Krem Migdałowy z Wanilią Keto Bez Dodatku Cukru 190 g - Baton Warszawski
-
W naszym magazynie pozostało mniej niż 5 sztuk!
-
- 15,18 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Data min. trwałości:2026/10/01
Zawartość netto:0,190 kg
Cena kat. za 1kg :79.89 zł
KREM MIGDAŁOWY Z WANILIĄ KETO BEZ DODATKU CUKRU
Krem na bazie pasty migdałowej z dodatkiem wanilii.
Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.
Masa netto: 190 g
Składniki: manna kokosowa, pasta migdałowa (23,5 %), inulina z cykorii, erytrytol (substancja słodząca), olej kokosowy, olej słonecznikowy, lecytyna słonecznikowa, sól, wanilia (0,11 %), acerola.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać sezam, orzechy laskowe.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej.
Rozwarstwienie produktu jest procesem naturalnym. Przed spożyciem wymieszać.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2217 kJ/530 kcal
Tłuszcz: 52 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
Węglowodany: 5,2 g
- w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 21 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,3 g
Producent:
Alicja Malicka Baton Warszawski
ul. Pokrętna 43
05-500 Nowa Iwiczna
| Bio: | Nie |
| Gluten: | bez glutenu |
| Wegetariańskie: | Tak |
| Wegańskie: | Tak |
| Bez dodatku cukru: | Tak |
| Bez mleka: | Tak |
| Bez jajek: | Tak |
| Bez soi: | Tak |
| Bez dwutlenku siarki: | Tak |
| Bez sezamu: | Nie |
| Bez selera: | Tak |
| Bez orzechów: | Nie |
| Bez gorczycy: | Tak |
| Bez łubinu: | Tak |
| Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
| Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Baton Warszawski .
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000071611
Recenzje
Recenzja pracownika sklepu
Recenzja niezweryfikowana
|




