Szybki kontakt: +48 71 727 62 40, sklep@marketbio.pl

Czarna Malina od Lioforte

Czarna malina od Lioforte


Malina czarna (Rubus occidentalis, podrodzaj Idaeobatus), zwana również maliną zachodnią, to mniej znany od maliny właściwej, występujący w Polsce owoc, który - ze względu na potwierdzone właściwości prozdrowotne – zdecydowanie powinien na stałe zagościć w diecie wspierającej zdrowie i budującej odporność.

czarna malina

Superowoc czarna malina


Podstawowym wyróżnikiem czarnej maliny jest wysoka zawartość antocyjanów i polifenoli oraz najwyższy potencjał antyoksydacyjnych wśród polskich superowoców. Mówienie o czarnej malinie jako o skoncentrowanym koktajlu naturalnych substancji odżywczych i „czarnym koniu” pomagającym wygrywać wyścig o dobre zdrowie, jest jak najbardziej uzasadnione i zgodne z wynikami badań naukowych.

LIOFILIZACJA, CZYLI 100% OWOCÓW W OWOCACH

▪ Liofilizacja to najbardziej naturalna metoda konserwacji, która nie wymaga użycia żadnych dodatków. Dzięki niej możemy cieszyć się smakiem owoców przez cały rok.
▪ Proces liofilizacji sprawia, że owoce zostają pozbawione wody, natomiast zachowują, to co najlepsze – witaminy i smak. Owoce liofilizowane to zatem naturalne koncentraty witamin i minerałów. Można ich zjeść mniej, aby dostarczyć organizmowi taką samą porcję prozdrowotnych składników jak jedząc świeże owoce.
▪ Sam proces liofilizacji został stworzony dla kosmonautów, aby ci mieli dostęp do lekkiej a zarazem pełnowartościowej żywności. Dziś owoce lio dostępne są dla każdego z nas.

lioforte czarna malina

 

Stworzone w serwisie interankiety

 

 

ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ceneo
trusted-shops
google