2 x Makaron Keto (Konjac Typu Noodle W Kształcie Ryżu) Bio 270 g (200 g) - Keto Chef
- Dostępność taka jak poniższych składników
- 13,42 zł
-
MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE W KSZTAŁCIE RYŻU) BIO
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii.
Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej.
Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
NOWA RECEPTURA - bez zapachu!
Gotowy w 2 minuty.
Masa netto: 2 x 270 g
Masa netto po odsączeniu: 2 x 200 g
Składniki: woda oczyszczona, ekologiczna mąka konjac, ekologiczny błonnik owsiany (bez glutenu).
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, siarczyny.
Sposób przygotowania: Przepłukać 2-3 razy zimną wodą. Smażyć na patelni 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę. Dodać do ulubionej sałatki, sosu czy zupy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum tydzień.
Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu:
Wartość energetyczna: 9 kJ/ 35 kcal
Tłuszcz: 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
- w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g
Producent:
Calorie Watchers Ltd. UK
Ampthill Road. MK42 9QJ/ NL Professor
W.H. 1183 DJ. Amstelveen. UK
Bio: | Tak |
Gluten: | bez glutenu |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Nie |
Bez dwutlenku siarki: | Nie |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Calorie Watchers
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000052524
Recenzje
Recenzja Pracownika Sklepu
Recenzja niezweryfikowana
|