Chipsy Ziemniaczane o Smaku Śmietankowo-Cebulowym Bio 85 g McLloyd's
-
W naszym magazynie pozostało mniej niż 5 sztuk!
-
- 9,99 zł/szt.
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,085 kg
Cena kat. za 1kg :117.53 zł
PIECZONE CHIPSY ZIEMNIACZANE O SMAKU ŚMIETANKOWO-CEBULOWYM BIO
Produkt bezglutenowy
Masa netto: 85 g
Składniki: Skrobia ziemniaczana* 51,3%, mąka kukurydziana*, olej słonecznikowy*, płatki ziemniaczane* 9,5%, , przyprawa śmietankowo-cebulowa* 5,5% (glukoza*, sól, jogurt w proszku*(z mleka*), cebula*, maltodekstryna*, mleko odtłuszczone w proszku*, cukier*, ekstrakt z drożdży*, pietruszka*, czosnek*, pieprz biały*, olej słonecznikowy*, kurkuma*), sól
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: SK-BIO-002
Pochodzenie składników: Rolnictwo UE
Informacje dla alergików: Produkt zawiera laktozę oraz białka mleka.
Kraj pochodzenia: Słowacja
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1809 kJ/429 kcal
Tłuszcz: 12 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,5 g
Węglowodany: 75 g
- w tym cukry: 2 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 4,1 g
Sól: 2 g
Bio: | Tak |
Gluten: | bezglutenowe |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |
Bez mleka: | Nie |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: McLLOYD'S s.r.o.
- Kod producenta: 8588004638136
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000002777
Recenzje
Damian28-12-2020 |