Szybki kontakt: +48 71 727 62 40, sklep@marketbio.pl

Wielosztuki – ekonomiczne pakiety zdrowej i ekologicznej żywności

Wielosztuki

Stale przyglądamy się potrzebom naszych klientów i staramy się wyjść naprzeciw oczekiwaniom miłośników zdrowej żywności. Dlatego też, produkty cieszące się największym zainteresowaniem umieszczamy w ekonomicznych wielopakach, które można pozyskać w atrakcyjniejszej cenie. W Marketbio.pl oferujemy naszym klientom wyłącznie naturalną i ekologiczną żywność.

6 x Kisiel o Smaku Wiśniowym Bez Dodatku Cukru 40 g Celiko

6 x Kisiel o Smaku Wiśniowym Bez Dodatku Cukru 40 g Celiko

KISIEL O SMAKU WIŚNIOWYM Bez dodatku cukru Produkt bezglutenowy Masa netto: 6 x 40 g Składniki: skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok wiśniowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok wiśniowy), sok z buraka czerwonego w proszku, barwnik: antocyjany, aromat, sól. Wyprodukowano w Polsce Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Sposób przyrządzenia: 1. Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. 2. Do reszty wody dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. 3. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. 4. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do stężenia. Opakowanie wystarczy na przygotowanie 4 porcji po ok. 150 g   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1324 kJ/ 317 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 79,1 g - w tym cukry: 0,8 g Białko: 0 g Sól: 0,3 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

9,84 zł
3 x Kisiel o Smaku Wiśniowym Bez Dodatku Cukru 40 g Celiko

3 x Kisiel o Smaku Wiśniowym Bez Dodatku Cukru 40 g Celiko

KISIEL O SMAKU WIŚNIOWYM Bez dodatku cukru Produkt bezglutenowy Masa netto: 3 x 40 g Składniki: skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok wiśniowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok wiśniowy), sok z buraka czerwonego w proszku, barwnik: antocyjany, aromat, sól. Wyprodukowano w Polsce Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Sposób przyrządzenia: 1. Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. 2. Do reszty wody dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. 3. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. 4. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do stężenia. Opakowanie wystarczy na przygotowanie 4 porcji po ok. 150 g   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1324 kJ/ 317 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 79,1 g - w tym cukry: 0,8 g Białko: 0 g Sól: 0,3 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

4,98 zł
6 x Budyń o Smaku Czekoladowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

6 x Budyń o Smaku Czekoladowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZ DODATKU CUKRU Produkt bezglutenowy.  Masa netto: 6 x 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 9%, aromat. Sposób przygotowania: Z 0,5 litra zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia. Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego). Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1392 kJ/ 333 kcal Tłuszcz: 1,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 78,6 g - w tym cukry: 0,2 g Białko: 2,2 g Sól: 0,06 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

9,24 zł
4 x Budyń o Smaku Czekoladowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

4 x Budyń o Smaku Czekoladowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZ DODATKU CUKRU Produkt bezglutenowy.  Masa netto: 4 x 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 9%, aromat. Sposób przygotowania: Z 0,5 litra zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia. Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego). Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1392 kJ/ 333 kcal Tłuszcz: 1,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 78,6 g - w tym cukry: 0,2 g Białko: 2,2 g Sól: 0,06 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

6,24 zł
2 x Budyń o Smaku Czekoladowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

2 x Budyń o Smaku Czekoladowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZ DODATKU CUKRU Produkt bezglutenowy.  Masa netto: 2 x 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 9%, aromat. Sposób przygotowania: Z 0,5 litra zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia. Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego). Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1392 kJ/ 333 kcal Tłuszcz: 1,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 78,6 g - w tym cukry: 0,2 g Białko: 2,2 g Sól: 0,06 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

3,14 zł
3 x Baton Liofilizowany Jabłko - Marakuja 9 g - Frupp Kids

3 x Baton Liofilizowany Jabłko - Marakuja 9 g - Frupp Kids

BATON LIOFILIZOWANY - JABŁKO I MARAKUJA Produkt bezglutenowy. Bez dodatku tłuszczu, soli i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Masa netto: 3 x 9 g Składniki: Jabłka (29%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marakui (6,5%), zagęszczony sok jabłkowy); fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii). Informacja dla alergików: Produkt może zawierać dwutlenek siarki.  Warunki przechowywania: Przechowywać szczelnie zamknięty, w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1397 kJ/ 332 kcal Tłuszcz: 0,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 68 g - w tym cukry: 51 g Błonnik: 27 g Białko: 0,9 g Sól*: 0,02 g *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

12,90 zł
3 x Baton Frupp Malina Bezglutenowy 10 g Celiko

3 x Baton Frupp Malina Bezglutenowy 10 g Celiko

BATON LIOFILIZOWANY MALINA Produkt bezglutenowy Masa netto: 3 x 10 g Składniki: Maliny (31%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. Warunki przechowywania: Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Uwaga: Spożyć bezpośrednio po otwarciu.   Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1552 kJ /367 kcal Tłuszcz: 0,9 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 79 g - w tym cukry: 65 g Błonnik: 15 g Białko: 3,8 g Sól: 0,03 g   Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań

13,80 zł
3 x Baton Liofilizowany Jabłkowy Bezglutenowy 9 g - Frupp

3 x Baton Liofilizowany Jabłkowy Bezglutenowy 9 g - Frupp

BATON LIOFILIZOWANY - JABŁKO Produkt bezglutenowy. Bez dodatku tłuszczu, soli i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Masa netto: 3 x 9 g Składniki: Jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii). Informacja dla alergików: Produkt może zawierać dwutlenek siarki. Warunki przechowywania: Przechowywać szczelnie zamknięty, w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Produkt z owoców, może zawierać minimalne ilości pestek. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1423 kJ/ 338  kcal Tłuszcz: 0,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 69g - w tym cukry: 51 g Błonnik: 28 g Białko: 0,7 g Sól*: 0,02 g *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

12,33 zł
2 x Owoce Liofilizowane Borówka 15 g - Frupp

2 x Owoce Liofilizowane Borówka 15 g - Frupp

OWOCE LIOFILIZOWANE - BORÓWKA Doskonale nadaje się zarówno do spożycia bezpośrednio po otwarciu lub jako dodatek do ulubionych deserów, ciast, jogurtów i napojów. Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkt bez wpływu na ich właściwości.  100% owoców Produkt bezglutenowy. Masa netto: 15 g Składniki: Liofilizowana borówka amerykańska 100% Do wyprodukowania 100 g borówki liofilizowanej zużyto 0,6 kg borówki świeżej. Warunki przechowywania: Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu- produkt higroskopijny.   Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1547 kJ/366 kcal Tłuszcz: 2,0 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 75 g - w tym cukry: 62 g Błonnik: 15 g Białko: 4,6 g Sól: 0,02 g     Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań, Polska

15,22 zł
3 x Baton Frupp Truskawka Bezglutenowy 10 g Celiko

3 x Baton Frupp Truskawka Bezglutenowy 10 g Celiko

BATON LIOFILIZOWANY TRUSKAWKA Produkt bezglutenowy Masa netto: 3 x 10 g Składniki: Truskawki (26%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. Warunki przechowywania: Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Uwaga: Spożyć bezpośrednio po otwarciu.   Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1578 kJ /373 kcal Tłuszcz: 0,5 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 85 g - w tym cukry: 65 g Błonnik: 8,2 g Białko: 2,9 g Sól: 0,03 g           Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań

12,90 zł
2 x Owoce Liofilizowane Frupp Truskawka 13 g Celiko

2 x Owoce Liofilizowane Frupp Truskawka 13 g Celiko

OWOCE LIOFILIZOWANE TRUSKAWKA 100% owoców Produkt bezglutenowy Masa netto: 2 x 13 g Składniki: Liofilizowana truskawka w plastrach 100% Do wyprodukowania 100 g truskawki liofilizowanej zużyto 1 kg truskawki świeżej. Warunki przechowywania: Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu- produkt higroskopijny. Sposób użycia: Doskonale nadaje się zarówno do spożycia bezpośrednio po otwarciu lub jako dodatek do ulubionych deserów, ciast, jogurtów i napojów. Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkt bez wpływu na ich właściwości.    Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1347 kJ/320 kcal Tłuszcz: 4,0 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g Węglowodany: 55 g - w tym cukry: 55 g Błonnik: 16 g Białko: 8,0 g Sól: 0,01 g   Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań, Polska

