Książka: Imbir kurkuma cynamon aromatyczne przyprawy PRN
-
- 18,81 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:1 szt.
Cena kat. za 1szt. :18.81 zł Pref. wielokrotność:1 -->
Przyroda jest wspaniałym, naturalnym arsenałem do walki ze schorzeniami. Jest skarbcem ze specyfikami, które potrafią nas przed tymi schorzeniami uchronić.
W nowej serii wydawniczej przedstawiamy niezwykłe rośliny i owoce- cenne przede wszystkim ze względu na ich właściwości lecznicze, ale też możliwość zastosowania ich w kosmetyce i praktycznego wykorzystania w domu.
Imbir, kurkuma, cynamon
- Jakie właściwości ma świeży imbir?
- Dlaczego warto pić napar z cynamonu?
- Dlaczego kurkuma nazywana jest hinduskim szafranem?
- Z jakimi potrawami nie powinno się łączyć imbiru?
- Jak przygotować odmładzającą maseczkę z kurkumy?
- Czym różni się cynamon wonny od cejlońskiego?
Tytuł: Imbir kurkuma cynamon aromatyczne przyprawy
Autor: dr Jadwiga Górnicka
Wydawnictwo: Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 164
Wymiary:23,5x16 cm
ISBN: 978-83-7250-985-7
Okładka: miękka
Imbir, Kurkuma, Cynamon - Aromatyczne Przyprawy
Imbir, kurkuma i cynamon to jedne z najpopularniejszych przypraw, które znalazły zastosowanie nie tylko w kuchni, ale także w kosmetyce oraz w domowych sposobach na zdrowy tryb życia. Książka Imbir, Kurkuma, Cynamon - Aromatyczne Przyprawy autorstwa dr Jadwigi Górnickiej to kompleksowe kompendium wiedzy o tych niezwykłych roślinach.
Praktyczne Zastosowanie w Kuchni
Odkryj, jakie właściwości ma świeży imbir i jak można go wykorzystać w codziennych posiłkach. Imbir doskonale komponuje się z zupami, ryżem oraz daniami mięsnymi.
Poznaj sposoby parzenia naparu z cynamonu, który wzbogaci smakowite desery, napoje i potrawy na bazie owoców.
Dowiedz się, dlaczego kurkuma jest nazywana hinduskim szafranem i jak można ją wykorzystać do aromatyzowania zup, curry oraz sałatek.
- Świeży imbir - idealny do wzbogacenia smaku potraw.
- Cynamon - do zastosowania w deserach i naparach.
- Kurkuma - dodaje kolor oraz smak do różnych dań.
Kosmetyka i Zastosowanie w Domu
Dowiedz się, jak przygotować odmładzającą maseczkę z kurkumy, która doskonale sprawdzi się jako naturalny kosmetyk. Zastosowanie imbiru czy cynamonu w domowych miksturach kosmetycznych potrafi zdziałać cuda.
Specyfikacja Produktu
- Autor: dr Jadwiga Górnicka
- Wydawnictwo: Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
- Rok wydania: 2015
- Ilość stron: 164
- Wymiary: 23,5 x 16 cm
- ISBN: 978-83-7250-985-7
- Okładka: miękka
Korzyści z Wyboru Tego Produktu
Sięgając po tę książkę, zyskujesz bogate źródło wiedzy na temat przypraw, które mogą stać się nieodłącznym elementem Twojej kuchni i życia codziennego.
Dowiedz się, jakie potrawy warto unikać w połączeniu z imbirem oraz jak różni się cynamon wonny od cejlońskiego.
Najczęściej Zadawane Pytania
- Czy książka zawiera przepisy kulinarne?
Tak, książka zawiera wiele inspirujących przepisów kulinarnych. - Jakie inne zastosowania oprócz kulinarnych są omawiane w książce?
Książka opisuje również zastosowania w kosmetyce i zdrowym stylu życia. - Czy książka jest odpowiednia dla początkujących kucharzy?
Tak, treść jest napisana zrozumiałym językiem, więc jest odpowiednia dla każdego, kto chce poszerzyć swoją wiedzę.
- Producent/Dystrybutor: Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski .
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000006169