BIAŁKO Z GROCHU Z OLEJEM MCT MIGDAŁOWE BIO
Produkt wegański.
Zawiera substancję słodzącą erytrytol.
Masa netto: 600 g
Składniki: białko z grochu* 44%, sproszkowany olej MCT z kokosa* 12% (olej MCT z kokosa* 70%, błonnik z akacji* 30%), inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowane kakao*, białko ryżowe*, błonnik z akacji*, naturalny aromat migdałowy*.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Zalecane spożycie: 60 g = 3 miarki
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1420 kJ/ 339 kcal
Tłuszcz: 13 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g
Węglowodany: 18/ g
- w tym cukry: 1,2 g
- poliole: 12 g
Błonnik: 21 g
Białko: 42 g
Sól: 1,3 g
Producent:
Surovital M. Rendak K. Szwed s.c.
Ul. Ś. U. Ledóchowskiej 5 lok. 18
02-972 Warszawa
KETO SHAKE Z OLEJEM MCT KARMEL & KAKAO BIO
Zawiera substancję słodzącą erytrytol.
Masa netto: 600 g
Składniki: białko z grochu*, inulina*, siemię lniane*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany olej MCT z kokosa* 10% (olej MCT z kokosa* 70%, błonnik z akacji* 30%), sproszkowane kakao*, błonnik z akacji*, białko ryżowe*, naturalny aromat kakaowy*, naturalny aromat karmelowy*.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Zalecane spożycie: 60 g = 3 miarki
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2406 kJ/ 350 kcal
Tłuszcz: 16 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,6 g
Węglowodany: 22 g
- w tym cukry: 1,9 g
- poliole: 15 g
Błonnik: 29 g
Białko: 23 g
Sól: 0,65 g
Producent:
Surovital M. Rendak K. Szwed s.c.
Ul. Ś. U. Ledóchowskiej 5 lok. 18
02-972 Warszawa
KREM MIGDAŁOWY KETO BEZ DODATKU CUKRU BIO
Krem migdałowy Keto z olejem MCT z kokosa.
Zawiera substancję słodzącą erytrytol.
Masa netto: 200 g
Składniki: migdały* 45 %, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), inulina*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2350 kJ/ 569 kcal
Tłuszcz: 48 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 26 g
- w tym cukry: 3 g
- w tym poliole: 19 g
Błonnik: 11 g
Białko: 11 g
Sól: 0,04 g
Producent:
Surovital M.Rendak K.Szwed s.c.
ul. Św. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
TŁUSZCZ KAKAOWY BEZGLUTENOWY BIO
Masa netto: 200 g
Składniki: 100 % tłuszcz kakaowy*.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Kraj pochodzenia: Peru
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 3777 kJ/ 899 kcal
Tłuszcz: 99,9 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 64 g
Węglowodany: 0 g
- w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 g
Producent:
Surovital M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA KETO Z OLEJEM MCY BEZ DODATKU CUKRU BIO
Zawiera substancję słodzącą erytrytol.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 3 x 40 g
Składniki: nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. Zawartość masy kakaowej minimum 60 %
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2157 kJ/521 kcal
Tłuszcz: 47 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g
Węglowodany: 32 g
- w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 12 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,11 g
Producent:
Surovital
M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
KREM KAKAOWY KETO BEZ DODATKU CUKRU BIO
Zawiera substancję słodzącą erytrytol.
Masa netto: 200 g
Składniki: migdały*, substancja słodząca: erytrytol*, kakao odtłuszczone* 10 %, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), wanilia Bourbon*, lecytyny (ze słonecznika*).
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2019 kJ/ 488 kcal
Tłuszcz: 42 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 25 g
- w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 12 g
Białko: 17 g
Sól: g
Producent:
Surovital M. Rendak K.Szwed s.c
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
TRUSKAWKI LIOFILIZOWANE W CIEMNEJ CZEKOLADZIE KETO BIO BEZGLUTENOWE
Bez dodatku cukru.
Bez oleju palmowego.
Masa netto: 70 g
Składniki: czekolada* 85 % (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), liofilizowane truskawki* 15 %.Zawartość masy kakaowej minimum 60 %.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2075 kJ/ 500 kcal
Tłuszcz: 40 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
Węglowodany: 36 g
- w tym cukry: 9,4g
Błonnik: 14 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,11 g
Producent:
Surovital M.Rendak K.Szwed s.c.
ul. Św. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
KRUSZONE ZIARNO KAKAO W KETO CIEMNEJ CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez oleju palmowego.
Masa netto: 70 g
Składniki: czekolada* 65% (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70%, błonnik z akacji* 30%), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), kruszone ziarno kakao* 35%.
