Krem Warszawski Orzechowo Czekoladowy słodzony Erytrytolem i Ksylitolem 190 g Wa...
KREM ORZECHOWO-CZEKOLADOWY ŚNIADANIOWY Nie zawiera glutenu, laktozy, sacharozy i GMO Produkt wegański Masa netto: 190 g Składniki: Manna kokosowa, orzech laskowy (nieprażony) 28%, inulina z cykorii (błonnik pokarmowy), olej kokosowy, erytrytol (substancja słodząca), ksylitol (substancja słodząca), olej winogronowy, lecytyna słonecznikowa (bez GMO), łuska kakaowa (błonnik pokarmowy), karob, pasta z orzechów laskowych, sól kłodawska. Informacja dla alergików: Możliwa obecność: orzechów nerkowca. Wyprodukowano w Polsce Warunki przechowania: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 2251 kJ/538 kcal Tłuszcz 50,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 27,7 g Węglowodany 24,3 g w tym cukry 4 g w tym błonnik 19 g Białko 6,3 g Sól 0,11 g Producent: Baton Warszawski Paweł Malicki u. Sułkowskiego 6/2, 01-602 Warszawa
Krem Migdałowy z Wanilią Keto Bez Dodatku Cukru 190 g - Baton Warszawski
KREM MIGDAŁOWY Z WANILIĄ KETO BEZ DODATKU CUKRU Krem na bazie pasty migdałowej z dodatkiem wanilii. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Masa netto: 190 g Składniki: manna kokosowa, pasta migdałowa (23,5 %), inulina z cykorii, erytrytol (substancja słodząca), olej kokosowy, olej słonecznikowy, lecytyna słonecznikowa, sól, wanilia (0,11 %), acerola. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać sezam, orzechy laskowe. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej. Rozwarstwienie produktu jest procesem naturalnym. Przed spożyciem wymieszać. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 2217 kJ/530 kcal Tłuszcz: 52 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g Węglowodany: 5,2 g - w tym cukry: 4,3 g Błonnik: 21 g Białko: 5,9 g Sól: 0,3 g Producent: Alicja Malicka Baton Warszawski ul. Pokrętna 43 05-500 Nowa Iwiczna
Baton Brownie KETO 50 g - Baton Warszawski
BATON BROWNIE KETO Baton na bazie mąki migdałowej i bezcukrowej czekolady. Zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry. Bez dodatku cukru. Odpowiedni dla wegetarian. Masa netto: 50 g Składniki: erytrytol (substancja słodząca), siemię lniane, mąka migdałowa 12,7%, wiórki kokosowe, olej kokosowy, czekolada gorzka bez dodatku cukru 7,2% (miazga kakaowa, substancje słodzące(erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna z soi), aromat waniliowy, masa kakao min. 60%), kakao, koncentrat białka serwatkowego WPC80 (z mleka), inulina (błonnik pokarmowy), słonecznik, sól kłodawska, wanilia. Informacja dla alergików: Możliwa obecność: sezamu. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1778 kJ/425 kcal Tłuszcz 36 g -w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,7 g Węglowodany 18,6 g -w tym cukry 1,7 g -w tym błonnik 16,6 g Białko 14,5 g Sól 0,24 g Węglowodany netto na 1 szt.: 1,03 g Producent: Baton Warszawski Alicja Malicka ul. Pokrętna 43 05-500 Nowa Iwiczna
Baton Warszawski - Producent Zdrowej Żywności w Twoim Otoczeniu
O producencie Baton Warszawski
Baton Warszawski to renomowany **producent zdrowej żywności**, który dostarcza najwyższej jakości produkty, idealne dla osób dbających o zrównoważoną dietę i zdrowy styl życia. Produkty tej marki wyróżniają się zarówno składem, jak i wartością odżywczą.Zdrowa oferta Baton Warszawski
W ofercie Baton Warszawski znajdziesz szeroki wybór **produktów bezglutenowych** i **keto**, które są doskonałym wyborem dla osób z nietolerancją glutenu oraz tych, którzy stosują dietę ketogeniczną. Asortyment obejmuje:- **Ciastka bezglutenowe**: np. Ciastka sezamowe z pyłkiem pszczelim, Ciastka owsiane bezglutenowe z czekoladą i wanilią.
- **Batony KETO**: np. Baton brownie KETO, Baton blondie.
- **Batony gryczane i zbożowe**: np. Baton gryczany z sezamem i goji, Baton z ziarnem kakaowca i pomarańczą.
- **Kremy orzechowe i migdałowe**: np. Krem migdałowy z wanilią KETO bez dodatku cukru, Krem warszawski orzechowo-czekoladowy.