4 x Czekolada Gorzka 100% Kakao Bez Dodatku Cukru BIO 100 g - Torras
-
Dostępność taka jak poniższych składników
- 125,40 zł
-
CZEKOLADA GORZKA 100% KAKAO BEZ DODATKU CUKRU BIO
Produkt bezglutenowy.
Masa netto: 4 x 100 g
Składniki: Miazga kakaowa*.
Masa kakaowa min. 100%.
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: ES-ECO-019-CT
Pochodzenie składników: Rolnictwo spoza UE
Wyprodukowano w Hiszpanii.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy, mleko, soję i sezam.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2541 kJ/ 616 kcal
Tłuszcz: 56 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 36 g
Węglowodany: 9 g
- w tym cukry: 1 g
Błonnik: 14 g
Białko: 12 g
Sól: <0,01 g
Producent:
Chocolates Torras Ctra.
Girona a Banyoles km 15
17844 Carnella de Terri
Hiszpania
Czekolada Gorzka 100% Kakao Bez Dodatku Cukru BIO – Zdrowa Przyjemność
Czekolada Gorzka 100% Kakao z oferty producenta Torras to propozycja dla prawdziwych koneserów czekolady pragnących czerpać wyłącznie z czystego kakaowego smaku. Wyprodukowana w Hiszpanii, czekolada gwarantuje najwyższą jakość połączoną z ekologicznym pochodzeniem składników.
Bez Dodatku Cukru i Bezglutenowa
Oferując czekoladę bez dodatku cukru, produkt staje się idealny dla osób dbających o zrównoważoną dietę. Dodatkowym atutem jest brak glutenu, co sprawia, że jest ona odpowiednia dla osób z nietolerancją glutenu.
Certyfikowane Rolnictwo Ekologiczne
Składniki używane do produkcji pochodzą z rolnictwa ekologicznego, co potwierdza certyfikat ES-ECO-019-CT. To gwarancja, że czekolada nie zawiera szkodliwych sztucznych dodatków.
- Składniki: Miazga kakaowa z upraw ekologicznych
- Masa kakaowa: minimum 100%
- Pochodzenie składników: Rolnictwo spoza UE
- Kraj produkcji: Hiszpania
Zastosowanie w Przepisach
Ze względu na swój intensywny smak, czekolada doskonale sprawdzi się jako dodatek do przetworów domowych, ciast czy deserów. Może być również stosowana jako baza do gorących napojów czekoladowych.
Informacje dla Alergików i Warunki Przechowywania
Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi i sezamu. Zaleca się przechowywanie w chłodnym i suchym miejscu, aby zachować najwyższą jakość i smak.
Wartości Odżywcze
- Wartość energetyczna: 2541 kJ/616 kcal
- Tłuszcz: 56 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 36 g
- Węglowodany: 9 g, w tym cukry 1 g
- Błonnik: 14 g
- Białko: 12 g
- Sól: <0,01 g
Najczęściej Zadawane Pytania
- Czy czekolada jest odpowiednia dla wegan?
Czekolada nie zawiera produktów pochodzenia zwierzęcego, jednak jest przetwarzana w zakładzie, który może przetwarzać mleko. - Jak przechowywać czekoladę?
Najlepiej przechowywać ją w suchym i chłodnym miejscu, aby utrzymać jej jakość i smak.
Bio: | Tak |
Gluten: | bez glutenu, bezglutenowe |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Nie |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Nie |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Nie |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Nie |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Tak |
- Producent/Dystrybutor: Torras .
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000046144
Recenzje
!?
Recenzja niezweryfikowana
|