KETO Baton Proteinowy Lemon Mood 45 g - FIZI
- Oczekujemy na dostawę tego produktu, Wyszukaj poniżej lub za pomocą wyszukiwarki podobny produkt.
-
- 4,95 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,045 kg
Cena kat. za 1kg :146.67 zł
KETO BATON PROTEINOWY LEMON MOOD
Produkt bezglutenowy.
Zawartość białka roślinnego 23%.
Masa netto: 45 g
Składniki: mąka migdałowa 48%, gliceryna roślinna, izolat białka grochu 14,7% (zawiera 85% białka), słodzik erytrytol, prebiotyk: inulina, błonnik z tapioki, olej MCT w proszku (trójglicerydy średniołańcuchowe) 2,89%, ekstrakt z kurkumy, suszony proszek cytrynowy 0,22%, naturalny aromat cytrynowy 0,22%, kwas cytrynowy.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy ziemne, inne orzechy (orzechy nerkowca, orzechy laskowe).
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1627 kJ/ 388 kcal
Tłuszcz: 27 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 10,9 g
- w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 9,6 g
Białko: 22,5 g
Sól: <0,01 g
Producent:
FIZI LLC
7A Mykoly Vasylebka St.,
Kviv, 03124 Ukraine
Bio: | Nie |
Gluten: | bez glutenu |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Nie |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: FIZI LLC
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000061301
Recenzje
Recenzja pracownika sklepu
Recenzja niezweryfikowana
|