Mieszanka Na Muffiny Klasyczne Bezglutenowa 280 g - Celiko
MIESZANKA NA MUFFINY KLASYCZNE BEZGLUTENOWA 12 foremek gratis. Nowa receptura - mniej cukru. Opakowanie zawiera: 280 g mieszanki do ciasta, 12 szuk foremek. Masa netto: 280 g Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, sól, aromat. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, mleko. Sposób przygotowania: Składniki: 1 opakowanie koncentratu ciasta 280 g, 2 jaja, 100 ml oleju, 40 ml wody.Wykonanie: Zawartość torebki wsypać do naczynia, dodać jaja, wodę, wszystko razem wymieszać. Na koniec dodać olej. Całość wyrabiać mikserem ok.3 min.- Następnie ciasto przełożyć do foremek. Wstawić ciasto do nagrzanego do temp. 180ºC piekarnika i piec 20-25 min. Wyjąć i ostudzić na kratce. Ciasto można przygotować i wypiekać z różnymi dodatkami: owocami, bakaliami, czekoladą itp. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g gotowego wyrobu: Wartość energetyczna: 1655 kJ/ 396 kcal Tłuszcz: 21 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 47,5 g - w tym cukry: 21,5 g Błonnik: 0,1 g Białko: 3,4 g Sól: 0,69 g Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań
Mieszanka na Ciasto Biszkoptowe Bezglutenowe 200 g - Celiko
MIESZANKA NA CIASTO BISZKOPTOWE BEZGLUTENOWE Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek. Odpowiednie dla wegan. Masa netto: 200 g Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, mleko i ch produkty pochodne. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g koncentratu: Wartość energetyczna: 1526 kJ/ 365 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 89 g - w tym cukry: 32 g Białko: 0 g Sól: 0,01 g Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 PoznańDo sprawdzenia
Baton Liofilizowany Brzoskwiniowy Bezglutenowy 10 g - Frupp
BATON LIOFILIZOWANY BRZOSKWINIOWY Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Odpowiedni dla wegetarian i wegan. Produkt bezglutenowy. Masa netto: 10 g Składniki: brzoskwinia (27 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe i warzywne [ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marchwi, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z marakui], inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyn Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1443 kJ/ 343 kcal Tłuszcz: 0,8 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 67 g - w tym cukry: 49 g Błonnik: 28 g Białko: 2,8 g Sól: 0,16 g Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań
Baton Liofilizowany Gruszka - Cynamon Bezglutenowy 10 g - Frupp
BATON LIOFILIZOWANY GRUSZKA - CYNAMON Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Odpowiedni dla wegetarian i wegan. Produkt bezglutenowy. Masa netto: 10 g Składniki: gruszka (38 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, cynamon w proszku (1,7 %), substancja żelująca: pektyny. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1418 kJ/ 337 kcal Tłuszcz: 0,4 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g - w tym cukry: 49 g Błonnik: 28 g Białko: 1 g Sól: 0,1 g Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań