MĄKA Z SORGO BEZGLUTENOWA BIO
Drobno mielona.
Nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.
Masa netto: 4 x 450 g
Składniki: Mąka z sorgo*.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: CZ-BIO-001
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE
Informacja dla alergików: Możliwa obecność nasion sezamu.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze do 25 ºC i wilgotności względnej najwyżej 75%.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1529 kJ/ 360 kcal
Tłuszcz: 2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
- w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g
Producent:
PRO-BIO s.r.o.
Lipová 40
788 32 Staré Mésto,
Czechy
Bio: | Tak |
Gluten: | bezglutenowe |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Nie |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Tak |
- Producent/Dystrybutor: PRO-BIO
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000045321
Recenzje
Basia R.
Recenzja niezweryfikowana
|
|
;
Recenzja niezweryfikowana
|