Makaron Orkiszowy Wstążki Bio 250 g - Niro
MAKARON ORKISZOWY WSTĄŻKI BIO Bez dodatku jaj. Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 250 g Składniki: mąka orkiszowa* 100%, woda. *Składniki pochodzące w upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Sposób przygotowania: Gotować 7 minut Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1484 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 1,3 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 11,7 g Sól: 0,01 g Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. Producent: P.P.U.H. NIRO SP. Z O.O. ul. Dolna 4 42-283 Boronów Do sprawdzenia
Makaron Orkiszowy Wstążki Szpinakowe Bio 250 g - Niro
MAKARON ORKISZOWY WSTĄŻKI SZPINAKOWE BIO Z dodatkiem szpinaku. Bez dodatku jaj. Masa netto: 250 g Składniki: mąka orkiszowa* 97%, woda, szpinak* 3%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Sposób przygotowania: Gotować 7 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1484 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 1,3 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 11,7 g Sól*: 0,01 g *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu Producent: P.P.U.H. NIRO Sp. z o.o. ul. Dolna 4 42-283 Boronów Do sprawdzenia
Makaron Owsiany Fusilli Bezglutenowy Bio 250 g - Pasta Natura
EKOLOGICZNY MAKARON OWSIANY Produkt bezglutenowy Masa netto: 250 g Składniki: mąka owsiana* bezglutenowa *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: IT BIO 006 Pochodzenie składników: Rolnictwo UE/ spoza UE Informacja dla alergików: Produkt dla osób nietolerujących glutenu. Może zawierać soję. Kraj pochodzenia: Włochy Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Sposób przygotowania: Czas gotowania 5-7 minut. Wartość odżywcza w 100 g: Energia: 1357 kJ/324 kcal Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy nasycone: 0,8 g Węglowodany: 44 g w tym cukry: 1,4 g Błonnik: 28 g Białko: 12 g Sól: 0 g Producent: Pasta Natura SRL Via Cantarane 1/b 12020 VillafallettoDo sprawdzenia
Makaron Pełnoziarnisty Orkiszowy Nitki Bio 400 g Niro
EKOLOGICZNY PEŁNOZIARNISTY MAKARON Z ORKISZU - NITKI Bez dodatku jaj Zawartość netto: 400 g Składniki: Świeżo zmielona mąka z pszenicy orkisz* 100%, woda *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Sposób przygotowania: Gotować 7-10 minut Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1457 kJ/345 kcal Tłuszcz: 1,7 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 60,3 g - w tym cukry: 0,3 g Błonnik: 10 g Białko: 17 g Sól: 0,02 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu) Producent: P.P.U.H. Niro Sp. z.o.o. 42-283 Boronów, ul. Dolna 4 Do sprawdzenia
Makaron Pełnoziarnisty Orkiszowy Spaghetti Bio 400 g - Niro
MAKARON PEŁNOZIARNISTY ORKISZOWY SPAGHETTI BIO Bez dodatku jaj. Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 400 g Składniki: Świeżo zmielona mąka orkiszowa* 100%, woda. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Sposób przygotowania: Gotować 7 - 10 minut. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1457 kJ/ 345 kcal Tłuszcz: 1,7 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 60,3 g - w tym cukry: 0,3 g Błonnik: 10 g Białko: 17 g Sól*: 0,02 g *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu Producent: P.P.U.H. Niro Sp. z o.o. 42-283 Boronów, ul. Dolna 4 Do sprawdzenia
Makaron Pełnoziarnisty Orkiszowy Spirelli Bio 400 g - Niro
EKOLOGICZNY MAKARON PEŁNOZIARNISTY Z ORKISZU - SPIRELLI Wyprodukowano ze świeżo zmielonej mąki pełnoziarnistej z orkiszu ekologicznego Bez dodatku jaj, odpowiedni dla wegan Masa netto: 400 g Składniki: świeżo zmielona mąka z pszenicy orkisz* 100%, woda *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Sposób przygotowania: Gotować 7-10 minut Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1457 kJ/ 345 kcal Tłuszcz: 1,7 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 60,3 g - w tym cukry: 0,3 g Błonnik: 10 g Białko: 17 g Sól: 0,02 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu) Producent: P.P.U.H NIRO Sp. z o. o. ul. Dolna 4 42-283 BoronówDo sprawdzenia