Zawartość masy kakaowej minimum 60%
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2248 kJ/ 544 kcal
Tłuszcz: 49 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 31 g
Węglowodany: 23 g
- w tym cukry: 1,4 g
- poliole: 15 g
Błonnik: 16 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,14 g
Producent:
Surovital M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
MIGDAŁY W CZEKOLADZIE KETO Z OLEJEM MCT BIO
Masa netto: 70 g
Składniki: czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon* - zawartość masy kakaowej minimum 60 %), migdały* 35 %
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2466 kJ/598 kcal
Tłuszcz: 52 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Węglowodany: 22 g
- w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 11 g
Sól: 0,02 g
Producent:
Surovital M.Rendak K.Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
ORZECHY LASKOWE Z CZEKOLADZIE KETO Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BIO
Masa netto: 70 g
Składniki: czekolada* 65 % (tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany miąższ kokosowy* 15 %, inulina*, sproszkowane kakao*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), wanilia Bourbon*, lecytyna słonecznikowa* - zawartość masy kakaowej minimum 45 %), orzechy laskowe* 35 %.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2511 kJ/ 576 kcal
Tłuszcz: 55 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Węglowodany: 24 g
- w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 10 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,1 g
Producent:
Surovital M.Rendak K.Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
HERBATNIKI Z CIEMNĄ CZEKOLADĄ BIO
Masa netto: 95 g
Składniki: czekolada* 55% (nieprażone ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*) - zawartość masy kakaowej minimum 65%; herbatniki* 45% (mąka pszenna*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kokosowy*, sól)
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, jaja, sezam, soję, orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2274 kJ/ 546 kcal
Tłuszcz: 34 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Węglowodany: 51 g
- w tym cukry: 23 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,2 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
EKOLOGICZNE ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca
Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada 65% (cukier z kwiatów palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowane mleczko kokosowe* 16%, wanilia Bourbon*; zawartość masy kakaowej min. 45%), orzechy nerkowca* 35%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2497 kJ/602 kcal
Tłuszcz: 47 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 21 g
Węglowodany: 30 g
- w tym cukry: 21 g
Błonnik: 7 g
Białko: 11 g
Sól: 0,1 g
Producent:
Surovital
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
MIGDAŁY W CZEKOLADZIE VEGEMYLK BIO
Migdały oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca.
Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada (65%), (cukier z kwiatów palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, liofilizowana woda kokosowa*, wanilia Bourbon* - zawartość masy kakaowej min. 47%), migdały*(35%).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie składników: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy.
Warunki przechowywania: Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2435 kJ/ 587 kcal
Tłuszcz: 45 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 30 g
- w tym cukry: 30 g
Błonnik: 9 g
Białko: 10 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M.Rendak, K.Szwed s.c.
ul. Św. U.Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA KETO KOKOSOWA Z OLEJEM MCY BEZ DODATKU CUKRU BIO
Zawiera substancję słodzącą erytrytol.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 40 g
Składniki: tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany miąższ z kokosa* 18 %, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowane kakao*, inulina*, wanilia Bourbon*, lecytyny (ze słonecznika*) (*certyfikowany składnik ekologiczny).Zawartość masy kakaowej minimum 46 %
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2406 kJ/582 kcal
Tłuszcz: 59 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 44 g
Węglowodany: 29 g
- w tym cukry: 2,5 g
- poliole: 23 g
Błonnik: 6 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,13 g
Producent:
Surovital
M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
KETO CZEKOLADA Z JAGODAMI I OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA BIO
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Zawiera substancję słodzącą.
Masa netto: 40 g
Składniki: nieprażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), liofilizowane jagody* 9 %. Zawartość masy kakaowej minimum 54 %.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2159 kJ/ 522 kcal
Tłuszcz: 49 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g
Węglowodany: 37 g
- w tym cukry: 6,5 g
- poliole: 23 g
Błonnik: 8,4 g
Białko: 3,8 g
Sól: 0,06 g
Producent:
Surovital M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
EKOLOGICZNE ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca.
Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada* 65% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), orzechy laskowe* 35%.
Zawartość masy kakaowej min. 65%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE /spoza UE
Informacja dla alergików: W produkcie jest możliwa obecność innych orzechów powodujących alergię lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2561 kJ/619 kcal
Tłuszcz: 51 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 21 g
Węglowodany: 26 g
- w tym cukry: 25 gBłonnik: 9 g
Białko: 8 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M.Rendak, K.Szwed s.c.
ul. Św.U.Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA KLASYCZNA GORZKA BIO
Wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca.
Masa netto: 50 g
Składniki: ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*.
Zawartość masy kakaowej min. 70%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja alergiczna: Produkt może zawierać: orzechy.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 2443 kJ/ 590 kcal
Tłuszcz: 45 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 29 g
Węglowodany: 33 g
- w tym cukry: 29g
Błonnik: 10 g
Białko: 8 g
Sól: 0,2 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. Ul. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA KOKOSOWA BIO
Wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca
Zawartość netto: 50 g
Składniki: Cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowane mleko kokosowe* 16%, wanilia Bourbon*
Zawartość masy kakaowej min. 45%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2490 kJ/599 kcal
Tłuszcz: 44 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 30 g
Węglowodany: 44 g
- w tym cukry: 41 g
Błonnik: 4 g
Białko: 4 g
Sól: 0,1 g
CZEKOLADA BIAŁA CYNAMONOWA
Produkt bez laktozy.
Masa netto: 50 g
Składniki: Cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, sproszkowane mleczko kokosowe*, cynamon* 3%, wanilia Bourbon*.
Zawartość masy kakaowej min. 36%.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2654 kJ/640 kcal
Tłuszcz: 50 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 27 g
Węglowodany: 41 g
- w tym cukry: 41 g
Błonnik: 3 g
Białko: 6 g
Sól: 0,2 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
KETO BEAUTY - ORZECHY LASKOWE W KETO CZEKOLADZIE CIEMNEJ
Suplement diety
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 70 g
Składniki: czekolada 57 % (nieprażone ziarno kakao, inulina, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, sproszkowany olej MCT z kokosa (olej MCT z kokosa 70 %, błonnik z akacji 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy, wanilia Bourbon, selen, biotyna (D-biotyna), orzechy laskowe 43 %.Zawartość masy kakaowej minimum 47 %.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy.
Zalecane dzienne spożycie: 1 opakowanie 70 g. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Zawartość w dziennej porcji (1 opakowanie 70 g):
Selen - 55 µg (100% RWS*)
Biotyna - 2,5 mg (5000 RWS*)
*Referencyjna wartość spożycia
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2290 kJ/ 552 kcal
Tłuszcz: 48 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 22 g
- w tym cukry: 3,7 g
- poliole: 9,1 g
Błonnik: 21 g
Białko: 9 g
Sól: 0,11 g
Producent:
Surovital M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
EKOLOGICZNE JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca
Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada* 65% (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*) - zawartość masy kakaowej (65%), wanilia Bourbon*, jagody inkaskie*35%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE / spoza UE
Informacja dla alergików: W produkcie jest możliwa obecność orzechów powodujących alergię lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2047 kJ/493kcal
Tłuszcz: 33 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 20 g
Węglowodany: 35 g
- w tym cukry: 33 g
Błonnik: 14 g
Białko: 6 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M.Rendak, K.Szwed s.c
ul. Św.U.Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
EKOLOGICZNE ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ 70%
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca
Masa netto: 70 g
Składniki: Czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*, wanilia Bourbon* - zawartość masy kakaowej min. 70%), orzechy nerkowca* 50%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: W produkcie jest możliwa obecność innych orzechów powodujących alergię lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2436 kJ/588 kcal
Tłuszcz: 46 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 20 g
Węglowodany: 23 g
- w tym cukry: 21 g
Błonnik: 11 g
Białko: 13 g
Sól: 0,1 g
Producent:
SuroVital
M. Rendak, K. Szwed s.c.
ul. Św.U.Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
CZEKOLADA KETO Z OLEJEM MCY BEZ DODATKU CUKRU BIO
Zawiera substancję słodzącą erytrytol.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 40 g
Składniki: nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. Zawartość masy kakaowej minimum 60 %
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2157 kJ/521 kcal
Tłuszcz: 47 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g
Węglowodany: 32 g
- w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 12 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,11 g
Producent:
Surovital
M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. Św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
KETO BEAUTY CZEKOLADA SELEN + BIOTYNA
Suplement diety
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 40 g
Składniki: nieprażone ziarno kakao, inulina, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, sproszkowany olej MCT z kokosa (olej MCT z kokosa 70 %, błonnik z akacji 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy, wanilia Bourbon, selen, biotyna (D-biotyna).Zawartość masy kakaowej min. 47 %.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.
Zalecane dzienne spożycie: 1 tabliczka 40 g. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Zawartość w dziennej porcji (1 tabliczka 40 g):
Selen - 55 µg (100% RWS*)
Biotyna - 2,5 mg (5000 RWS*)
*Referencyjna wartość spożycia
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w temp. pokojowej, w suchym miejscu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1916 kJ/ 458 kcal
Tłuszcz: 38 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Węglowodany: 25 g
- w tym cukry: 2,8 g
- poliole: 16 g
Błonnik: 30 g
Białko: 4,4 g
Sól: 0,2 g
Producent:
Surovital M. Rendak K. Szwed s.c.
ul. św. U. Ledóchowskiej 5/18
02-972 Warszawa
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć. Służą na przykład do utrzymania zawartości koszyka użytkownika. Możesz ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała te pliki cookie, ale wtedy strona nie będzie działała poprawnie. Te pliki cookie pozwalają na identyfikację np. osób zalogowanych.
Zawsze aktywne
Analityczne pliki cookie
Te pliki cookie pozwalają liczyć wizyty i źródła ruchu. Dzięki tym plikom wiadomo, które strony są bardziej popularne i w jaki sposób poruszają się odwiedzający stronę. Wszystkie informacje gromadzone przez te pliki cookie są anonimowe.
Reklamowe pliki cookie
Reklamowe pliki cookie mogą być wykorzystywane za pośrednictwem naszej strony przez naszych partnerów reklamowych. Służą do budowania profilu Twoich zainteresowań na podstawie informacji o stronach, które przeglądasz, co obejmuje unikalną identyfikację Twojej przeglądarki i urządzenia końcowego. Jeśli nie zezwolisz na te pliki cookie, nadal będziesz widzieć w przeglądarce podstawowe reklamy, które nie są oparte na Twoich zainteresowaniach.