Bacillus sp. z o.o.
ul. Sienkiewicza 26/4
15-092 Białystok
GRZYBEK SCOBY STARTER DO KOMBUCHY BIO Produkt niepasteryzowany. Masa netto: 150 g Składniki: symbiotyczna kultura bakterii (Acetobacter, Gluconobacter) i drożdży (Saccharomyces, Saccharomycodes, Schizosaccharomyces, Zygosaccharomyces, Dekkera, Candida, Torulospora, Koleckera, Pichia, Mycotorula i Mycoderma) z ekologicznej kombuchy 100 %. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: PL-EKO-06 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, gorczycę. Sposób użycia: Całą zawartość słoiczka dodaj do 3 l zimnej osłodzonej herbaty i trzymaj w ciepłym miejscu przez 7 dni. Po tym czasie kombucha jest gotowa -przechowuj ją w lodówce. Zbierz grzybek i wykorzystaj do kolejnej kombuchy. Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 18 kJ /4 kcal Tłuszcz: <0,1 g - w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: <0,5 g - w tym cukry: <0,5 g Białko: 0 g Sól: 0 g Produkt należy przechowywać w określonych warunkach, dlatego aby zachować jego najwyższą jakość wysyłany jest z naszego magazynu wyłącznie w dniach poniedziałek-czwartek i tylko za pośrednictwem kuriera DPD i DHL. Produkt można również odebrać osobiście z naszego magazynu od poniedziałku do piątku. Po otrzymaniu przesyłki proszę niezwłocznie umieścić produkt w temperaturze wskazanej przez producenta. Producent: Bacillus sp. z o.o. ul. Sienkiewicza 26/4 15-092 Białystok
OKSYMEL 100% 3 LATA W BECZCE BIO Oxymel to napój przygotowany na bazie macerowanych korzeni chrzanu i imbiru oraz warzyw: cebuli i czosnku w occie jabłkowym. Do tego tymianek, oregano, anyż, cynamon, papryczka chili i miód wielokwiatowy.Produkt niepasteryzowany, co pozwala zachować wszystkie cenne składniki roślin pochodzących z ekologicznych upraw. Zawartość netto: 250 ml Składniki: macerat* 98 % (ocet jabłkowy*, cebula*, czosnek*, chrzan* 5 %, imbir* 5 %, tymianek*, oregano*, chili*, anyż*, cynamon*), miód wielokwiatowy*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: PL-EKO-06 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, gorczycę. Sposób użycia: Producent zaleca spożywać 20 - 50 ml dziennie. Warunki przechowywania: Przechowywać przed i po otwarciu w ciemnym miejscu w temperaturze do +25°C Wartość odżywcza w 100 ml produktu: Wartość energetyczna: 392 kJ/94 kcal Tłuszcz: 0,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 4,8 g - w tym cukry: 4,0 g Białko: 1,3 g Sól: 0,1 g Producent: Bacillus sp. z o.o. ul. Sienkiewicza 26/4 15-092 Białystok
GRZYBEK SCOBY STARTER DO KOMBUCHY BIO Produkt niepasteryzowany. Masa netto: 3 x 150 g Składniki: symbiotyczna kultura bakterii (Acetobacter, Gluconobacter) i drożdży (Saccharomyces, Saccharomycodes, Schizosaccharomyces, Zygosaccharomyces, Dekkera, Candida, Torulospora, Koleckera, Pichia, Mycotorula i Mycoderma) z ekologicznej kombuchy 100 %. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: PL-EKO-06 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, gorczycę. Sposób użycia: Całą zawartość słoiczka dodaj do 3 l zimnej osłodzonej herbaty i trzymaj w ciepłym miejscu przez 7 dni. Po tym czasie kombucha jest gotowa -przechowuj ją w lodówce. Zbierz grzybek i wykorzystaj do kolejnej kombuchy. Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 18 kJ /4 kcal Tłuszcz:



