Budyń o Smaku Waniliowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko
- W naszym magazynie jest bardzo dużo!
-
- 1,69 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BEZ DODATKU CUKRU
Produkt bezglutenowy.
Masa netto: 40 g
Opakowanie starcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.
Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat naturalny, barwnik: karoteny.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne.
Sposób przygotowania: Z 0,5 litra zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku:
Wartość energetyczna: 1426 kJ/ 341 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 84,9 g
- w tym cukry: 0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0,05 g
Producent:
Celiko S.A.
ul. Św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Bio: | Nie |
Gluten: | bezglutenowe |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Nie |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Nie |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Celiko S.A.
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000026435
Recenzje
Dawid Drewniak
Zakup zweryfikowany
|
|
Ola
Recenzja niezweryfikowana
|