Czekolada Gorzka 80% Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa Bio 60 g - Benjamiss
CZEKOLADA GORZKA 80% BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA BIO Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry. Masa netto: 60 g Składniki: miazga kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), sól himalajska, wanilia Bourbon*.Masa kakaowa minimum 80 %. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: BG-BIO-22 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać migdały, orzechy laskowe, pistacje, orzechy nerkowca, orzeszki ziemne, nasiona sezamu. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 2371 kJ/ 574 kcal Tłuszcz: 47 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 30 g Węglowodany: 30 g - w tym cukry: 0,5 g - poliole: 19 g Białko: 8,5 g Sól: 0,12 g Producent: Bio Benjamin OOD Iskarsko Shose Blvd. 9A, 1528 Iskar Refinery, Sofia, Bulgaria
Czekolada gorzka – czy to najzdrowszy rodzaj czekolady?
Najczęstsze pytania o czekoladę bez cukru
Najczęściej zadawane pytania o czekoladę bez cukru
Odkryj Świat Bio Benjamin Ltd. – Lidera w Produkcji Zdrowej Żywności
Bio Benjamin Ltd. – Twoje Centrum Zdrowej Żywności
Bio Benjamin Ltd. to renomowany producent specjalizujący się w tworzeniu zdrowej, organicznej żywności, z pasją do najwyższej jakości i innowacyjności. Nasze produkty wyróżniają się naturalnym składem, co czyni je idealnym wyborem dla każdego, kto ceni sobie zdrowy tryb życia oraz ekologiczną żywność.
Nasze Bestsellerowe Produkty Bio
- Czekolada Wegańska: Starannie przygotowane czekolady wegańskie, takie jak Czekolada Wegańska z Prażonymi Migdałami i Morwą BIO oraz Czekolada Wegańska Biała z Kruszonymi Ziarnami Kakaowca, oferują niezapomniane doznania smakowe.
- Czekolady Bez Dodatku Cukru: Dla miłośników zdrowych słodyczy oferujemy Czekoladę z Orzechami Laskowymi Bez Dodatku Cukru oraz Czekoladę Gorzka 80% Bez Dodatku Cukru.
- Czekolady Bezglutenowe: W trosce o osoby z nietolerancją glutenu stworzyliśmy czekolady bezglutenowe, np. Czekoladę Wegańską Gorzka z Miętą i Maca oraz Czekoladę ze Spiruliną i Olejkiem Cytrynowym.
Czysta Przyjemność z Bio Benjamin Ltd.
Nasze produkty Bio są opracowane z myślą o zachowaniu jak najwyższej jakości połączeń smakowych i zdrowotnych. W ten sposób oddajemy hołd naturze.
Innowacyjne Smaki, Których Warto Spróbować
- Smakowe Wariacje: Oferujemy różnorodne kompozycje smakowe, takie jak Czekolada Wegańska Gorzka z Chia i Grejpfruitem oraz Tabliczka Kakaowa Karob - Daktyle, które wyróżniają się swoim wyjątkowym smakiem.
- Egzotyczne Inspiracje: Dla poszukiwaczy niepowtarzalnych smaków mamy Czekoladę Wegańską z Morwą i Guaraną oraz Tabliczkę Kakaową z Kurkumą, Imbirem i Cytryną.
Wybierz Jakość i Świadomość z Bio Benjamin Ltd.
Bio Benjamin Ltd. to gwarancja najwyższej jakości produktów bio i wegańskich. Decydując się na nasze propozycje, wybierasz ekologiczną ścieżkę, wspierając globalny ruch na rzecz czystej planety.