Krem Kakaowy Wegański Bio 200 g - Gandola
-
Pozostały tylko 2 sztuki w naszym magazynie!
-
- 17,99 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Data min. trwałości:2026/07/24
Zawartość netto:0,2 kg
Cena kat. za 1kg :89.95 zł
KREM KAKAOWY WEGAŃSKI BIO
Masa netto: 200 g
Składniki: cukier trzcinowy*, chude kakao w proszku* 19,8%, olej słonecznikowy*, mąka sojowa*, orzechy laskowe*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna sojowa, naturalne aromaty.
* składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-007
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy i mleko.
Warunki przechowywania: Przed i po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2072 kJ/ 496 kcal
Tłuszcz: 25 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 57 g
- w tym cukry: 50 g
Błonnik: 6,9 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,1 g
Producent:
A. Gandola & C.S.p.A
ss 11 nº 312 - 25010 Ponte S. Marco (BS)
Krem Kakaowy Bio 200 g - L'albero del Bio
Krem Kakaowy Bio to doskonały wybór dla miłośników zdrowej żywności, którzy cenią sobie wysoką jakość ekologicznych produktów. Wyprodukowany we Włoszech, ten krem nie tylko zachwyca smakiem, ale również naturalnym składem, opartym na składnikach pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Składniki z Certyfikatem Ekologicznym
Krem zawiera takie składniki jak cukier trzcinowy, chude kakao, olej słonecznikowy, mąka sojowa oraz orzechy laskowe. Dzięki certyfikatowi ekologicznemu (IT-BIO-007) masz pewność, że wszystkie składniki pochodzą z rolnictwa zrównoważonego i są wolne od sztucznych dodatków.
Zastosowanie w Kuchni
Krem Kakaowy Bio doskonale nadaje się do smarowania pieczywa, ale także jako dodatek do ciast, naleśników, gofrów czy musli. Jego intensywny smak kakaowy sprawia, że każde śniadanie staje się wyjątkowe.
Korzyści z Wybierania Produktów Bio
- Pochodzenie z ekologicznych upraw
- Naturalne składniki bez chemicznych dodatków
- Doskonały smak i aromat
- Uniwersalne zastosowanie w różnych przepisach kulinarnych
Informacje Dodatkowe
Masa netto: 200 g
Kraj pochodzenia: Włochy
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-007
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać inne orzechy oraz mleko.
Najczęściej Zadawane Pytania
Czy produkt zawiera konserwanty?
Nie, Krem Kakaowy Bio jest wolny od konserwantów; wszystkie składniki są naturalne.
Jak należy przechowywać produkt?
Należy przechowywać w temperaturze pokojowej, zarówno przed, jak i po otwarciu.
Czy krem nadaje się dla wegan?
Tak, krem jest odpowiedni dla wegan, ponieważ nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego.
Bio: | Tak |
Gluten: | bez glutenu |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |
Bez mleka: | Nie |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Nie |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Nie |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: A. Gandola & C. SpA
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000023531
Recenzje
Lena
Recenzja niezweryfikowana
|