15,82 zł
2 x Baton Liofilizowany Wiśniowy Bezglutenowy 10 g - Frupp

2 x Baton Liofilizowany Wiśniowy Bezglutenowy 10 g - Frupp

BATON LIOFILIZOWANY - JABŁKO I JAGODA Produkt bezglutenowy. Bez dodatku tłuszczu, soli i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Masa netto: 2 x 10 g Składniki: Wiśnie (31%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy),fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii). Warunki przechowywania: Przechowywać szczelnie zamknięty, w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Produkt z owoców, może zawierać minimalne ilości pestek. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1408 kJ/ 335 kcal Tłuszcz: 1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 65 g - w tym cukry: 49 g Błonnik: 29 g Białko: 2,2 g Sól*: 0,03 g *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

8,70 zł
2 x Owoce Liofilizowane Ananas 15 g - Frupp

2 x Owoce Liofilizowane Ananas 15 g - Frupp

OWOCE LIOFILIZOWANE ANANAS Do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g ananasa liofilizowanego zużyty 0,7 kg świeżego ananasa. 100% owoców. Produkt bezglutenowy. Masa netto: 2 x 15 g Składniki: Liofilizowany ananas 100% Warunki przechowywania: Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu- produkt higroskopijny.   Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1540 kJ/364 kcal Tłuszcz: 0,4 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 82 g - w tym cukry: 69 g Błonnik: 10 g Białko: 3,0 g Sól: 0,02 g     Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań, Polska

13,44 zł
2 x Owoce Liofilizowane Malina 15 g - Frupp

2 x Owoce Liofilizowane Malina 15 g - Frupp

OWOCE LIOFILIZOWANE MALINA Do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyty 0,7 kg świeżej maliny. 100% owoców. Produkt bezglutenowy. Masa netto: 2 x 15 g Składniki: Liofilizowana malina 100% Warunki przechowywania: Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu- produkt higroskopijny.   Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1329 kJ/318 kcal Tłuszcz: 4,9 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 38 g - w tym cukry: 31 g Błonnik: 46 g Białko: 8,4 g Sól: 0,02 g     Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań, Polska

19,78 zł
4 x Kisiel o Smaku Truskawkowym 40 g - Celiko

4 x Kisiel o Smaku Truskawkowym 40 g - Celiko

KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM Bez dodatku cukru. Z sokiem owocowym. Masa netto: 4 x 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, zagęszczony sok truskawkowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok truskawkowy), barwniki: karoteny, antocyjany; aromat, sól. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do wystygnięcia. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g kisielu w proszku: Wartość energetyczna: 1319 kJ/ 315 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 78,7 g - w tym cukry: 0,4 g Białko: 0 g Sól: 0,21 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

6,64 zł
2 x Kisiel o Smaku Truskawkowym 40 g - Celiko

2 x Kisiel o Smaku Truskawkowym 40 g - Celiko

KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM Bez dodatku cukru. Z sokiem owocowym. Masa netto: 2 x 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, zagęszczony sok truskawkowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok truskawkowy), barwniki: karoteny, antocyjany; aromat, sól. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do wystygnięcia. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g kisielu w proszku: Wartość energetyczna: 1319 kJ/ 315 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 78,7 g - w tym cukry: 0,4 g Białko: 0 g Sól: 0,21 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

3,34 zł
3 x Budyń o Smaku Śmietankowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

3 x Budyń o Smaku Śmietankowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZ DODATKU CUKRU Produkt bezglutenowy Masa netto: 3 x 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: ryboflawina. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.  Sposób przygotowania: Z 1/2 l zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do pozostałego mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.    Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1459 kJ/349 kcal Tłuszcz: 0,1 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 86,7 g - w tym cukry: 0 g Białko: 0,3 g Sól: 0,04 g     Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań, Polska

4,68 zł
2 x Budyń o Smaku Śmietankowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

2 x Budyń o Smaku Śmietankowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZ DODATKU CUKRU Produkt bezglutenowy Masa netto: 2 x 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: ryboflawina. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.  Sposób przygotowania: Z 1/2 l zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do pozostałego mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.    Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1459 kJ/349 kcal Tłuszcz: 0,1 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 86,7 g - w tym cukry: 0 g Białko: 0,3 g Sól: 0,04 g     Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań, Polska

3,14 zł
Zestaw 5 x Kisiel o Smaku Jagodowym w Proszku 40 g - Celiko

Zestaw 5 x Kisiel o Smaku Jagodowym w Proszku 40 g - Celiko

KISIEL O SMAKU JAGODOWYM W PROSZKU Produkt bezglutenowy. Z sokiem owocowym. Masa netto: 5 x 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g. Składniki: skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, zagęszczony sok jagodowy), sól, barwnik: antocyjany, aromat. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do stężenia. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1327 kJ/ 317 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 79,2 g - w tym cukry: 1,1 g Białko: 0 g Sól: 0,2 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

