 73 g
- w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g
Producent:
ALCE NERO
Via H.Ford 2/A-40024
Castel S.Pietro Terme (BO)
Italia
POMIDORY PELATI BEZ SKÓRY W PUSZCE BIO
Masa netto: 400 g
Masa netto po odsączeniu: 240 g
Składniki: Obrane pomidory pelati*, sok pomidorowy*
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE
Kraj pochodzenia: Włochy
Warunki przechowania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni od otwarcia.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 88 kJ/ 21 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g
Węglowodany: 2,9 g
- w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,04 g
Producent:
Alce Nero S.p.A.
Vio H.Ford 2/A - 40024, Castel S. Pietro Terme (BO) Włochy
WAFLE RYŻOWE PEŁNOZIARNISTE BIO
Masa netto: 100 g
Składniki: Ryż pełnoziarnisty*.
* składnik pochodzący z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-007
Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: Może zawierać: ziarna sezamu.
Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1613 kJ/ 384 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,7 g
Węglowodany: 82 g
- w tym cukry: 0,4 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 7,8 g
Sól: 0 g
Producent:
Via H. Ford 2/A - 40024
Castel S. Pietro Rerme (BO)
Italia
MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) SPAGHETTI BIO
Masa netto: 500 g
Składniki: ekologiczna pełnoziarnista mąka z pszenicy durum, woda
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: Produkt zawiera gluten.
Sposób przygotowania: 1,5 l osolonej wody na 100 g makaronu. Czas gotowania: 10 min.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1453 kJ/ 346 kcal
Tłuszcz: 2,1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,4 g
Węglowodany: 66 g
- w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 7,7 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
Producent:
ALCE NERO
Via H.Ford 2/A-40024
Castel S.Pietro Terme (BO)
Italia
MAKARON EKOLOGICZNY Z SEMOLINY Z PSZENICY DURUM
Masa netto: 500 g
Składniki: semoliny z pszenicy durum*, woda
*składniki pochodzenia ekologicznego
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: zawiera gluten.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1483 kJ / 353 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 72 g
w tym cukry 2,5 g
Błonnik 3,0 g
Białko 12 g
Sól 0 g
Producent:
Alce Nero
Via H.Ford 2/A-40024
Castel S.Pietro Terme (BO)
Italia
MAKARON EKOLOGICZNY Z SEMOLINY Z PSZENICY DURUM
Masa netto: 500 g
Składniki: mąka z pszenicy durum*, woda
*składniki pochodzenia ekologicznego
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: zawiera gluten.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1478 kJ / 352 kcal
Tłuszcz 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 73 g
w tym cukry 3,1 g
Błonnik 2,9 g
Białko 11 g
Sól 0 g
Producent:
Alce Nero
Via H.Ford 2/A-40024
Castel S.Pietro Terme (BO)
Italia
MAKARON SEMOLINOWY LASAGNE BIO
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum.
Masa netto: 250 g
Składniki: mąka z pszenicy durum*, woda
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-023
Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne zboża zawierające gluten, soję, gorczycę.
Sposób użycia: Makaron gotować przez 5 minut. Dodać wybrane składniki, piec w temperaturze 180ºC przez 35 minut.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1474 kJ/ 351 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 72 g
- w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g
Producent:
Pastificio Battagello S.r.l.
Via Balegante, 5-31039 Riese Pio X (TV) Italia
SOS POMIDOROWY PASSATA BIO
Produkt pasteryzowany.
100% włoskich pomidorów.
Masa netto: 500 g
Składniki: Pomidory z upraw ekologicznych.
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy
Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 139 kJ/ 33 kcal
Tłuszcz: 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 5,3 g
- w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 1,7 g
Sól: 0 g
Producent:
Alce Nero S.p.A.
Via H. ford 2/A
40024 Castel S. Pietro Terme (BO)
Włochy
KONCENTRAT POMIDOROWY 28% BIO
(przecier pomidorowy)
Masa netto: 130 g
Składniki: Pomidory*.
* składnik pochodzący z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-09
Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy
Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 437 kJ/104 kcal
Tłuszcz: 0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g
Węglowodany: 20 g
-w tym cukry: 16 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,1 g
Producent:
Alce Nero S.p.A.
Via H. Ford 2/A-40024
Castel S.Pietro Terme (BO)
Włochy
HERBATNIKI ORKISZOWE W GORZKIEJ CZEKOLADZIE FAIR TRADE BIO
Zawartość netto: 2 x 28 g
Składniki: Herbatnik 57%: mąka orkiszowa* 67%, cukier trzcinowy*, oliwa z oliwek extra virgin* 11%, skrobia pszenna*, pasta z orzechów laskowych*, miód*, mąka owsiana*, substancje spulchniające (węglany sodu), sól. Ciemna czekolada 43% - (masa kakaowa min. 55%), cukier trzcinowy*, masa kakaowa* 40%, tłuszcz kakaowy* 15%, mielona wanilia*
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Może zawierać inne zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), inne orzechy, soję.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2054 kJ/489 kcal
Tłuszcz: 23 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 11 g
Węglowodany: 60 g
- w tym cukry: 30 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,4 g
KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BIO
Masa netto: 75 g
Składniki: Kakao w proszku*, węglany potasu (regulator kwasowości).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-014
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1709 kJ/ 407 kcal
Tłuszcz: 21,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 13,0 g
Węglowodany: 19,0 g
- w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 27g
Białko: 22,0 g
Sól: 0 g
Producent:
Alce Nero S.p.A
Via H. Ford 2/A,
Castel S. Pietro
Terme (BO), 40024 Italia
MĄKA PSZENNA BIO - TYP 0
Idealna do wypieku chleba, makaronów, pizzy
Masa netto: 1 kg
Składniki: Mąka pszenna* 100%
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy
Informacje dla alergików: Produkt może zawierać zboża zawierające gluten oraz soję.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1541 kJ/ 367 kcal
Tłuszcz: 1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g
Węglowodany: 76 g
- w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
Producent:
Alce Nero S.p.A.
Via H. Ford, 2/A - 40024 Castel S. Pietro Terme (BO) Italia
MAKARON FUSILLI TRÓJKOLOROWY BIO
Makaron semolinowy z suszonym pomidorem i szpinakiem.
Masa netto: 500 g
Składniki: mąka z pszenicy durum*, mąka z pszenicy durum* z suszonymi pomidorami*(3%), mąka z pszenicy durum* z suszonym szpinakiem* (2%), woda
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1470 kJ/ 350 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 71 g
- w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
Producent:
ALCE NERO
Via H. Ford 2/A-40024
Castel S. Pietro Terme (BO)
Włochy
MAKARON KUKURYDZIANO-RYŻOWY SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO
Masa netto: 250 g
Składniki: mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%)
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy
Informacje dla alergików: produkt może zawierać alergeny: łubin, soję.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1491 kJ/355 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,5 g
Węglowodany: 78 g
- w tym cukry: 2 g
Białko: 7 g
Sól: 0,05 g
Producent:
Alce Nero S.p.A.
Via H. Ford 2/A-40024
Castel S.Pietro Terme (BO)
Włochy
MAKARON ORKISZOWY GNIAZDA TAGLIATELLE BIO
Masa netto: 250 g
Składniki: Mąka z pszenicy (orkisz) *
* składniki ekologiczne
Jednostka certyfikująca: IT-EKO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE (Włochy)
Informacja alergiczna: Produkt zawiera alergen: gluten.
Warunki przechowania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania: 1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 minut.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1445 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g
Węglowodany: 68 g
- w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
Producent:
Alce Nero
Via H.Ford 2/A - 40024
Castel S. Pietro Terme
Włochy
EKOLOGICZNY MAKARON KUKURYDZIANO - RYŻOWY BEZGLUTENOWY - PENNE
Opracowany specjalnie dla osób cierpiących na celiakię.
Masa netto: 250 g
Składniki: Mąka kukurydziana* 80%, mąka ryżowa* 20%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać łubin oraz soję.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna:1491 kJ/355kcal
Tłuszcz: 1,4 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,5 g
Węglowodany: 78 g
-w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,05 g
Producent:
Alce Nero
via Idice,299
40050 Monterenzio (BO)
Włochy
MAKARON KUKURYDZIANO - RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO
FUSILLI
Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
Masa netto: 250 g
Składniki: Mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%)
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009
Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać łubin oraz soję.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna:1499 kJ/ 353 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,5 g
Węglowodany: 78 g
-w tym cukry: 2 g
Błonnik: 1 g
Białko: 7 g
Sól: 0,05 g
Producent:
Alce Nero
via Idice,299
40050 Monterenzio (BO)
Włochy
KAWA ZBOŻOWA MOKA
Masa netto: 500 g
Składniki: ekologiczny prażony i mielony jęczmień (orzo mondo)
Jednostka certyfikująca: IT-009
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE (Włochy)
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w zamkniętym pojemniku.
Przygotowania: Porcja na 1 filiżankę: wsypać 2-3 łyżeczki kawy do filtra ekspresu do kawy. Kawa nie zawiera kofeiny, polecana również dla dzieci.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1474 kJ/ 351 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,4 g
Węglowodany: 68 g
- w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 12,5 g
Sól: 0 g
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć. Służą na przykład do utrzymania zawartości koszyka użytkownika. Możesz ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała te pliki cookie, ale wtedy strona nie będzie działała poprawnie. Te pliki cookie pozwalają na identyfikację np. osób zalogowanych.
Zawsze aktywne
Analityczne pliki cookie
Te pliki cookie pozwalają liczyć wizyty i źródła ruchu. Dzięki tym plikom wiadomo, które strony są bardziej popularne i w jaki sposób poruszają się odwiedzający stronę. Wszystkie informacje gromadzone przez te pliki cookie są anonimowe.
Reklamowe pliki cookie
Reklamowe pliki cookie mogą być wykorzystywane za pośrednictwem naszej strony przez naszych partnerów reklamowych. Służą do budowania profilu Twoich zainteresowań na podstawie informacji o stronach, które przeglądasz, co obejmuje unikalną identyfikację Twojej przeglądarki i urządzenia końcowego. Jeśli nie zezwolisz na te pliki cookie, nadal będziesz widzieć w przeglądarce podstawowe reklamy, które nie są oparte na Twoich zainteresowaniach.