
Bigos to tradycyjne danie kuchni polskiej, znane również jako "kapusta z grochem" lub "myśliwski garnek". Wartości odżywcze bigosu mogą być poprawione poprzez wprowadzenie kilku zdrowych zmian do tradycyjnego przepisu. Pamiętaj, że bigos to elastyczne danie, które można dostosować do własnych preferencji smakowych i potrzeb żywieniowych. Eksperymentuj z różnymi składnikami, aby stworzyć zdrowszą wersję tego tradycyjnego polskiego dania.

Bigos Wegetariański z Grzybami EKO 500 g - Dary Natury

Majeranek Bio 80 g - Dary Natury

Liść Laurowy Bio 50 g - Dary Natury- Liście Laurowe

Ziele Angielskie Eko 50 g Dary Natury

Pieprz Czarny Mielony Ekologiczny 50 g - Dary Natury

Ziele Angielskie Całe 50 g - Dary Natury

Goździki Mielone 30 g - Dary Natury

Liść Laurowy 70 g - Dary Natury - Liście Laurowe Duża Paka

Goździki Całe 30 g Dary Natury

Kminek Ziarno Eko 60 g - Dary Natury

Kmin Rzymski Mielony Ekologiczny 30 g - Dary Natury

Pieprz Czarny Ziarnisty 50 G - Dary Natury

Papryka Słodka Mielona 60 g - Dary Natury

Kmin Rzymski 30 g - Dary Natury

Papryka Ostra Mielona 60 g - Dary Natury

Kminek Mielony 60 g - Dary Natury

Gorczyca Biała 90 g Dary Natury

Kminek Ziarno 60 g - Dary Natury