8,75 zł
Zestaw 2 x Kisiel o Smaku Jagodowym w Proszku 40 g - Celiko

Zestaw 2 x Kisiel o Smaku Jagodowym w Proszku 40 g - Celiko

KISIEL O SMAKU JAGODOWYM W PROSZKU Produkt bezglutenowy. Z sokiem owocowym. Masa netto: 2 x 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g. Składniki: skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, zagęszczony sok jagodowy), sól, barwnik: antocyjany, aromat. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do stężenia. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1327 kJ/ 317 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 79,2 g - w tym cukry: 1,1 g Białko: 0 g Sól: 0,2 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

3,54 zł
Zestaw 4 x Pektyna do Wyrobu Domowych Przetworów Bezglutenowa 24g Celiko

Zestaw 4 x Pektyna do Wyrobu Domowych Przetworów Bezglutenowa 24g Celiko

PEKTYNA Do wyrobu domowych przetworów owocowych, produkt bezglutenowy  Zawartość netto: 4 x 24 g Składniki: Pektyny   Informacja dla alergików: Produkt może zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne    Warunki przechowywania: Przechowywać zamknięte w suchym i chłodnym miejscu.   Sposób przygotowania: 1. Owoce dokładnie umyć i osączyć na sicie. W zależności od owocu: wypestkować, usunąć szypułki, gniazda nasienne, obrać ze skórki, a większe owoce rozdrobnić. 2. Przygotowane i odważone owoce wsypać do garnka. Dodać wodę*, 1 opakowanie Pektyny i sok z cytryny. Wymieszać. Zagotować mieszając. 3. Do gotujących się owoców wsypać cukier. Gotować min. 3 minuty mieszając, aby nie przypalić dżemu. 4. W razie potrzeby zdjąć powstałą pianę i rozlać gorący dżem do wyparzonych słoików. Słoik odwrócić dnem do góry na ok. 10 min.   Składniki do przygotowania dżemu: 2 kg owoców, cukier** (w zależności od upodobań 600-1000 g), 150 ml wody, 1 opakowanie pektyny(24 g),  2 łyżki soku z cytryny lub płaska łyżeczka kwasu cytrynowego(1 g) *  w przypadku twardszych owoców np. brzoskwiń użyć 200 ml wody ** cukier w połowie można zastąpić ksylitolem. W przypadku użycia mniejszej ilości cukru zaleca się dodatkową pasteryzację ok. 10 min.          Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań

21,44 zł
Zestaw 2 x Pektyna do Wyrobu Domowych Przetworów Bezglutenowa 24g Celiko

Zestaw 2 x Pektyna do Wyrobu Domowych Przetworów Bezglutenowa 24g Celiko

PEKTYNA Do wyrobu domowych przetworów owocowych, produkt bezglutenowy  Zawartość netto: 2 x 24 g Składniki: Pektyny   Informacja dla alergików: Produkt może zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne    Warunki przechowywania: Przechowywać zamknięte w suchym i chłodnym miejscu.   Sposób przygotowania: 1. Owoce dokładnie umyć i osączyć na sicie. W zależności od owocu: wypestkować, usunąć szypułki, gniazda nasienne, obrać ze skórki, a większe owoce rozdrobnić. 2. Przygotowane i odważone owoce wsypać do garnka. Dodać wodę*, 1 opakowanie Pektyny i sok z cytryny. Wymieszać. Zagotować mieszając. 3. Do gotujących się owoców wsypać cukier. Gotować min. 3 minuty mieszając, aby nie przypalić dżemu. 4. W razie potrzeby zdjąć powstałą pianę i rozlać gorący dżem do wyparzonych słoików. Słoik odwrócić dnem do góry na ok. 10 min.   Składniki do przygotowania dżemu: 2 kg owoców, cukier** (w zależności od upodobań 600-1000 g), 150 ml wody, 1 opakowanie pektyny(24 g),  2 łyżki soku z cytryny lub płaska łyżeczka kwasu cytrynowego(1 g) *  w przypadku twardszych owoców np. brzoskwiń użyć 200 ml wody ** cukier w połowie można zastąpić ksylitolem. W przypadku użycia mniejszej ilości cukru zaleca się dodatkową pasteryzację ok. 10 min.          Producent: Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań

10,84 zł
Zestaw 5 x Budyń o Smaku Waniliowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

Zestaw 5 x Budyń o Smaku Waniliowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BEZ DODATKU CUKRU Produkt bezglutenowy.  Masa netto: 5 x 40 g Opakowanie starcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat naturalny, barwnik: karoteny. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Z 0,5 litra zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1426 kJ/ 341 kcal Tłuszcz: 0,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 84,9 g - w tym cukry: 0 g Białko: 0,2 g Sól: 0,05 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

7,80 zł
Zestaw 3 x Budyń o Smaku Waniliowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

Zestaw 3 x Budyń o Smaku Waniliowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BEZ DODATKU CUKRU Produkt bezglutenowy.  Masa netto: 3 x 40 g Opakowanie starcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat naturalny, barwnik: karoteny. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Z 0,5 litra zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1426 kJ/ 341 kcal Tłuszcz: 0,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 84,9 g - w tym cukry: 0 g Białko: 0,2 g Sól: 0,05 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

4,68 zł

Jakie produkty są dostępne w wielosztukach?

W takich pakietach staramy się umieszczać produkty cieszące się największym zainteresowaniem ze strony naszych klientów. W ekonomicznych wielosztukach dostępne są chociażby takie produkty, jak: mąka, płatki śniadaniowe, soki i napoje czy erytrol. Po tego typu artykuły spożywcze sięgamy w naszej kuchni częściej, a co za tym idzie, zazwyczaj zależy nam na tym, aby pozyskać bezpieczny zapas, który wystarczy na dłużej. Właśnie w takich sytuacjach świetnym rozwiązaniem są wielosztuki, które można pozyskać w dużo niższej cenie.

Dlaczego warto wybrać wielosztuki z ekologiczną żywnością?

Jeśli preferujesz zdrową i ekologiczną żywność, zapewne wiesz, jak problematyczny okazuje się brak ważnego składnika. W ogólnodostępnych sklepach nie zawsze możemy bowiem pozyskać naturalne i ekologiczne produkty, na których nam zależy. Dlatego też, w Marketbio.pl oferujemy naszym klientom ekonomiczne wielosztuki, z pomocą których można zadbać o większy zapas popularnego produktu. Jest to również rozwiązanie atrakcyjne dla Twojego portfela. W ten sposób możesz bowiem zaoszczędzić na dużych zakupach ekologicznej i zdrowej żywności.

Wielosztuki ze zdrową żywnością w sklepie Marketbio.pl

W naszym sklepie internetowym króluje zdrowa i ekologiczna żywność od sprawdzonych producentów. Niektóre z produktów cieszą się szczególną popularnością, ze względu na ich wszechstronne zastosowanie w kuchni. Takie właśnie produkty są dostępne w wielopakach, które można pozyskać w korzystnej cenie. Zwracamy dużą uwagę na to, jakie zakupy robią nasi klienci, aby wyodrębnić te produkty, które dobrze sprawdzą się w wielosztukach. Dlatego też, w tej kategorii często można znaleźć nowe produkty.

Nasze atuty

  • Szybka realizacja zamówień na zdrową żywność
  • Wszystkie produkty widoczne w sklepie posiadamy w magazynie (np. erytrytol, matcha, tapioka, makaron konjac)
  • Pod ceną określone są daty minimalnej trwałości (np. sprawdź makaron ryżowy)
  • Możliwość złożenia zamówienia bez rejestracji (np. na aloes)
  • Niskie ceny wysyłki (tania wysyłka produktów my best pharm)
  • Duży wybór rodzajów dostawy produktów np. kwas askorbinowy (Pocztex, Kurier DPD, Kurier Inpost, Paczkomaty, Orlen Paczka, Odbiór Osobisty Wrocław)
  • Płatności: przelew, PayU, pobranie, na miejscu (kartą lub gotówką) 
  • Niskie ceny produktów, dużo promocji
  • Rabaty dla stałych klientów (np. rabaty na stewia i inne produkty)
  • Duży wybór (ponad 7000 zdrowych produktów) (mleko kokosowe, ksylitol)
  • Ciągły rozwój, dużo nowości
  • Doświadczenie: sprzedajemy w Internecie już ponad 10 lat (karobprzecier pomidorowy)
  • Dziesiątki tysięcy zadowolonych klientów
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ceneo
trusted-shops
google