LIZAK CZEKOLADOWO - MIGDAŁOWY BEZGLUTENOWY BIO
Masa netto: 15 g
Składniki: Cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakaowca*, migdały* 10%, sproszkowane mleczko kokosowe*, wanilia Bourbon*.Zawartość masy kakaowej min. 52%.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: inne orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2597 kJ/ 627 kcal
Tłuszcz: 51 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 31 g
Węglowodany: 33 g
- w tym cukry: 28 g
Błonnik: 6 g
Białko: 6 g
Sól: 0,2 g
Producent:
SuroVital M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
LIZAK O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWY BIO
Masa netto: 15 g
Składniki: Cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, truskawki liofilizowane* 8%, sproszkowane mleczko kokosowe*.Zawartość masy kakaowej min. 36%.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: inne orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2639 kJ/ 637 kcal
Tłuszcz: 51 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 28 g
Węglowodany: 37 g
- w tym cukry: 37 g
Błonnik: 5 g
Białko: 5 g
Sól: 0,3 g
Producent:
SuroVital M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca.
Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*- zawartość masy kakaowej min 65%), daktyle* 50%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: W produkcie jest możliwa obecność orzechów powodujących alergię lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1914 kJ/459 kcal
Tłuszcz: 26 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 17 g
Węglowodany: 47 g
- w tym cukry: 45 g
Błonnik pokarmowy: 10 g
Białko: 5 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital M.Rendak K.Szwed s.c.
ul. Św. U.Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
MIGDAŁY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO
Masa netto: 70 g
Składniki: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, masło kakaowe*-zawartość masy kakaowej 65%), migdały* 35%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE / spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać alergeny: inne orzechy.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2474 kJ/ 597 kcal
Tłuszcz: 47 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 20 g
Węglowodany: 27 g
- w tym cukry: 27 gBłonnik: 9 g
Białko: 10 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA CAPPUCCINO MIGDAŁOWE Z MORWĄ
Wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca.
Masa netto: 50 g
Składniki: Ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały* (9%), morwa biała* (2,8%), kawa mielona* (0,5%), Bourbon wanilia*. Zawartość masy kakaowej min. 55%.
* Składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt zawiera migdały. Możliwa obecność innych orzechów.
Wyprodukowano w Polsce.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2476 kJ/ 597 kcal
Tłuszcz: 45 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 26 g
Węglowodany: 36 g
- w tym cukry: 34 g
Błonnik pokarmowy: 7 g
Białko: 7 g
Sól: 0,2 g
Producent:
SuroVital M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA WIŚNIA - ACAI BIO
Wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca.
Masa netto: 50 g
Składniki: ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, liofilizowana wiśnia* (2%), liofilizowane jagody*, liofilizowane jagody Acai* (1%). Zawartość masy kakaowej min. 60%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja alergiczna: Produkt może zawierać: orzechy.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2439 kJ/ 587 kcal
Tłuszcz: 43 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 27 g
Węglowodany: 41 g
- w tym cukry: 38 g
Białko: 6 g
Sól: 0,2 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. Ul. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA KETO PROTEINOWA - SŁONY KARMEL BIO
Zawiera substancję słodzącą.
Masa netto: 40 g
Składniki: białko grochu*, nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, inulina*, olej MCT z kokosa*, naturalny aromat karmelowy, naturalny aromat mlecznej czekolady, naturalny aromat waniliowy*, sól himalajska.Zawartość masy kakaowej minimum 40 %.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1960 kJ/ 461 kcal
Tłuszcz: 38 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g
Węglowodany: 22 g
- w tym cukry: 0,93 g
- w tym poliole: 20 g
Błonnik: 14 g
Białko: 21 g
Sól: 0,97 g
Producent:
Surovital M.Rendak K.Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA KETO FOCUS BIO
Zawiera substancję słodzącą: erytrytol.
Masa netto: 40 g
Składniki: nieprażone ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowana guarana*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, herbata matcha zielona*, soplówka jeżowata grzyb mielony*, wanilia Bourbon*. Zawartość masy kakaowej min. 42 %.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1903 kJ/ 460 kcal
Tłuszcz: 36 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
Węglowodany: 27 g
- w tym cukry: 3,7 g
- w tym poliole: 15 g
Błonnik: 29 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,18 g
Kofeina: 0,37 g
Producent:
Surovital M.Rendak K.Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
MORWY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca.
Masa netto: 70 g
Składniki: czekolada 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), morwa biała* 35%.
Zawartość masy kakaowej min. 65%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja alergiczna: Produkt może zawierać: orzechy.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2120 kJ/ 508 kcal
Tłuszcz: 30 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 18 g
Węglowodany: 51 g
- w tym cukry: 49 gBłonnik: 7 g
Białko: 6 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE 70% BIO
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca
Zawartość netto: 70 g
Skład: Czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*- zawartość masy kakaowej min 70%), orzechy brazylijskie* 50%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt zawiera orzechy, możliwa obecność: migdałów
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2635 kJ/ 637 kcal
Tłuszcz: 56 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 23 g
Węglowodany: 16 g
- w tym cukry: 14 g
Błonnik pokarmowy: 10 g
Białko: 11 g
Sól: 0,1 g
EKOLOGICZNE RODZYNKI W SUROWEJ CZEKOLADZIE
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca.Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada* 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) rodzynki* 50%
Zawartość masy kakaowej min. 65%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja dla alergików: W produkcie jest możliwa obecność orzechów.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1940 kJ/465 kcal
Tłuszcz: 25 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 16 g
Węglowodany: 51 g
- w tym cukry: 49 g
Błonnik: 7 g
Białko: 4 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M.Rendak, K.Szwed s.c.
ul. Św.U.Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
FIGI W CZEKOLADZIE BIO
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca.
Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada* 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*,wanilia Bourbon*), figi* 50%
Zawartość masy kakaowej min. 65%
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja alergiczna: W produkcie jest możliwa obecność orzechów powodujących alergię lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
Tłuszcz: 26 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 15 g
Węglowodany: 45 g
- w tym cukry: 44 g
Błonnik: 10 g
Białko: 4 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
EKOLOGICZNA TABLICZKA BIAŁA Z PISTACJAMI I SOLĄ
Produkt wytwarzany z masła kakaowego tłoczonego na zimno
Bez laktozy
Zawartość netto: 50 g
Składniki: Cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, pistacje* 16%, sproszkowane mleczko kokosowe*, sól himalajska <1%, wanilia Bourbon*;
zawartość masy kakaowej min. 36%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2539 kJ/611 kcal
Tłuszcz: 46 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 22 g
Węglowodany: 40 g
- w tym cukry: 40 g
Błonnik: 3 g
Białko: 9 g
Sól: 0,4 g
CZEKOLADA KETO PROTEINOWA O SMAKU TIRAMISU BIO
Keto czekolada z białkiem z grochu i ryżu o smaku tiramisu.
Zawiera substancję słodzącą: erytrytol.
Masa netto: 40 g
Składniki: tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, nieprażone ziarno kakao*, białko grochu*, inulina*, olej MCT z kokosa*, naturalny aromat amaretto, białko ryżowe*, naturalny aromat kakaowy*, naturalny aromat waniliowy*, kawa*.Zawartość masy kakaowej minimum 45%.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2103 kJ/ 501 kcal
Tłuszcz: 43 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
Węglowodany: 24 g
- w tym cukry: 0,8 g
- w tym poliole: 20 g
Błonnik: 11 g
Białko: 18 g
Sól: 0,5 g
Producent:
Surovital M.Rendak K.Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
KETO CZEKOLADA CHILL ASHWAGANDHA + MAGNEZ + OLEJ KONOPNY
Suplement diety
Zawiera substancję słodzącą erytrytol.
Masa netto: 40 g
Składniki: inulina, nieprażone ziarno kakao, tłuszcz kakaowy, substancja słodząca: erytrytol, olej MCT z kokosa, Witania Ospała korzeń ekstrakt min. 7 % witanolidów, olej konopny zawierający naturalnie występujące fitoskładniki, naturalny aromat mleczny, terpen konopny, cytrynian magnezu-potasu.Zawartość masy kakaowej minimum 41 %.
Zalecane dzienne spożycie: 1 porcja 40 g. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Zawartość w dziennej porcji (1 porcja = 40 g):
- olej konopny z naturalnie występującymi fitoskładnikami - 60 mg
- magnez - 400 mg (107 %)*
- Witania Ospała korzeń ekstrakt- 142 mg- w tym witanolidy - 10 mg
*referencyjna wartość spożycia
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
Produkt nie powinien być spożywany w przypadku stosowania leków o działaniu uspokajającym, nasennym, przeciwpadaczkowym, nie stosować u dzieci, kobiet w ciąży i w trakcie laktacji.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1715 kJ/ 413 kcal
Tłuszcz: 35 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g
Węglowodany: 20 g
- w tym cukry: 3,2 g
- poliole: 15 g
Błonnik: 37 g
Białko: 2,7 g
Sól: 0,18 g
Magnez: 1000 mg (267% RWS*)
Producent:
Surovital M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
EKOLOGICZNE JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca
Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada* 65% (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*) - zawartość masy kakaowej (65%), wanilia Bourbon*, jagody inkaskie*35%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE / spoza UE
Informacja dla alergików: W produkcie jest możliwa obecność orzechów powodujących alergię lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2047 kJ/493kcal
Tłuszcz: 33 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 20 g
Węglowodany: 35 g
- w tym cukry: 33 g
Błonnik: 14 g
Białko: 6 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M.Rendak, K.Szwed s.c
ul. Św.U.Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
EKOLOGICZNE ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ 70%
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca
Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*, wanilia Bourbon* - zawartość masy kakaowej min. 70%), orzechy nerkowca* 50%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: W produkcie jest możliwa obecność innych orzechów powodujących alergię lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2436 kJ/588 kcal
Tłuszcz: 46 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 20 g
Węglowodany: 23 g
- w tym cukry: 21 g
Błonnik: 11 g
Białko: 13 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św.U.Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA KETO Z OLEJEM MCY BEZ DODATKU CUKRU BIO
Zawiera substancję słodzącą erytrytol.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 40 g
Składniki: nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. Zawartość masy kakaowej minimum 60 %
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2157 kJ/521 kcal
Tłuszcz: 47 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g
Węglowodany: 32 g
- w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 12 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,11 g
Producent:
Surovital
M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
KETO BEAUTY CZEKOLADA SELEN + BIOTYNA
Suplement diety
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 40 g
Składniki: nieprażone ziarno kakao, inulina, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, sproszkowany olej MCT z kokosa (olej MCT z kokosa 70 %, błonnik z akacji 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy, wanilia Bourbon, selen, biotyna (D-biotyna).Zawartość masy kakaowej min. 47 %.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Zalecane dzienne spożycie: 1 tabliczka 40 g. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Zawartość w dziennej porcji (1 tabliczka 40 g):
Selen - 55 µg (100% RWS*)
Biotyna - 2,5 mg (5000 RWS*)
*Referencyjna wartość spożycia
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w temp. pokojowej, w suchym miejscu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1916 kJ/ 458 kcal
Tłuszcz: 38 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Węglowodany: 25 g
- w tym cukry: 2,8 g
- poliole: 16 g
Błonnik: 30 g
Białko: 4,4 g
Sól: 0,2 g
Producent:
Surovital M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
KETO BEAUTY - ORZECHY LASKOWE W KETO CZEKOLADZIE CIEMNEJ
Suplement diety
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 70 g
Składniki: czekolada 57 % (nieprażone ziarno kakao, inulina, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, sproszkowany olej MCT z kokosa (olej MCT z kokosa 70 %, błonnik z akacji 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy, wanilia Bourbon, selen, biotyna (D-biotyna), orzechy laskowe 43 %.Zawartość masy kakaowej minimum 47 %.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy.
Zalecane dzienne spożycie: 1 opakowanie 70 g. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Zawartość w dziennej porcji (1 opakowanie 70 g):
Selen - 55 µg (100% RWS*)
Biotyna - 2,5 mg (5000 RWS*)
*Referencyjna wartość spożycia
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2290 kJ/ 552 kcal
Tłuszcz: 48 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 22 g
- w tym cukry: 3,7 g
- poliole: 9,1 g
Błonnik: 21 g
Białko: 9 g
Sól: 0,11 g
Producent:
Surovital M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
EKOLOGICZNE ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca.
Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada* 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), orzechy laskowe* 35%.
Zawartość masy kakaowej min. 65%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE /spoza UE
Informacja dla alergików: W produkcie jest możliwa obecność innych orzechów powodujących alergię lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2561 kJ/619 kcal
Tłuszcz: 51 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 21 g
Węglowodany: 26 g
- w tym cukry: 25 gBłonnik: 9 g
Białko: 8 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M.Rendak, K.Szwed s.c.
ul. Św.U.Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA KLASYCZNA GORZKA BIO
Wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca.
Masa netto: 50 g
Składniki: ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*.
Zawartość masy kakaowej min. 70%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja alergiczna: Produkt może zawierać: orzechy.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 2443 kJ/ 590 kcal
Tłuszcz: 45 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 29 g
Węglowodany: 33 g
- w tym cukry: 29g
Błonnik: 10 g
Białko: 8 g
Sól: 0,2 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. Ul. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA KOKOSOWA BIO
Wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca
Zawartość netto: 50 g
Składniki: Cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowane mleko kokosowe* 16%, wanilia Bourbon*
Zawartość masy kakaowej min. 45%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2490 kJ/599 kcal
Tłuszcz: 44 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 30 g
Węglowodany: 44 g
- w tym cukry: 41 g
Błonnik: 4 g
Białko: 4 g
Sól: 0,1 g
CZEKOLADA BIAŁA CYNAMONOWA
Produkt bez laktozy.
Masa netto: 50 g
Składniki: Cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, sproszkowane mleczko kokosowe*, cynamon* 3%, wanilia Bourbon*.
Zawartość masy kakaowej min. 36%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2654 kJ/640 kcal
Tłuszcz: 50 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 27 g
Węglowodany: 41 g
- w tym cukry: 41 g
Błonnik: 3 g
Białko: 6 g
Sól: 0,2 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć. Służą na przykład do utrzymania zawartości koszyka użytkownika. Możesz ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała te pliki cookie, ale wtedy strona nie będzie działała poprawnie. Te pliki cookie pozwalają na identyfikację np. osób zalogowanych.
Zawsze aktywne
Analityczne pliki cookie
Te pliki cookie pozwalają liczyć wizyty i źródła ruchu. Dzięki tym plikom wiadomo, które strony są bardziej popularne i w jaki sposób poruszają się odwiedzający stronę. Wszystkie informacje gromadzone przez te pliki cookie są anonimowe.
Reklamowe pliki cookie
Reklamowe pliki cookie mogą być wykorzystywane za pośrednictwem naszej strony przez naszych partnerów reklamowych. Służą do budowania profilu Twoich zainteresowań na podstawie informacji o stronach, które przeglądasz, co obejmuje unikalną identyfikację Twojej przeglądarki i urządzenia końcowego. Jeśli nie zezwolisz na te pliki cookie, nadal będziesz widzieć w przeglądarce podstawowe reklamy, które nie są oparte na Twoich zainteresowaniach.