Makaron Penne Bezglutenowy 250 g - Schar
MAKARON PENNE BEZGLUTENOWY Bez laktozy. Bez pszenicy. Masa netto: 250 g Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa, emulgator: mono- i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: soję. Sposób przygotowania: Gotować w osolonej wodzie 10-12 minut. 100 g makaronu na 2 l wody. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1513 kJ/ 357 kcal Tłuszcz: 1,9 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 77 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 1,2 g Białko: 7,3 g Sól: 0 g Producent: Dr. Schar AG/SPA Winkelau 9-39014 Burgstall/Postal (BZ) Italy
Makaron PENNE Pióra Bezglutenowy 250 g - Bezgluten
MAKARON PENNE PIÓRA BEZGLUTENOWY Odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu. Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 250 g Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa. Sposób przygotowania: Czas gotowania: 17-19 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1554 kJ/ 366 kcal Tłuszcz: 1,7 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 80 g - w tym cukry: 0,6 g Błonnik: 2,3 g Białko: 6,6 g Sól: 0,008 g Producent: BEZGLUTEN sp. z o.o. Posądza 128 32-104 Koniusza Do sprawdzenia
Makaron Penne z Płaskurki Bio 500 g - Alce Nero
MAKARON PENNE Z PŁASKURKI Masa netto: 500 g Składniki: ekologiczna mąka z pszenicy płaskurki, woda Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy Informacja alergiczna: Produkt może zawierać inne zboża zawierające gluten, soję, gorczycę. Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wody na 100 g makaronu, dodać soli. Czas gotowania: 10 min. Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1445 kJ/ 344 kcal Tłuszcz: 1,8 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g Węglowodany: 68 g - w tym cukry: 2,2 g Błonnik: 4,0 g Białko: 12 g Sól: 0 g Producent: Alce Nero S.p.A. Via H.Ford 7-9-40024 Castel S.Pietro Terme (BO), Italia Do sprawdzenia
Makaron Pennoni Rigati Bio 500 g - Granoro
MAKARON PENNONI RIGATI BIO Masa netto: 500 g Składniki: ekologiczna mąka z pszenicy durum, woda. Jednostka certyfikująca: IT-BIO-006 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy Sposób przygotowania: Czas gotowania: 8 minut. Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1495 kJ/ 353 kcal Tłuszcz: 1,6 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 71 g - w tym cukry: 3,6 g Błonnik: 3,1 g Białko: 12 g Sól: 0 g Producent: Pastificio Attilio Mastromauro Granoro S.r.l. S.P. 231 - Km 35, 100 70033 Corato (Bari)Włochy Do sprawdzenia
Makaron PIPETTE Kolanka Bezglutenowy 250 g - Bezgluten
MAKARON PIPETTE KOLANKA BEZGLUTENOWY Odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu. Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 250 g Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa. Sposób przygotowania: Czas gotowania: 5-7 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1554 kJ/ 366 kcal Tłuszcz: 1,7 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 80 g - w tym cukry: 0,6 g Błonnik: 2,3 g Białko: 6,6 g Sól: 0,008 g Producent: BEZGLUTEN sp. z o.o. Posądza 128 32-104 Koniusza Do sprawdzenia
Makaron Proteinowy Protopasta High Protein Low Carb STORTINI 50 g - Ciao Carb
MAKARON PROTEINOWY PROTOPASTA HIGH PROTEIN LOW CARB - STORTINI Masa netto: 50 g Składniki: białko pszenne, białko grochowe, mąka pszenna, skrobia oporna z tapioki, woda, jaja w proszku, białka mleka, błonnik pszenny. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać migdały, sezam, orzechy laskowe, soję, łubin i gorczycę. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1429 kJ/ 341 kcal Tłuszcz: 1,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 15 g - w tym cukry: 1,5 g Błonnik: 14 g Białko: 60 g Sól: 0,5 g Producent: FOOD and DIETS srl Viale Stefano Tinozzi, 11-65024 Manoppello PE) WłochyDo sprawdzenia
