Spirulina w Proszku Glony Bio 200 g - Bio Planet
SPIRULINA W PROSZKU GLONY BIO Suplement diety Masa netto: 200 g Składniki: spirulina w proszku (glony)* 100% *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Kraj pochodzenia: Chiny Zalecane dzienne spożycie: 6 g dziennie tj. 2 miarki dołączone do produktu, popić dużą ilością wody. Polecamy również jako dodatek do kefirów, jogurtów, soków. Zawartość żelaza w zalecanej porcji do spożycia dziennej porcji produktu wynosi 7,9 mg (56%*). Warunki przechowania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1595 kJ/ 377 kcal Tłuszcz: 5,4 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,6 g Węglowodany: 16 g - w tym cukry: <0,1 g Błonnik: 3,1 g Białko: 65 g Sól: 1,7 g Żelazo: 132 mg (943%*) *dzienna referencyjna wartość spożycia składników mineralnych Producent: BIO PLANET S.A. Wilkowa Wieś 7 05-084 Leszno Do sprawdzenia
Spirulina w Proszku Bio 600 g - Bio Planet
SPIRULINA W PROSZKU BIO Suplement diety Masa netto: 600 g Składniki: spirulina sproszkowana* 100%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Kraj pochodzenia: Chiny Zalecane dzienne spożycie: 6 g dziennie tj. 2 miarki dołączone do produktu. Polecamy jako dodatek do kefirów, jogurtów, soków. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Zawartość żelaza w zalecanej do spożycia dziennej porcji: 7,9 mg (56%*) Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1595 kJ/ 377 kcal Tłuszcz: 5,4 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,6 g Węglowodany: 16 g - w tym cukry: <0,1 g Białko: 65 g Sól: 1,7 g Żelazo: 132 mg (943%*) *dzienna referencyjna wartość spożycia składników mineralnych (dla osoby dorosłej) Producent: BIO PLANET S.A. WILKOWA WIEŚ 7 05-084 LESZNO Do sprawdzenia
Spirulina Tabletki 250 g - Vitafarm
SPIRULINA TABLETKI Suplement diety Masa netto: 250 g Składniki: 98% spirulina w tabletkach (250 mg), 2% dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych. Kraj pochodzenia: Chiny Zalecane dzienne spożycie: 3 razy dziennie po 2 tabletki przed lub w trakcie posiłku. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać sezam, różne orzechy. Warunki przechowywania: Przechowywać w temp. pokojowej w zamkniętym opakowaniu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1630 kJ/ 388 kcal Tłuszcz: 7,7 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g Węglowodany: 20,3 g - w tym cukry: 3,1 g Błonnik: 3,6 g Białko: 57,5 g Sól: 2,62 g Dystrybucja i sprzedaż: Vitafarm sp. z o.o. ul. Krokusowa 16 87-134 Przysiek
Spirulina Sproszkowana Bio 200 g - Diet-Food
SPIRULINA SPROSZKOWANA BIO Sproszkowane Bio Algi Spiruliny. Masa netto: 200 g Składniki: 100% sproszkowane algi spiruliny*. * składniki pochodzenia ekologicznego Jednostka certyfikująca: PL-EKO-03 Pochodzenie składników: Rolnictwo spoza UE Informacja alergiczna: Produkt może zawierać orzechy oraz gluten. Kraj pochodzenia: Chiny Sposób spożycia: Jedz 2-3 łyżeczki dziennie, nie przekraczaj tej dawki. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1463 kJ / 350 kcal Tłuszcz 8,2 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1,1 g Węglowodany 15 g - w tym cukry 0 g Błonnik 7 g Białko 50 g Sól 1,4 g Producent: Mipama E.Z. Szafarz sp. j. Rogatka 7a 62-860 Opatówek Do sprawdzenia
Spirulina Proszek BIO 300 g - BATOM
SPIRULINA PROSZEK BIO Spirulina to sproszkowane algi morskie. Masa netto: 300 g Składniki: ekologiczna spirulina. Jednostka certyfikująca: PL-EKO-03 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy, nasiona sezamu. Kraj pochodzenia: Chiny Sposób spożycia: wsypać 1 łyżeczkę do 250 ml ciepłej wody, soku, jogurtu, posypać kanapki. Spożywać 2-3 razy dziennie. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1463 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 8,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g Węglowodany: 15 g - w tym cukry: 0,7 g Błonnik: 7 g Białko: 60 g Sól: 1,8 g Producent: BATOM PL Józef Leśniak ul. Fieldorfa Nila 17 31-209 Kraków
