Ajvar Pasta z Papryki i Bakłażana 340 g - Kier
- 
                                                                                                                
     W naszym magazynie jest więcej niż 5 sztuk W naszym magazynie jest więcej niż 5 sztuk
- 
                                    - 8,89 zł
- 
                                                szt.
 
- 
                                    Gratisy w koszyku Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj 
- 
                                    Program rabatowy Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj 
Data min. trwałości:2027/10/21
Zawartość netto:0,34 kg
Cena kat. za 1kg :26.15 zł
AJVAR - PASTA Z PAPRYKI I BAKŁAŻANA
Masa netto: 340 g
Składniki: Czerwona papryka (84%), bakłażan (7%), olej słonecznikowy, ocet spirytusowy, cukier, czosnek, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas askorbinowy, przyprawy.
Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 5 dni.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 371 kJ/89 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 12 g
- w tym cukry: 7,2 g
Białko: 1,5 g
Sól: 1,65 g
Producent:
Marimax sp. z o.o. sp.j.
ul. Poezji 14
04-994 Warszawa
Ajvar - Pasta z Papryki i Bakłażana Kier
Ajvar to tradycyjna pasta warzywna, która idealnie wzbogaca smak wielu dań. Oferowany produkt to pasteryzowana pasta, wykonana z wysokiej jakości składników, takich jak czerwona papryka oraz bakłażan.
Składniki i Kluczowe Cechy
- Główne składniki: Czerwona papryka (84%), bakłażan (7%)
- Bez konserwantów: Naturalny skład bez zbędnych dodatków.
- Wartości odżywcze: Niska zawartość tłuszczu i kalorii.
- Pojemność: 370 ml (masa netto 340 g)
Zastosowanie w Kuchni
Ajvar to wszechstronna pasta, która doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnego rodzaju potraw mięsnych, grillowanych, a także jako baza do sosów lub kanapek. Można go podawać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Jego wyjątkowy smak podkreśla walory smakowe wielu kulinarnych kompozycji.
Korzyści z Wyboru Ajvaru
Wybierając Ajvar marki Kier, kupujący otrzymuje produkt będący źródłem intensywnych smaków, idealny zarówno do codziennego stosowania, jak i na specjalne okazje. Zapewnia on prostotę w przygotowywaniu różnorodnych dań, co czyni go niezastąpionym elementem w każdej kuchni.
Warunki Przechowywania
Jak przechowywać: Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu zaleca się przechowywanie w lodówce i spożycie w ciągu 7 dni, aby cieszyć się pełnią smaku.
Najczęściej Zadawane Pytania
- Czy produkt zawiera konserwanty? Nie, Ajvar Kier jest produktem naturalnym, wolnym od konserwantów.
- Jak długo mogę przechowywać otwarty słoik w lodówce? Produkt powinien być spożyty w ciągu 7 dni po otwarciu.
- Do jakich dań można używać Ajvar? Ajvar jest uniwersalną pastą, która doskonale pasuje do mięs, kanapek, dań grillowanych oraz stanowi bazę do sosów.
| Bio: | Nie | 
| Gluten: | bez glutenu | 
| Wegetariańskie: | Tak | 
| Wegańskie: | Tak | 
| Bez dodatku cukru: | Nie | 
| Bez mleka: | Tak | 
| Bez jajek: | Tak | 
| Bez soi: | Tak | 
| Bez dwutlenku siarki: | Tak | 
| Bez sezamu: | Tak | 
| Bez selera: | Tak | 
| Bez orzechów: | Tak | 
| Bez gorczycy: | Tak | 
| Bez łubinu: | Tak | 
| Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak | 
| Jednoskładnikowe: | Nie | 
- Producent/Dystrybutor: Marimax Sp.zo.o. .
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000022820
Recenzje
| Małgorzata Malik
                                                          Zakup zweryfikowany
                                                         | |
| Sandra
                                                            Recenzja niezweryfikowana
                                                         | 
 
                                                                            







 
    		 
                     
                     
                    