Makaron Pszenny 5 Smaków Dla Dzieci Motomaniaki 250 g - Bartolini
MAKARON PSZENNY 5 SMAKÓW DLA DZIECI - MOTOMANIAKI Kolorowy makaron dla małych motomaniaków. Apetyczny: formą przypomina kolorowe wehikuły, które dzięki zastosowaniu specjalnie wyselekcjonowanej mieszanki mąki pszennej, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu. Naturalny: moc kolorów w tych kluseczkach to zasługa wyłącznie naturalnych, sproszkowanych warzyw i przypraw tj. burak, pomidor, szpinak i kurkuma. Uwielbiany przez dzieci, które mogą zajadać się nim w swoich ulubionych zupkach, obiadkach czy deserkach przyrządzanych z dodatkiem śmietanki, świeżych owoców, miodu czy cukru. Masa netto: 250 g Składniki: mąka pszenna, warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony), przyprawa: kurkuma. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, jaja, orzechy, seler, gorczycę, sezam. Kraj pochodzenia podstawowego składnika: UE oraz spoza UE Sposób przygotowania: przed spożyciem gotować 8 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1527 kJ/ 360 kcal Tłuszcz: 1,6 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 72 g - w tym cukry: 3,9 g Błonnik: 3,6 g Białko: 12 g Sól: 0,01 g Producent: P.P.H. TABIT sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44 05-402 Otwock Do sprawdzenia
Makaron Pszenny z Jaj Kury Zielononóżki Fala BIO 250 g - Sielska Kluska Bartolin...
MAKARON PSZENNY Z JAJ KURY ZIELONONÓŻKI FALA BIO Jaja, z których wyrabiamy makaron, pochodzą od kurek zielononóżek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych, polskich gospodarstw. Makaron 2- jajeczny. Masa netto: 250 g Składniki: semolina* (mąka z pszenicy durum), jaja świeże od kur zielononóżek* 9% * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać gorczycę. Sposób przygotowania: Gotować ok. 6-8 minut (100 g makaronu na 1 l osolonej wody). Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1528 kJ / 360 kcal tłuszcz: 2,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g węglowodany: 72 g - w tym cukry: 1,6 g błonnik: 1,8 g białko: 13 g sól: 0,04 g Producent: P.P.H. TABIT sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44 05-402 Otwock
Makaron Ramen Noodle z Ryżu Brązowego Bezglutenowy Bio 280 g - Terrasana
MAKARON RAMEN NOODLE Z RYŻU BRĄZOWEGO BEZGLUTENOWY BIO Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. Masa netto: 280 g Składniki: Mąka z ryżu brązowego*, woda. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: CN-BIO-107 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, sezam i orzeszki ziemne. Sposób użycia: Zagotować 1 litr wody. Dodać jedna porcję makaronu na osobę. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić przez durszlak i przelać zimną wodą. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1485 kJ/ 351 kcal Tłuszcz: 2,8 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 72 g - w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 4,6 g Białko: 7,2 g Sól: 0 g Producent: TerraSana P.O Box 70 NL-2450 AB Leimuiden Holandia Do sprawdzenia
Makaron Razowy z Płaskurki Fusilli Bio 500 g - Alce Nero
MAKARON RAZOWY Z PŁASKURKI FUSILLI BIO Masa netto: 500 g Składniki: ekologiczna pełnoziarnista mąka z pszenicy płaskurki, woda. Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy Informacja alergiczna: Produkt może zawierać inne zboża zawierające gluten, soję, gorczycę. Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wody na 100 g makaronu, dodać soli. Czas gotowania: 11 min. Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1539 kJ/ 342 kcal Tłuszcz: 1,6 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g Węglowodany: 67 g - w tym cukry: 2,9 g Białko: 12 g Sól: 0 g Producent: Alce Nero S.p.A. Via H. Ford 2/A-40024 Castel S.Pietro Terme (BO) Włochy Do sprawdzenia