Spirulina Proszek - 250 g - Targroch
SPIRULINA PROSZEK Suplement diety Masa netto: 250 g Składniki: Spirulina sproszkowana (alga Spirulina Platensis). Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: sezam, migdały, gluten, różne orzechy. Kraj pochodzenia: Chiny Zalecane dzienne spożycie: 9 gramów. Zaleca stosować się 3 x dziennie po 3 gramy (1 łyżeczka) po posiłku. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Warunki przechowywania: Produkt przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Uwaga: Produkt nie może być stosowany jako substytut prawidłowo zróżnicowanej diety. Zalecamy zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przeciwwskazania: Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1470 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 6,9 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,2 g Węglowodany: 14,8 g - w tym cukry 1,7 g Błonnik: 7,3 g Białko: 62,7 g Sól: 1,9 g Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. Producent: "TAR-GROCH-FIL" Spółka Jawna T.Krakowski, E.Drożdż, M.Kijowski, J.Drożdż Filipowice 161 32-840 ZakliczynDo sprawdzenia
Spirulina Pacifica Hawaiian 600 Tabletek - Kenay
SPIRULINA PACIFICA HAWAIIAN Suplement diety Odpowiednia dla wegetarian i wegan. Posiada certyfikaty: Koszerności, Gluten Free, Vegan, Halal, Non-GMO. Masa netto: 300 g (600 tabletek vege) Składniki: alga Spirulina Pacifica (Arthrospira platensis), substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu (1%), inulina z cykorii (0,4%), stearynian magnezu (0,1%). Zalecane dzienne spożycie: 6 tabletek. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Sposób użycia: 2 razy dziennie po 3 tabletki, po jedzeniu. Zawartość w dziennej porcji (6 tabletek): Wartość odżywcza Porcja dzienna 3 g (6 tabletek) 100 g RWS* w porcji dziennej Wartość energetyczna 42 kj/10 kcal 1394 kj/ 333 kcal - Tłuszcz, w tym: - kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g 0,0 g 0 g 0 g - - Węglowodany, w tym: - cukry 0,6 g 0,0 g 20 g 0,0 g - - Białko 2,0 g 67 g - Sól 0,0 g 0 g - Witamina A (jako beta karoten) 2 250 mcg 75 000 mcg 281% Witamina K 40 mcg 1 333 mcg 53% Witamina B12 7 mcg 233 mcg 280% Ryboflawina (wit. B2) 0,18 mg 6 mg 13% Żelazo 5 mg 167 mg 36% Jod 15 mcg 500 mcg 10% Chrom 65 mcg 2 167 mcg 163% Molibden 12,0 mcg 400 mcg 24% Mangan 0,2 mg 7 mg 10% * Referencyjna wartość spożycia „SPIRULINA PACIFICA” jest nazwą zastrzeżoną przez producenta Cyanotech Corporation Warunki przechowywania: Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w chłodnym, suchym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik preparatu. Należy prowadzić zdrowy tryb życia i różnorodnie się odżywiać. Preparatu nie powinny stosować kobiety w ciąży, karmiące piersią oraz dzieci i młodzież poniżej 18 roku życia. Producent: Kenay A.Grzegorek i Wspólnicy sp.j. ul. Częstochowska 25 62-800 Kalisz
Spirulina Bio 60 g (150 szt.) - Medicura
SPIRULINA W PASTYLKACH ( GLONY) BIO Masa netto: 60 g (150 sztuk) Składniki: ekologiczne algi spirulina platensis w proszku, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Jednostka certyfikująca: DE-OKO-012 Pochodzenie składników: Rolnictwo spoza UE Zalecane spożycie: 5 tabletek 3 razy dziennie popijać dużą ilością wody. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed światłem i temp. powyżej 25 stopni C. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna - 1463 kJ/350 kcal Tłuszcz - 5,90 g w tym kwasy nasycone - 1,10 g Węglowodany - 10,50 g w tym cukry - 1,29 g białko - 60.00 g Błonnik - 2,5 g sól - 1,75 g Do sprawdzenia
Spieniacz do Mleka/ Mikser Ręczny - KINGHoff
SPIENIACZ DO MLEKA/ MIKSER RĘCZNY Naciśnij przycisk, aby uzyskać w łatwy sposób kremową piankę mleczną. Mocny silnik do ubijania z dużą prędkością obrotów Wytrzymałość przebadana na pracę w tysiącach cykli. Trzepaczka ze stali nierdzewnej. Zasilanie bateriami alkalicznymi 2xAA (brak w zestawie).
Spalacz Tłuszczu 60 Kapsułek - Herbapol Kraków
SPALACZ TŁUSZCZU Suplement diety Masa netto: 19,7 g (60 kapsułek) Masa pojedynczej kapsułki: 328 mg Składniki: Wyciąg z Garcinia cambogia zawierający 60% kwasu hydroksycytrynowego (HCA) – 190 mg/kaps., wyciąg z nasion guarany zawierający min. 22% kofeiny – 60 mg/kaps. oraz składniki kapsułki (hydroksypropylometyloceluloza, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin). Zalecane dzienne spożycie: Osoby dorosłe: doustnie 2 kapsułki 2 razy dziennie, popijając płynem. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Zawartość poszczególnych składników roślinnych w przeliczeniu na zalecaną do spożycia dzienną porcję produktu (4 kapsułki) wynosi: wyciąg z Garcinia cambogia – 760 mg (co odpowiada 456 mg HCA), wyciąg z nasion guarany – 240 mg (co odpowiada min. 53 mg kofeiny) Warunki przechowywania: Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Ostrzeżenia: Zawiera kofeinę; nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży; nie spożywać z innymi produktami będącymi źródłem kofeiny lub innych składników o podobnym działaniu. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Producent: Krakowskie Zakłady Zielarskie "Herbapol" w Krakowie S.A. ul. Chałupnika 14 31-464 Kraków
SOS WĘGIERSKI Sos pomidorowy z dodatkiem suszonych warzyw i przypraw. Bez sztucznych barwników i konserwantów. Produkt sterylizowany. Masa netto: 235 g Składniki: Koncentrat pomidorowy (150 g pomidorów na 100 g produktu), cukier, ocet spirytusowy, sól, skrobia kukurydziana, warzywa suszone i przyprawy 1,4%: papryka słodka, cebula, czosnek, kozieradka, kminek, bazylia, ziele angielskie, czarny pieprz, ekstrakt z chilli. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: gorczycę. Wyprodukowano na Ukrainie. Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 0-25 ºC. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze nie wyższej niż 8 ºC i spożyć w ciągu 7 dni. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 312 kJ/ 73 kcal Tłuszcz: <0,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 17 g - w tym cukry: 15 g Białko: 1,3 g Sól: 2,4 g Producent: Merkury s.a. ul. Sejneńska 16 15-399 Białystok
Sos Umami Bezglutenowy Bio 145 ml - Terrasana
SOS UMAMI BEZGLUTENOWY BIO Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami. Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup. Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone! Zawartość netto: 145 ml Składniki: tamari* (woda, ziarna soi*, sól morska, solone shochu*, Aspergillus oryzae), mirin* (słodki ryż*, shochu*, ryż*, Aspergillus oryzae), koncentrat soku jabłkowego*, ocet z brązowego ryżu* (woda, ryż brązowy*, sól morska, Aspergillus oryzae), woda, miso genmai* (ziarna soi*, ryż brązowy*, sól morska, woda, Aspergillus oryzae), czosnek w proszku*, imbir w proszku*, cebula w proszku*, pieprz cayenne*, marchew w proszku*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: NL-BIO-01 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 554 kJ/ 132 kcal Tłuszcz: 0,8 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 23 g - w tym cukry: 18 g Błonnik: 0,6 g Białko: 4,9 g Sól: 5,7 g Producent: Terrasana Tatuurvoeding b.v., Waaier 10 2451 Leimuiden
Sos Tabasco Red 60 ml - Mc.Ilhenny Co.
