
Kategoria „Produkty Pikantne” na MarketBio to prawdziwa skarbnica ognistych dodatków, podzielona na sześć sekcji – od wyrazistych przypraw z ostrą papryką, przez warianty z chrzanem czy wasabi, aż po mieszanki z pieprzem, imbirem, czosnkiem i gotowe kompozycje korzenno-pikantne. Znajdziesz tu zarówno sypkie przyprawy (jak sól paprykowa czy płatki jalapeño), jak i gotowe przekąski (chipy nori kimchi i wasabi), a także zdrowe napoje typu shoty z imbiru i kurkumy czy kombucha z dodatkiem przypraw. Te produkty doskonale podkręcą smak zup, sosów, marynat oraz przekąsek, wprowadzając do kuchni zarówno ciepło, jak i niepowtarzalny aromat. Jeśli lubisz eksperymentować z ostrością, ta kategoria jest miejscem, które warto odwiedzić.
Imbir Marynowany do Sushi Bio 190 g (118 g) - Ginger Party
IMBIR MARYNOWANY DO SUSHI BIO Cienko pokrojony marynowany imbir. Produkt pasteryzowany. Masa netto: 190 g Masa netto po odsączeniu: 118 g Składniki: imbir* (60 %), cukier trzcinowy*, ocet ryżowy, woda, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 476 kJ/ 112 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 28 g - w tym cukry: 24 g Białko: 0 g Sól: 0,48 g Producent: Ginger People Europe Limited 98 Lancester Road Newcastle-Under-Lyme ST5 1DS, UK