Pasta Paprykowa Gochujang 500 g - Sempio
PASTA PAPRYKOWA GOCHUJANG Koreańska pasta z ostrej papryki, która została poddana dobrej fermentacji. Stosowana jest jako marynata do mięs, przyprawa do zup, gulaszów oraz jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi. Pasta zawiera duże ilości ostrej papryki. Jest mocno pikantna o wyrazistym, nietuzinkowym smaku oraz stałej i zwartej konsystencji. Dzięki temu jest bardzo wydajna i wystarcza na długo. Masa netto: 500 g Składniki: fermentowany ryż (ryż, woda, sól, grzyb Aspergillus Oryzae), syrop kukurydziany, papryczki chilli w proszku 11,3%, woda, sfermentowana pasta z soi (woda, soja, sól, grzyb Aspergillus Oryzae), alkohol, sól, ekstrakt pszenicy, fermentowany sos sojowy (soja, woda, sól, pszenica, alkohol, ekstrakt z drożdży), koncentrat czosnku. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 897 kJ/ 212 kcal Tłuszcz: 2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 43 g - w tym cukry: 22 g Białko: 4 g Sól: 5,6 g
Liście Limonki Kaffir 25 g - Daon Djeruk Purut
LIŚCIE LIMONKI KAFFIR Masa netto: 25 g Składniki: suszone liście limonki. Kraj pochodzenia: Indonezja Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.