Makaron Ryżowy Gwiazdeczki 300 g - Lucka
MAKARON RYŻOWY GWIAZDECZKI Makaron ryżowy jest bezglutenową alternatywą dla makaronu z pszenicy. Doskonale wchłania intensywne smaki i aromaty, dlatego jest idealną bazą dań głównych. Produkt odwodniony. Masa netto: 300 g Składniki: Mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól. Wyprodukowano w Wietnamie. Sposób przygotowania: Makaron dodać do gotującej i osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować 8-12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od innych produktów o intensywnym zapachu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1448 kJ/346 kcal Tłuszcz: 0,40 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 82,3 g w tym cukry: 1,58 g Białko: 3,24 g Sól: 0,49 g Producent: Hoka Trade s.r.o. Radlicka 2485/103, 150 00 Praha 5, CzechyDo sprawdzenia
Makaron Ryżowy Kolanka 300 g - Lucka
MAKARON RYŻOWY KOLANKA Masa netto: 300 g Składniki: Mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól Wyprodukowano w Wietnamie. Sposób przygotowania: Makaron dodać do gotującej i osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować 8-12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od innych produktów o intensywnym zapachu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1448 kJ/346 kcal Tłuszcz: 0,4 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 82,3 g w tym cukry: 1,58 g Białko: 3,24 g Sól: 0,49 g Producent: Hoka Trade s.r.o. Radlicka 2485/103, 150 00 Praha 5, Czechy Do sprawdzenia
Makaron Ryżowy NITKA VERMICELLI 200 g - Mr. Ming
MAKARON RYŻOWY NITKA VERMICELLI Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 200 g Składniki: mąka ryżowa, woda. Wyprodukowano w Wietnamie. Sposób przygotowania: Wrzucić makaron do wrzącej wody i gotuj 2-3 minuty, a następnie odsącz i przepłucz w zimnej wodzie. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1553 kJ/ 366 kcal Tłuszcz: 0,8 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 83 g - w tym cukry: 0 g Białko: 5,8 g Sól: 0,05 g Producent: Campió Food sp. z o.o. ul. Otomińska 25C 80-178 GdańskDo sprawdzenia
Makaron Ryżowy Nitki 1 mm 240 g - Lucka
MAKARON RYŻOWY 1 mm - NITKI Makaron ryżowy jest bezglutenową alternatywą dla makaronu z pszenicy. Doskonale wchłania intensywne smaki i aromaty dlatego jest idealną bazą dań głównych. Produkt odwodniony. Masa netto: 240 g Składniki: Mąka ryżowa 100% Wyprodukowano w Wietnamie. Warunki przechowywania: Przechowywać w miejscu suchym z dala od innych produktów o intensywnych zapachach. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1477 kJ/ 353 kcal Tłuszcz: 0,92 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,5 g Węglowodany: 79 g - w tym cukry: 0,65 g Białko: 7,05 g Sól: 0,88 g Producent: HOKA TRADE s.r.o Radlicka 2485/103 15000 Praha Czechy Do sprawdzenia
Makaron Ryżowy Penne Bezglutenowy BIO 250 g - Bartolini
MAKARON RYŻOWY PENNE BEZGLUTENOWY BIO Masa netto: 250 g Składniki: mąka ryżowa (bezglutenowa)*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję. Sposób przygotowania: gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) 11-13 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (maksymalnie 25ºC), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1499 kJ/ 353 kcal Tłuszcz: 0,9 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 77,5 g - w tym cukry: 0,4 g Błonnik: 1,5 g Białko: 8,1 g Sól: <0,01 g Producent: P.P.H. "Tabit" Sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44 05-402 Otwock
Makaron Ryżowy Rurki Duże 300 g - Lucka
