Krem z Orzechów Laskowych i Kakao Bio 700 g - Nocciolata
-
Oczekujemy na dostawę tego produktu, Wyszukaj poniżej lub za pomocą wyszukiwarki podobny produkt.
-
- 68,79 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,7 kg
Cena kat. za 1kg :114.27 zł
KREM Z ORZECHÓW LASKOWYCH I KAKAO BIO
Ekologiczny krem do smarowania.
Bez oleju palmowego. Bezglutenowy.
Masa netto: 700 g
Składniki: cukier trzcinowy*, pasta z orzechów laskowych* 18,5%, olej słonecznikowy*, odtłuszczone mleko w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,5%, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna sojowa*, ekstrakt z wanilii*
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-007
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy (migdały, orzechy włoskie, pistacje).
Warunki przechowywania: Przechowywać w temp. pokojowej.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2270 kJ/ 544 kcal
Tłuszcz: 32 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 54 g
- w tym cukry: 51 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 8,1 g
Sól: 0 g
Producent:
Rigoni di Asiago S.r.l.
Via Oberdan, 28-36012 Asiago (VI), Włochy
Bio: | Tak |
Gluten: | bez glutenu, bezglutenowe |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |
Bez mleka: | Nie |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Nie |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Nie |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Rigoni di Asiago
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000052994
Recenzje
Recenzja pracownika sklepu
Recenzja niezweryfikowana
|