Mąka z Płaskurki Bio Pełnoziarnista 400 g - Niro - Przecena Krótka Data Minimalnej Trwałości
- Oczekujemy na dostawę tego produktu, Wyszukaj poniżej lub za pomocą wyszukiwarki podobny produkt.
-
- 4,80 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,4 kg
Cena kat. za 1kg :29.98 zł
Przecena spowodowana krótką datą minimalnej trwałości.
Najlepiej spożyć przed: 30/05/2022
Oferta ważna do wyczerpania zapasów!
Produkt należy opłacić lub zamówić za pobraniem na 2 dni robocze przed upływem terminu trwałości.
MĄKA Z PŁASKURKI BIO
Typ 2000
Masa netto: 400 g
Składniki: Świeżo zmielona pełnoziarnista mąka z pszenicy płaskurki* (100%).
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1409 kJ/ 333 kcal
Tłuszcz: 2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 61 g
- w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 9,6 g
Białko: 13 g
Sól: <0,01 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Producent:
P.P.U.H NIRO Sp. z o.o.
42-283 Boronów, ul. Dolna 4
Bio: | Tak |
Gluten: | z glutenem |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Tak |
- Producent/Dystrybutor: P.P.U.H. "NIRO" Sp. z o.o.
- Kod producenta: 5908259954943
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000010484
Recenzje
Pati
Recenzja niezweryfikowana
|