Spód do Pizzy Okrągły Bezglutenowy 150 g - Balviten
- Posiadamy ostatnią sztukę w naszym magazynie!
-
- 14,19 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,15 kg
Cena kat. za 1kg :94.60 zł
SPÓD DO PIZZY OKRĄGŁY BEZGLUTENOWY
Produkt przeznaczony dla osób nietolerujących glutenu.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Masa netto: 150 g
Składniki: woda, skrobia kukurydziana, zakwas 19%: mąka ryżowa, woda; mąka gryczana, syrop cukru inwertowanego, mąka ryżowa, błonnik jabłkowy, skrobia ryżowa, olej słonecznikowy, białko sojowe, cukier, sól, substancje zagęszczające: hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; drożdże, błonnik: grochowy, z babki płesznik.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać sezam.
Sposób użycia: nałożyć ulubione składniki, włożyć do rozgrzanego pieca 220-230ºC na 5-8 minut.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 926 kJ/ 219 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,27 g
Węglowodany: 43 g
- w tym cukry: 3,3 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 3,4 g
Sól: 1,69 g
Producent:
Balviten Glutenfree sp. z o.o. sp.k.
ul. Fabryczna 5
41-100 Siemianowice Śląskie
Bio: | Nie |
Gluten: | bezglutenowe |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Nie |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Nie |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Balviten Sp. z o.o.
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000058506
Recenzje
Recenzja pracownika sklepu
Recenzja niezweryfikowana
|