2 x Pasta Migdałowa 300 g - Targroch
-
Dostępność taka jak poniższych składników
- 53,44 zł
-
PASTA MIGDAŁOWA
Bez dodatku oleju palmowego.
Bez dodatku soli i cukru.
Odpowiednia dla wegan.
Masa netto: 2 x 300 g
Składniki: Migdały blanszowane prażone 100%.
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy.
Olej z migdałów pojawiający się na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2528 kJ/ 602 kcal
Tłuszcz: 50,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 9,5 g
- w tym cukry: 5 g
Błonnik: 10,4 g
Białko: 21,9 g
Sól: 0,07 g
Producent:
TAR-GROCH-FIL
T.Krakowski, M.Kijowski, E.Drożdż, J.Drożdż Sp. J.
Filipowice 161
32-840 Zakliczyn
Wysokiej jakości pasta migdałowa Targroch
Pasta migdałowa Targroch to doskonały wybór dla miłośników naturalnych, roślinnych produktów. Wykonana w 100% z prażonych migdałów blanszowanych, jest pełna intensywnego smaku i aromatu.
Kluczowe cechy pasty migdałowej
- Bez dodatku oleju palmowego
- Bez dodatku soli i cukru
- W 100% odpowiednia dla wegan
- Masa netto: 2 x 300 g
Zastosowanie w kuchni
Pasta migdałowa sprawdzi się idealnie jako dodatek do wielu potraw. Można ją używać do smarowania pieczywa, jako składnik smoothie oraz jako baza do deserów i wypieków. Dzięki naturalnej konsystencji i pełni smaku doskonale wzbogaca owsianki czy jogurty.
Naturalny skład
Produkt tworzony jest wyłącznie z migdałów blanszowanych z Hiszpanii, co gwarantuje jego najwyższą jakość. Pojawiający się na powierzchni olej migdałowy to naturalne zjawisko, które nie wpływa na właściwości pasty.
Cechy odżywcze
Wartość energetyczna wynosi 2528 kJ / 602 kcal na 100 g produktu. Zawiera 50,6 g tłuszczy, w tym tylko 3,9 g kwasów tłuszczowych nasyconych. Jest również źródłem białka (21,9 g) i błonnika (10,4 g), co czyni ją sycącym i wartościowym dodatkiem do diety.
Warunki przechowywania
Pastę należy przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu zaleca się jej spożycie w ciągu 3 miesięcy, aby cieszyć się pełnią smaku i aromatu.
Najczęściej zadawane pytania
- Jak długo można przechowywać pastę po otwarciu?
Po otwarciu produkt najlepiej spożyć w ciągu 3 miesięcy. - Czy pasta zawiera dodatki takie jak sól czy cukier?
Pasta migdałowa Targroch jest w 100% naturalna, bez dodatku soli i cukru. - Czy produkt jest odpowiedni dla osób na diecie wegańskiej?
Tak, pasta migdałowa jest w pełni odpowiednia dla wegan. - Dlaczego na powierzchni pasty pojawia się olej?
Olej z migdałów na powierzchni produktu to naturalne zjawisko, które nie wpływa na jakość pasty.
Bio: | Nie |
Gluten: | bez glutenu |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Nie |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Tak |
- Producent/Dystrybutor: Tar-Groch-Fil Sp. J. .
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000043861
Recenzje
MaYka
Recenzja niezweryfikowana
|