Szybki kontakt: +48 71 727 62 40, sklep@marketbio.pl

Budynie, Kisiele, Galaretki

Budynie, Kisiele, Galaretki

Do grona popularnych i niezwykle lubianych deserów zaliczymy budynie, kisiele, a także galaretki. Mogą być one spożywane jako pełnoprawny posiłek lub jako dodatek wykorzystywany głównie do wypieków. Wybierając desery warto zwrócić uwagę na ich skład oraz kaloryczność. Jeśli interesują Cię wyłącznie zdrowe i ekologiczne produkty, oferta sklepu Marketbio.pl sprosta Twoim oczekiwaniom! W naszym sklepie znajdziesz przepyszne galaretki, budynie oraz kisiele.

Zestaw Galaretka Przezroczysta  o Smaku Owoców Leśnych 14 g +  Galaretka Cytrynowa 14 g- Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa Celiko

Zestaw Galaretka Przezroczysta o Smaku Owoców Leśnych 14 g + Galaretka Cytryno...

GALARETKA PRZEZROCZYSTA O SMAKU OWOCÓW LESNYCH BEZ CUKRU, BEZ GLUTENU Produkt nie zawiera konserwantów, zawiera sok owocowy. Masa netto: 14 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. Składniki: Żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, proszek z owoców leśnych 1% (zagęszczone soki z owoców leśnych, maltodekstryna). Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). W czasie upałów należy użyć mniej wody (ok. 400 ml). Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia i ostudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier (ok. 3-4 łyżki). Wystudzoną galaretkę wlać do salaterek i wstawić do lodówki, żeby stężała. Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa spowodują, że galaretka nie stężeje. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1433 kJ/307 cal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 4,8 g - w tym cukry: 0,5 g Białko: 71,8 g Sól: 0,24 g       Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań   GALARETKA CYTRYNOWA BEZ CUKRU, BEZ GLUTENU Produkt nie zawiera konserwantów, zawiera sok owocowy. Masa netto: 14 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. Składniki: Żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sok cytrynowy w proszku 1% (maltodekstryna, zagęszczony sok cytrynowy, olejek cytrynowy, koncentrat owocowy), aromat, barwnik: kurkumina Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier (ok. 3-4 łyżki). Wlać do naczynia i wstawić do lodówki, aby galaretka stężała. W czasie upałów należy użyć mniej wody, ok. 400 ml. Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa spowodują, że galaretka nie stężeje. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1430 kJ/309 cal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 1,5 g - w tym cukry: 6 g Białko: 76 g Sól: 0,22 g       Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

5,92 zł
Zestaw Galaretka Cytrynowa Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa 14 g - Celiko +  Galaretka Truskawkowa Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa 14 g - Celiko

Zestaw Galaretka Cytrynowa Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa 14 g - Celiko + Galar...

GALARETKA CYTRYNOWA BEZ CUKRU, BEZ GLUTENU Produkt nie zawiera konserwantów, zawiera sok owocowy. Masa netto: 14 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. Składniki: Żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sok cytrynowy w proszku 1% (maltodekstryna, zagęszczony sok cytrynowy, olejek cytrynowy, koncentrat owocowy), aromat, barwnik: kurkumina Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier (ok. 3-4 łyżki). Wlać do naczynia i wstawić do lodówki, aby galaretka stężała. W czasie upałów należy użyć mniej wody, ok. 400 ml. Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa spowodują, że galaretka nie stężeje. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1430 kJ/309 cal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 1,5 g - w tym cukry: 6 g Białko: 76 g Sól: 0,22 g       Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań     GALARETKA TRUSKAWKOWA BEZ CUKRU, BEZ GLUTENU Produkt nie zawiera konserwantów, zawiera sok owocowy. Masa netto: 14 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. Składniki: Żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sok truskawkowy w proszku 1% (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), aromat, barwnik: karmin Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier (ok. 3-4 łyżki). Wlać do naczynia i wstawić do lodówki, aby galaretka stężała. W czasie upałów należy użyć mniej wody, ok. 400 ml. Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa spowodują, że galaretka nie stężeje. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1434 kJ/312 cal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 2 g - w tym cukry: 0,5 g Białko: 76 g Sól: 0,25 g       Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań  

5,92 zł
Galaretka Truskawkowa Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa 14 g - Celiko

Galaretka Truskawkowa Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa 14 g - Celiko

GALARETKA TRUSKAWKOWA BEZ CUKRU, BEZ GLUTENU Produkt nie zawiera konserwantów, zawiera sok owocowy. Masa netto: 14 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. Składniki: Żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sok truskawkowy w proszku 1% (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), aromat, barwnik: karmin Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier (ok. 3-4 łyżki). Wlać do naczynia i wstawić do lodówki, aby galaretka stężała. W czasie upałów należy użyć mniej wody, ok. 400 ml. Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa spowodują, że galaretka nie stężeje. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1434 kJ/312 cal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 2 g - w tym cukry: 0,5 g Białko: 76 g Sól: 0,25 g       Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań    

2,99 zł
Galaretka Cytrynowa Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa 14 g - Celiko

Galaretka Cytrynowa Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa 14 g - Celiko

GALARETKA CYTRYNOWA BEZ CUKRU, BEZ GLUTENU Produkt nie zawiera konserwantów, zawiera sok owocowy. Masa netto: 14 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. Składniki: Żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sok cytrynowy w proszku 1% (maltodekstryna, zagęszczony sok cytrynowy, olejek cytrynowy, koncentrat owocowy), aromat, barwnik: kurkumina Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier (ok. 3-4 łyżki). Wlać do naczynia i wstawić do lodówki, aby galaretka stężała. W czasie upałów należy użyć mniej wody, ok. 400 ml. Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa spowodują, że galaretka nie stężeje. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1430 kJ/309 cal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 1,5 g - w tym cukry: 6 g Białko: 76 g Sól: 0,22 g       Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań    

2,99 zł
Galaretka Przezroczysta Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa o Smaku Owoców Leśnych 14 g - Celiko

Galaretka Przezroczysta Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa o Smaku Owoców Leśnych 14...

GALARETKA PRZEZROCZYSTA O SMAKU OWOCÓW LESNYCH BEZ CUKRU, BEZ GLUTENU Produkt nie zawiera konserwantów, zawiera sok owocowy. Masa netto: 14 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. Składniki: Żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, proszek z owoców leśnych 1% (zagęszczone soki z owoców leśnych, maltodekstryna). Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). W czasie upałów należy użyć mniej wody (ok. 400 ml). Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia i ostudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier (ok. 3-4 łyżki). Wystudzoną galaretkę wlać do salaterek i wstawić do lodówki, żeby stężała. Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa spowodują, że galaretka nie stężeje. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1433 kJ/307 cal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 4,8 g - w tym cukry: 0,5 g Białko: 71,8 g Sól: 0,24 g       Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

2,99 zł
Kisiel o Smaku Truskawkowym 40 g - Celiko

Kisiel o Smaku Truskawkowym 40 g - Celiko

KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM Bez dodatku cukru. Z sokiem owocowym. Masa netto: 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, zagęszczony sok truskawkowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok truskawkowy), barwniki: karoteny, antocyjany; aromat, sól. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do wystygnięcia. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g kisielu w proszku: Wartość energetyczna: 1319 kJ/ 315 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 78,7 g - w tym cukry: 0,4 g Białko: 0 g Sól: 0,21 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

1,69 zł
Kisiel o Smaku Jagodowym w Proszku 40 g - Celiko

Kisiel o Smaku Jagodowym w Proszku 40 g - Celiko

KISIEL O SMAKU JAGODOWYM W PROSZKU Produkt bezglutenowy. Z sokiem owocowym. Masa netto: 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g. Składniki: skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, zagęszczony sok jagodowy), sól, barwnik: antocyjany, aromat. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do stężenia. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1327 kJ/ 317 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 79,2 g - w tym cukry: 1,1 g Białko: 0 g Sól: 0,2 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

1,69 zł
Kisiel o Smaku Wiśniowym Bez Dodatku Cukru 40 g Celiko

Kisiel o Smaku Wiśniowym Bez Dodatku Cukru 40 g Celiko

KISIEL O SMAKU WIŚNIOWYM Bez dodatku cukru Produkt bezglutenowy Masa netto: 40 g Składniki: skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok wiśniowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok wiśniowy), sok z buraka czerwonego w proszku, barwnik: antocyjany, aromat, sól. Wyprodukowano w Polsce Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Sposób przyrządzenia: 1. Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. 2. Do reszty wody dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. 3. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. 4. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do stężenia. Opakowanie wystarczy na przygotowanie 4 porcji po ok. 150 g   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1324 kJ/ 317 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 79,1 g - w tym cukry: 0,8 g Białko: 0 g Sól: 0,3 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

1,69 zł
Budyń o Smaku Waniliowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

Budyń o Smaku Waniliowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BEZ DODATKU CUKRU Produkt bezglutenowy.  Masa netto: 40 g Opakowanie starcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat naturalny, barwnik: karoteny. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne. Sposób przygotowania: Z 0,5 litra zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1426 kJ/ 341 kcal Tłuszcz: 0,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 84,9 g - w tym cukry: 0 g Białko: 0,2 g Sól: 0,05 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

1,59 zł
Budyń o Smaku Czekoladowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

Budyń o Smaku Czekoladowym Bez Dodatku Cukru 40 g - Celiko

BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZ DODATKU CUKRU Produkt bezglutenowy.  Masa netto: 40 g Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 9%, aromat. Sposób przygotowania: Z 0,5 litra zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia. Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego). Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.   Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: Wartość energetyczna: 1392 kJ/ 333 kcal Tłuszcz: 1,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 78,6 g - w tym cukry: 0,2 g Białko: 2,2 g Sól: 0,06 g     Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań

1,59 zł

Czym charakteryzują się naturalne i ekologiczne desery?

Podstawą takich deserów jest naturalny skład, w którym nie znajdziemy syntetycznych substancji oraz konserwantów, które mogą mieć niekorzystny wpływ na nasze zdrowie. Naturalne desery odznaczają się nie tylko zdrowszym składem, ale również lepszym i bardziej wyrazistym smakiem. Tyczy się to przede wszystkim wszystkich owocowych deserów, które powstały na bazie naturalnych soków oraz drobno pokrojonych owoców. Naturalne desery nie zawierają również sztucznych barwników, które nierzadko znajdują się na liście substancji niekorzystnych dla naszego zdrowia.

kisiel

Jaki skład powinny mieć zdrowe budynie, kisiele i galaretki?

Kluczem do sukcesu w przypadku zdrowych deserów jest ograniczenie cukru. Zbyt duże ilości cukrów, zwłaszcza tych syntetycznych, to spore zagrożenie dla naszego zdrowia i samopoczucia. Jednocześnie, taki deser automatycznie staje się potężną bombą kaloryczną, a co za tym idzie, nie jest odpowiednim wyborem dla osób dbających o linię. W związku z tym, ekologiczne desery bazują jedynie na cukrach naturalnie występujących w przyrodzie, a ponadto, ograniczają ich ilość do minimum.

W przypadku wegan, bardzo istotną kwestią jest brak składników odzwierzęcych. Tymczasem, budynie i kisiele mogą zawierać w swoim składzie niewielkie ilości jajek lub mleka. W przypadku galaretki, często stosowanym składnikiem jest żelatyna. Jeśli zatem zaliczasz się do grona wegetarianów, pamiętaj o tym, aby wybierać budynie, kisiele oraz galaretki oznaczone jako produkt dla wegan. W ten sposób zyskujesz pewność, że w ich składzie nie ma żadnych składników odzwierzęcych.

budyń

Zdrowe desery dostępne w ofercie Marketbio.pl

W sklepie ze zdrową żywnością Marketbio.pl możesz zaopatrzyć się w zdrowe i pyszne desery, takie jak: budynie, galaretki oraz kisiele. Stanowią one zdrową przekąskę, ale również ważny dodatek do domowych wypieków. W naszej ofercie znajdziesz zdrowsze produkty bez konserwantów oraz szkodliwych barwników i z ograniczoną ilością cukrów. Na uwagę zasługuje również szeroka gama produktów dla wegan, pozbawiona jakichkolwiek składników odzwierzęcych.

Nasze atuty

  • Szybka realizacja zamówień na zdrową żywność
  • Wszystkie produkty widoczne w sklepie posiadamy w magazynie (np. erytrytol, matcha, tapioka, makaron konjac)
  • Pod ceną określone są daty minimalnej trwałości (np. sprawdź makaron ryżowy)
  • Możliwość złożenia zamówienia bez rejestracji (np. na aloes)
  • Niskie ceny wysyłki (tania wysyłka produktów my best pharm)
  • Duży wybór rodzajów dostawy produktów np. kwas askorbinowy (Pocztex, Kurier DPD, Kurier Inpost, Paczkomaty, Orlen Paczka, Odbiór Osobisty Wrocław)
  • Płatności: przelew, PayU, pobranie, na miejscu (kartą lub gotówką) 
  • Niskie ceny produktów, dużo promocji
  • Rabaty dla stałych klientów (np. rabaty na stewia i inne produkty)
  • Duży wybór (ponad 7000 zdrowych produktów) (mleko kokosowe, ksylitol)
  • Ciągły rozwój, dużo nowości
  • Doświadczenie: sprzedajemy w Internecie już ponad 10 lat (karobprzecier pomidorowy)
  • Dziesiątki tysięcy zadowolonych klientów
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ceneo
trusted-shops
google