3 x Fasolka Biała Jaś Bio 1 kg - Bio Planet
-
Dostępność taka jak poniższych składników
- 82,29 zł
-
FASOLKA BIAŁA JAŚ BIO
Masa netto: 3 x 1 kg
Składniki: Fasolka biała Jaś* 100%.
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE
Kraj pochodzenia: Polska
Sposób użycia: Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1576 kJ/ 373 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 60 g
- w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 15 g
Białko: 23 g
Sól: 0,04 g
Producent:
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7
05-084 Leszno
Fasolka Biała Jaś Bio 3 x 1 kg – Naturalna Jakość od Bio Planet
Fasolka Biała Jaś Bio z pewnością znajdzie swoje miejsce w każdej kuchni, która ceni zdrowe i naturalne produkty. Fasolka ta pochodzi z certyfikowanej uprawy ekologicznej, co gwarantuje najwyższą jakość oraz bezpieczeństwo dla środowiska.
Zalety Fasolki Białej Jaś Bio
- Produkt ekologiczny certyfikowany przez PL-EKO-07, pochodzący z rolnictwa Unii Europejskiej
- Pełen wartości odżywczych – doskonałe źródło białka, błonnika i witamin
- Bez sztucznych dodatków i konserwantów
Wykorzystanie Fasolki Białej Jaś w Kuchni
Fasolka Biała Jaś jest wszechstronnym składnikiem, idealnym do zup, sałatek oraz jako dodatek do dań głównych. Przed gotowaniem warto namoczyć ją przez co najmniej 12 godzin, a następnie wypłukać i gotować w świeżej wodzie przez około 60 minut. Na koniec gotowania można ją doprawić solą, aby zachować jej walory smakowe.
Świeżość i Przechowywanie
Aby cieszyć się świeżością produktów Bio Planet, fasolkę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zachowanie odpowiednich warunków przechowywania zapewnia, że produkt utrzyma swoje wartości odżywcze i smakowe na dłużej.
Najczęściej Zadawane Pytania
Czy fasolka jest gotowa do spożycia?
Nie, fasolkę należy przed spożyciem odpowiednio przygotować, namaczając i gotując.
Jakie są korzyści płynące z wyboru produktu ekologicznego?
Wybierając produkt ekologiczny, wspierasz zrównoważone rolnictwo i cieszysz się zdrowszym produktem, wolnym od sztucznych dodatków.
Gdzie jest produkowana fasolka?
Fasolka Biała Jaś pochodzi z Polski, co gwarantuje jej najwyższą jakość i świeżość.
| Bio: | Tak |
| Gluten: | bez glutenu |
| Wegetariańskie: | Tak |
| Wegańskie: | Tak |
| Bez dodatku cukru: | Tak |
| Bez mleka: | Tak |
| Bez jajek: | Tak |
| Bez soi: | Tak |
| Bez dwutlenku siarki: | Tak |
| Bez sezamu: | Tak |
| Bez selera: | Tak |
| Bez orzechów: | Tak |
| Bez gorczycy: | Tak |
| Bez łubinu: | Tak |
| Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
| Jednoskładnikowe: | Tak |
- Producent/Dystrybutor: BIO PLANET S.A. .
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000059907
Recenzje
Recenzja Pracownika Sklepu
Recenzja niezweryfikowana
|



