Szybki kontakt: +48 71 727 62 40, sklep@marketbio.pl

Agar 100 g - Naturalnie Zdrowe

    • 16,25 zł
  • Gratisy w koszyku

    Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj

  • Program rabatowy

    Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj

Dodaj do ulubionych produktów

Zawartość netto:0,1 kg
Cena kat. za 1kg :162.5 zł

AGAR

Masa netto: 100g

Informacja dla alergików: Produkt może zawierać gluten, sezam, gorczycę, orzeszki ziemne, inne orzechy.

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna: 720 kJ/ 172 kcal

Tłuszcz: 0,1 g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,014 g

Węglowodany: 0,4 g

- w tym cukry: 0 g

Błonnik: 86 g

Białko: 0,1 g

Sól: 0,01 g

 

 

Producent:

NATURALNIE ZDROWE sp. z o.o.

ul. Matejki 4

05-420 Józefów

Do sprawdzenia

 

 

 

 

 

 

 

Agar 100 g - Naturalnie Zdrowe

Agar to naturalny produkt pochodzenia roślinnego o szerokim zastosowaniu kulinarnym. Jest doskonałym zamiennikiem żelatyny, co czyni go idealnym wyborem dla wegan i wegetarian.

Korzyści z wyboru Agaru 100 g

  • Naturalny składnik: Agar to naturalny środek żelujący pozyskiwany z czerwonych alg morskich.
  • Wysoka zawartość błonnika: Produkt zawiera aż 86 g błonnika w 100 g, co wpływa na jego szerokie możliwości kulinarne.
  • Bez dodatków: Agar marki Naturalnie Zdrowe to produkt bez syntetycznych dodatków i konserwantów.

Zastosowanie w Kuchni

Agar jest wszechstronny w zastosowaniu; możesz go wykorzystać do:

  • tworzenia deserów, takich jak galaretki, puddingi czy musy.
  • przygotowywania wegańskiego majonezu i sosów zagęszczanych.
  • eksperymentowania z kuchnią molekularną.

Informacja dla Alergików

Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, sezamu, gorczycy, orzeszków ziemnych oraz innych orzechów.

Przechowywanie Agaru

Przechowuj agar w suchym i chłodnym miejscu, aby zachować jego właściwości i świeżość na dłużej.

Najczęściej Zadawane Pytania

Jak używać agaru w kuchni?

Agar najlepiej rozpuszczać w wodzie, a następnie gotować, aby aktywować jego właściwości żelujące.

Czy agar jest odpowiedni dla wegan?

Tak, agar jest wegański, ponieważ pochodzi z roślin morskich.

Do sprawdzenia

 

Bio: Nie
Gluten: możliwa obecność
Wegetariańskie: Tak
Wegańskie: Tak
Bez dodatku cukru: Tak
Bez mleka: Tak
Bez jajek: Tak
Bez soi: Tak
Bez dwutlenku siarki: Tak
Bez sezamu: Nie
Bez selera: Tak
Bez orzechów: Nie
Bez gorczycy: Nie
Bez łubinu: Tak
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: Tak
Jednoskładnikowe: Tak

Recenzje

Recenzja pracownika sklepu
Recenzja niezweryfikowana

Wegański zamiennik żelatyny.

Nasze atuty

  • Szybka realizacja zamówień na zdrową żywność
  • Wszystkie produkty widoczne w sklepie posiadamy w magazynie (np. erytrytol, matcha, tapioka, makaron konjac)
  • Pod ceną określone są daty minimalnej trwałości (np. sprawdź makaron ryżowy)
  • Możliwość złożenia zamówienia bez rejestracji (np. na aloes)
  • Niskie ceny wysyłki (tania wysyłka produktów yerba mate)
  • Duży wybór rodzajów dostawy produktów np. kwas askorbinowy (Pocztex, Kurier DPD, Kurier Inpost, Paczkomaty, Orlen Paczka, Odbiór Osobisty Wrocław)
  • Płatności: BLIK, przelew, PayU, Przelewy24, pobranie
  • Niskie ceny produktów, dużo promocji
  • Rabaty dla stałych klientów (np. rabaty na stewia i inne produkty)
  • Duży wybór (ponad 8000 zdrowych produktów) (mleko kokosowe, ksylitol)
  • Ciągły rozwój, dużo nowości
  • Doświadczenie: sprzedajemy w Internecie już ponad 10 lat (karobprzecier pomidorowy)
  • Dziesiątki tysięcy zadowolonych klientów
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ceneo
trusted-shops