Miodo Baton Zbożowy z Miodem i Białą Czekoladą 25 g - Bakalland
- W naszym magazynie jest duża ilość!
-
- 1,69 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,025 kg
Cena kat. za 1kg :67.60 zł
MIODO BATON ZBOŻOWY Z MIODEM I BIAŁĄ CZEKOLADĄ
Bez oleju palmowego.
Masa netto: 25 g
Składniki: Składniki zbożowe 37% [mąka (pszenna, pszenna pełnoziarnista, owsiana, ryżowa, jęczmienna), płatki owsiane 16%], czekolada biała 20% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy], cukier, miód piekarniczy 16,2%, błonnik z cykorii, maltodekstryna, olej słonecznikowy, witaminy: tiamina, ryboflawina, witamina B6, witamina B12, niacyna, kwas foliowy, kwas pantotenowy, witamina E; żelazo, emulgator: lecytyny, sól.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy, sezam.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1604 kJ/ 392 kcal
Tłuszcz: 9,7 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 67 g
- w tym cukry: 40 g
Błonnik: 7,1 g
Białko: 5,5 g
Sól: 0,17 g
Producent:
FoodWell sp. z o.o.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Bio: | Nie |
Gluten: | z glutenem |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |
Bez mleka: | Nie |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Nie |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Nie |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Nie |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: FoodWell
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000061114
Recenzje
Recenzja pracownika sklepu
Recenzja niezweryfikowana
|