Makaron Konjac Bio Organic Diet Noodles 300 g + Makaron Konjac Bio Organic Diet Rice 300 g + Makaron Konjac Bio Organic Diet Spaghetti 300 g + Makaron Konjac Vermicelli 385 g (300 g) Bio - Diet-Food
- Dostępność taka jak poniższych składników
- 33,05 zł
-
MAKARON KONJAC BIO DIET NOODLES
Produkt wytwarzany z konnyac glucomannan - rośliny uprawianej w Chinach i Japonii od tysięcy lat. Dzięki zawartości błonnika i niskiej kaloryczności jest niezastąpiona dla osób dbających o zdrowie i figurę.
Masa brutto: 385 g
Masa netto: 300 g
Składniki: Woda oczyszczona (96,6%), organiczna mąka z rośliny konjac (3,4%).
Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141
Pochodzenie: Rolnictwo spoza UE
Kraj pochodzenia: Chiny
Sposób użycia: Wypłucz pod ciepłą wodą, gotuj lub smaż 2-3 minut, dodaj bezpośrednio do potrawy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 5-28 ºC.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: <0,1 g
Węglowodany: <0,2 g
- w tym cukry: <0,1 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: <0,1 g
Sól: <0,01 g
DIET RICE
Ryż kojnac 100 % organiczny
To roślina uprawiana w Azji od tysięcy lat. Dzięki zawartości błonnika i niskiej kaloryczności jest niezastąpiona dla osób dbających o zdrowie i figurę.
Masa netto: 300 g
Masa brutto: 385 g
Składniki: Woda oczyszczona (96,6%), organiczna mąka z rośliny konjac (3,4%)
Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141
Pochodzenie: Rolnictwo spoza UE
Kraj pochodzenia: Chiny
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 5-28 st.C.
Sposób użycia: Wypłucz pod ciepłą wodą, gotuj lub smaż 2-3 minut, dodaj bezpośrednio do potrawy.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: <0,1 g
Węglowodany: <0,2 g
- w tym cukry: <0,1 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: <0,1 g
Sól: <0,01 g
MAKARON KONJAC BIO ORGANIC DIET SPAGHETTI
Produkt wytwarzany z konnyac glucomannan - rośliny uprawianej w Azji od tysięcy lat.
Masa brutto: 385 g
Masa netto: 300 g
Składniki: Woda oczyszczona (96,6%), organiczna mąka z rośliny konjac (3,4%).
Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141
Pochodzenie: Rolnictwo spoza UE
Kraj pochodzenia: Chiny
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 5-28 ºC.
Sposób użycia: Wypłucz pod ciepłą wodą, gotuj lub smaż 2-3 minuty, dodaj bezpośrednio do potrawy.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: <0,1 g
Węglowodany: <0,2 g
- w tym cukry: <0,1 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: <0,1 g
Sól: <0,01 g
MAKARON KONJAC VERMICELLI BIO
Glukomannan konnyak - to roślina uprawiana w Azji od tysiącleci. Dzięki zawartości błonnika i niskiej kaloryczności jest niezastąpiona dla osób dbających o zdrowie i figurę.
Masa netto: 385 g
Masa netto po odsączeniu: 300 g
Składniki: woda oczyszczona (96,6%), mąka z rośliny Konjac* (3,4%).
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Kraj pochodzenia: Chiny
Sposób przygotowania: Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temp. 5-28ºC. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie, szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 30 kJ/ 7 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: <0,2 g
- w tym cukry: <0,1 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: <0,1 g
Sól: <0,1 g
Producent:
MIPAMA
E.Z. Szafarz sp.j.
ul. Rogatka 7a
62-860 Opatówek
Bio: | Tak |
Gluten: | bez glutenu |
Wegańskie: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Nie |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: DIET-FOOD
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000059805
Recenzje
Recenzja Pracownika Sklepu
Recenzja niezweryfikowana
|