MAKARON RYŻOWY RURKI DUŻE Masa netto: 300 g Składniki: Mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól. Wyprodukowano w Wietnamie Sposób przygotowania: Makaron dodać do gotującej i osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować 8-12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od innych produktów o intensywnym zapachu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1448 kJ/346 kcal Tłuszcz: 0,40 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 82,3 g w tym cukry: 1,58 g Białko: 3,24 g Sól: 0,49 g Producent: Hoka Trade s.r.o. Radlicka 2485/103, 150 00 Praha 5, CzechyDo sprawdzenia
Makaron Ryżowy Rurki Małe 300 g - Lucka
MAKARON RYŻOWY RURKI MAŁE Masa netto: 300 g Składniki: Mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól Wyprodukowano w Wietnamie. Sposób przygotowania: Makaron dodać do gotującej i osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować 8-12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od innych produktów o intensywnym zapachu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1448 kJ/346 kcal Tłuszcz: 0,40 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 82,3 g w tym cukry: 1,58 g Białko: 3,24 g Sól: 0,49 g Producent: Hoka Trade s.r.o. Radlicka 2485/103, 150 00 Praha 5, CzechyDo sprawdzenia
Makaron Ryżowy Świderki 300 g - Lucka
MAKARON RYŻOWY ŚWIDERKI Masa netto: 300 g Składniki: Mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól Wyprodukowano w Wietnamie. Sposób przygotowania: Makaron dodać do gotującej i osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować 8-12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od innych produktów o intensywnym zapachu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1448 kJ/346 kcal Tłuszcz: 0,40 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 82,3 g w tym cukry: 1,58 g Białko: 3,24 g Sól: 0,49 g Producent: Hoka Trade s.r.o. Radlicka 2485/103, 150 00 Praha 5, CzechyDo sprawdzenia
HOKA TRADE s.r.o. - Twój dostawca zdrowej żywności
O HOKA TRADE s.r.o.
HOKA TRADE s.r.o. to renomowany producent i dostawca najwyższej jakości produktów zdrowej żywności. Nasze artykuły cieszą się uznaniem wśród konsumentów poszukujących zdrowych i naturalnych rozwiązań. Zaawansowane technologie produkcyjne oraz staranna selekcja składników gwarantują wysoką jakość, która zadowoli każdego klienta.
Oferta produktów HOKA TRADE
Nasza szeroka gama makaronów ryżowych obejmuje różnorodne kształty i wielkości, idealne do najróżniejszych potraw. Wysoka jakość i naturalny smak sprawiają, że są one doskonałym dodatkiem do codziennego menu.
- Makaron Ryżowy Wstążki 3 mm - Delikatne wstążki, doskonałe do lekkich dań azjatyckich.
- Makaron Ryżowy Gwiazdeczki - Urocze kształty, które ożywią każdą potrawę.
- Makaron Ryżowy Nitki 1 mm - Subtelne nitki, które idealnie sprawdzą się w zupach.
- Makaron Ryżowy Rurki Duże - Solidna struktura dla sycących dań.
- Makaron Ryżowy Wstążki 7 mm - Grubsze wstążki, które wspaniale komponują się z sosami.
- Makaron Ryżowy Świderki - Skręcona forma, dodająca charakteru posiłkom.
- Makaron Ryżowy Rurki Małe - Idealne do zapiekanek i sałatek.
- Makaron Ryżowy Kolanka - Klasyczne kolanka na różne okazje.
Dlaczego warto wybrać HOKA TRADE?
Produkty HOKA TRADE s.r.o. wytwarzane są z najwyższej jakości składników, co zapewnia pełną satysfakcję konsumentów. Nasze makarony ryżowe są bezglutenowe i odpowiednie dla osób dbających o zdrowy styl życia. Dzięki różnorodności kształtów, nasza oferta umożliwia tworzenie wyjątkowych posiłków przez cały rok.
Gwarancja jakości
Producent HOKA TRADE s.r.o. dba o to, aby każdy etap produkcji przebiegał zgodnie z najwyższymi standardami jakości. Wybierając nasze produkty, masz pewność, że na Twój stół trafiają wyłącznie najlepsze wyroby. Zaufaj doświadczeniu i pasji HOKA TRADE s.r.o.
Wybierz produkty HOKA TRADE
Jeśli szukasz wysokiej jakości makaronów ryżowych, które wzbogacą Twoją kuchnię, oferta HOKA TRADE s.r.o. spełni Twoje oczekiwania. Postaw na naturalne i zdrowe rozwiązania, które zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienia.