Spody do Pizzy Bezglutenowe 230 g (3 Sztuki) - Incola
SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE Pakowano w atmosferze ochronnej. Masa netto: 230 g (3 sztuki) Składniki: woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych). Sposób użycia: Piekarnik nagrzej do 190℃. Na spód do pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 – 10 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 14 - 21°C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1300 kJ/309 kcal Tłuszcz: 8,0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Węglowodany: 56,1 g - w tym cukry: 6,6 g Błonnik: 2,4 g Białko: 1,9 g Sól: 0,9 g Producent: GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110 43-300 Bielsko Biała