SOS TABASCO RED Sos z czerwonej papryczki. Pikantny. Sos z jedynej w swoim rodzaju papryki Tabasco (odmiana chili), to klasyk wśród sosów przyprawowych. Został przygotowany według tradycyjnej receptury opracowanej wyłącznie na bazie naturalnych składników. Papryka Tabasco - jednej z głównych składników sosu - zawiera kapsaicynę, która nadaje wyjątkowo ostry smak. Zawartość netto: 60 ml Składniki: ocet, czerwona ostra papryka (19%), sól. Wyprodukowano w USA. Dozowanie: Według uznania, kilka kropel. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przed użyciem wstrząsnąć. Wartość odżywcza w 100 ml produktu: Wartość energetyczna: 67 kJ/ 16 kcal Tłuszcz: 0,7 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 1,6 g - w tym cukry: 0 g Błonnik: 1,3 g Białko: 1 g Sól: 1,8 g Producent: McIlhenny Company Avery Island, Louisiana, USA 70513
Sos Sojowy Tamari Mocny Bio 250 ml - Terrasana
SOS SOJOWY TAMARI MOCNY BIO Produkt bezglutenowy. Produkt pasteryzowany. Odpowiedni dla wegan. Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez co najmniej 12 miesięcy. Zawartość netto: 250 ml Składniki: ziarno soi*, woda, sól morska, alkohol Shochu (woda, ryż*, sól, fermentowane koji), koji fermentowane. *składniki ekologiczne Jednostka certyfikująca: NL-BIO-01 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Zastosowanie: dodatek do potraw, w których wymagany jest wyrazisty smak. Warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna - 354 kJ / 83 kcal Tłuszcz - 0 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0 g Węglowodany - 6,5 g w tym cukry - 0,5 g Białko - 14 g Sól - 13,1 g Producent: TerraSana P.O. Box 70 2450 AB Leimuiden, NL Do sprawdzenia
Sos Sojowy Tamari Bezglutenowy 1 l - Kikkoman
SOS SOJOWY TAMARI BEZGLUTENOWY Naturalnie warzony sos sojowy Tamari. Zawartość netto: 1 l Składniki: woda, ziarna soi, sól, ocet spirytusowy. Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 240 kJ/ 57 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 2 g - w tym cukry: 0 g Białko: 10 g Sól: 16,4 g Producent: Kikkoman Foods Europe B.V. The Netherlands
Sos Sojowy Tamari 50% Mniej Soli Bezglutenowy Bio 250 ml - Lima
SOS SOJOWY TAMARI 50% MNIEJ SOLI BEZGLUTENOWY BIO 50% mniej soli niż tradycyjny sos sojowy. Zawartość netto: 250 ml Składniki: Woda, soja*, sól morska 6,9%, alkohol*, ocet ryżowy*, A. Oryzae. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: NL-BIO-01 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu. Wartość odżywcza w 100 ml: Wartość energetyczna: 340 kJ/81 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 4,1 g - w tym cukry: 0 gBłonnik: 0 g Białko: 7,5 g Sól: 6,9 g Producent: LIMA nv/sa Groendreef 101 B-9880 Aalter Do sprawdzenia
Sos Sojowy Słodki Teriyaki Bezglutenowy Bio 250 ml - Lima
SOS SOJOWY TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO Odpowiedni dla wegan. Produkt pasteryzowany. Zawartość netto: 250 ml Składniki: woda, syrop ryżowy*, tamari* 17% (woda, soja*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, Aspergillus oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir. * składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: NL-BIO-01 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE Warunki przechowania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać max. w 7ºC. Wartość odżywcza w 100 ml: Wartość energetyczna: 691 kJ/163 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 37 g - w tym cukry: 23 g Błonnik: 0,0 g Białko: 2,7 g Sól: 3,8 g Producent: Lima nv/sa Groendreef 101, B-9880 Aalter Do sprawdzenia
Sos Sojowy Ciemny 625 ml - Mr. Ming
SOS SOJOWY CIEMNY 36% nasion soi. Nie zawiera glutaminianu sodu i konserwantów. Naturalnie warzony. Odpowiedni dla wegan. Zawartość netto: 625 ml Składniki: nasiona soi 36%, woda, sól, cukier, skrobia kukurydziana. Wyprodukowano w Chinach. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wartość odżywcza w 100 ml produktu: Wartość energetyczna: 560 kJ/ 134 kcal Tłuszcz: <1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1 g Węglowodany: 21 g - w tym cukry: 7 g Białko: 6,6 g Sól: 16,6 g Producent: Campió Food sp. z o.o. ul. Otomińska 25C 80-178 Gdańsk
SOS SOJOWY 41% nasion soi. Nie zawiera glutaminianu sodu i konserwantów. Naturalnie warzony. Odpowiedni dla wegan. Zawartość netto: 625 ml Składniki: nasiona soi 41%, woda, sól, cukier, skrobia kukurydziana. Wyprodukowano w Chinach. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wartość odżywcza w 100 ml produktu: Wartość energetyczna: 335 kJ/ 80 kcal Tłuszcz: <1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1 g Węglowodany: 10,3 g - w tym cukry: 5,5 g Białko: 8,5 g Sól: 15,8 g Producent: Campió Food sp. z o.o. ul. Otomińska 25C 80-178 Gdańsk
SOS SOJOWY 41% nasion soi. Nie zawiera glutaminianu sodu i konserwantów. Naturalnie warzony. Odpowiedni dla wegan. Zawartość netto: 150 ml Składniki: nasiona soi 41%, woda, sól, cukier, skrobia kukurydziana. Wyprodukowano w Chinach. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wartość odżywcza w 100 ml produktu: Wartość energetyczna: 335 kJ/ 80 kcal Tłuszcz: <1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1 g Węglowodany: 10,3 g - w tym cukry: 5,5 g Białko: 8,5 g Sól: 15,8 g Producent: Campió Food sp. z o.o. ul. Otomińska 25C 80-178 Gdańsk
SOS SOJOWY Sos idealny do sushi. Doskonały jako marynata i przyprawa do ryb, mięs i warzyw. To znakomita i zdrowa alternatywa dla soli. Zawartość netto: 1 l Składniki: woda, soja, pszenica, sól, alkohol etylowy. Wyprodukowano w Japonii. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu miesiąca. Wartość odżywcza w 100 ml produktu: Wartość energetyczna: 327 kJ/ 77 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 9,8 g - w tym cukry: 2 g Białko: 11 g Sól: 16,5 g
SOS SACEBELI Sos pomidorowy z dodatkiem suszonych warzyw i przypraw. Bez sztucznych barwników i konserwantów. Produkt sterylizowany. Masa netto: 235 g Składniki: Koncentrat pomidorowy (118 g pomidorów wykorzystano na 100 g produktu), cukier, ocet spirytusowy, skrobia kukurydziana, sól, warzywa suszone i przyprawy 2,1% (cebula, papryka słodka, czosnek, kolendra, kozieradka, koper, bazylia, cząber, ekstrakty przypraw. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: gorczycę. Wyprodukowano na Ukrainie. Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 0-25 ºC. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze nie wyższej niż 8 ºC i spożyć w ciągu 7 dni. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 344 kJ/ 81 kcal Tłuszcz: <0,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 19 g - w tym cukry: 17 g Białko: 1,1 g Sól: 2 g Producent: Merkury s.a. ul. Sejneńska 16 15-399 Białystok
Sos Pomidorowy z Warzywami Bio 340 g - Iris
SOS POMIDOROWY Z WARZYWAMI BIO Masa netto: 340 g Składniki: Pomidory* 95%, warzywa w różnych proporcjach* (marchew*, cebula*, seler*) 4%, sól morska, bazylia*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: IT-BIO-006 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródła światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 118 kJ/ 28 kcal Tłuszcz: <0,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 4,2 g - w tym cukry: 3,5 g Błonnik: 2,5 g Białko: 1,1 g Sól: 0,66 g Producent: A.S.T.R.A. Bio srl S.P. 9 KM 3 + 135 - 26030 CASTELDIDONE (CR) Włochy
Sos Pomidorowy z Ricottą Bezglutenowy Bio 340 ml - Zwergenwiese
SOS POMIDOROWY Z RICOTTĄ BEZGLUTENOWY BIO Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Odpowiedni dla wegetarian. Masa netto: 340 ml Składniki: Koncentrat pomidorowy* (88%), ser ricotta* (6%) (35 % tłuszczu w suchej masie), marchew*, papryka*, cebula*, ser śmietankowy mascarpone*, syrop z agawy*, olej słonecznikowy*, sól kamienna, ser emmentaler* (45 % tłuszczu w suchej masie), bazylia*, koncentrat soku z cytryny*, tymianek*, pieprz*. * składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: DE-OKO-005 Pochodzenie składników: Rolnictwo UE/spoza UE Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8 °C i zużyć w ciągu kilku dni. Sposób użycia: Podgrzać w garnku i podawać na gorąco. Wartość odżywcza w 100 ml: Wartość energetyczna: 327 kJ/78 kcal Tłuszcz: 3,2 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,2 g Węglowodany: 8,2 g - w tym cukry: 6,9 g Błonnik: 1,8 g Białko: 3,1 g Sól: 1,3 g Producent: ZWERGENWIESE Naturkost GmbH Langacker 1, D-24887 SilberstedtDo sprawdzenia
Odkryj zdrową żywność od ZWERGENWIESE Naturkost GmbH
ZWERGENWIESE Naturkost GmbH - producent zdrowej żywności
ZWERGENWIESE Naturkost GmbH to renomowany producent wysokiej jakości zdrowej żywności, który stawia na ekologiczne składniki i zrównoważony rozwój. Firma specjalizuje się w produkcji ketchupów, musztard, sosów pomidorowych oraz różnorodnych past słonecznikowych, które dostarczają wyjątkowych smaków i aromatów.
Oferta produktów ZWERGENWIESE
ZWERGENWIESE oferuje szeroką gamę produktów, które spełniają oczekiwania najbardziej wymagających smakoszy. Główne kategorie produktów to:
- Pasty słonecznikowe - dostępne w różnorodnych smakach, takich jak bazylia, papryka pepperoni, rukola, mango i curry.
- Sos pomidorowy - Napoli, Toskana, Milenia oraz wersje dla dzieci, wszystkie oparte na składnikach z upraw ekologicznych.
- Ketchup - w wersji pikantnej oraz specjalne ketchupy dla dzieci z syropem jabłkowym.
- Musztarda - od średnio ostrej po ostrą, w tym musztardy delikatesowe i z całymi ziarnami.
- Smalczyk wegetariański - z różnorodnymi dodatkami, takimi jak cebula, migdały, a także w wersji crunchy.
- Musy owocowe - przygotowywane z 70% owoców, z takich składników jak truskawki, czarna porzeczka, pigwa.
Zaangażowanie w ekologię i zrównoważony rozwój
ZWERGENWIESE Naturkost GmbH angażuje się w ochronę środowiska poprzez stosowanie surowców ekologicznych oraz wdrażanie praktyk przyjaznych dla planety. Dzięki temu każdy produkt, taki jak musy owocowe Bio czy pasty słonecznikowe Bio, powstaje z myślą o najwyższej jakości i trosce o naturę.
Dlaczego warto wybrać ZWERGENWIESE?
Wybierając produkty ZWERGENWIESE Naturkost GmbH, wybierasz:
- Żywność produkowaną z najwyższej jakości składników ekologicznych.
- Bogaty wybór smaków i aromatów, które zaspokoją każdą kulinarną potrzebę.
- Zaangażowanie w ochronę środowiska i zrównoważony rozwój.
ZWERGENWIESE Naturkost GmbH - tworzenie zdrowej żywności z myślą o Tobie i planecie.