Kakao Ziarno Całe Surowe 1 kg - Planteon
- W naszym magazynie jest więcej niż 5 sztuk
-
- 126,58 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:1 kg
Cena kat. za 1kg :126.58 zł
KAKAO ZIARNO CAŁE SUROWE
Ziarno kakao są to owoce drzewa kakaowego poddane fermentacji, a następnie suszeniu. Wytwarza się z nich czekoladę, kakao w proszku czy tłuszcz kakaowy. Można je spożywać prosto z paczki bądź jako dodatek do musli, jogurtów, ciast, gorącej czekolady. Delikatnie kwaśny zapach oraz biały nalot obecny na łusce ziarna kakaowca jest zjawiskiem całkowicie naturalnym, wynikającym z procesu fermentacji ziaren w trakcie produkcji.
Masa netto: 1 kg
Składniki: kakao ziarno fermentowane suszone.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać gluten, seler, gorczycę, sezam, orzeszki ziemne, orzechy.
Kraj pochodzenia: Wenezuela.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2618 kJ/ 635 kcal
Tłuszcz: 58 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36 g
Węglowodany: 9,1 g
- w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 12 g
Białko: 13 g
Sól: <0,01 g
Producent:
Planteon sp. z o.o.
Borków Stary 11
62-817 Żelazków
Bio: | Nie |
Gluten: | możliwa obecność |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Nie |
Bez selera: | Nie |
Bez orzechów: | Nie |
Bez gorczycy: | Nie |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Tak |
- Producent/Dystrybutor: PW Rekord - Planteon
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000052124
Recenzje
Recenzja pracownika sklepu
Recenzja niezweryfikowana
|