Kawa Zbożowa Rozpuszczalna Bezglutenowa 100 g - Inka
KAWA ZBOŻOWA ROZPUSZCZALNA BEZGLUTENOWA Gluten, jako nierozpuszczalna w wodzie część ziarna, zostaje w procesie produkcji oddzielony i usunięty z produktu. Produkt jest każdorazowo kontrolowany i posiada certyfikat polskiego stowarzyszenia osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. Masa netto: 100 g Składniki: Zboża 75% (jęczmień, żyto), cykoria. Sposób przygotowania: Wsyp do kubka 2 łyżeczki (4 g) proszku. Zalej gorącą, ale nie wrzącą wodą (200 ml) lub mlekiem lub napojem roślinnym i wymieszaj. Warunki przechowania: Szczelnie zamknięte opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1430 kJ/339 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 72 g w tym cukry: 15 g Białko: 3,9 g Sól: 0,21 g Producent: GRANA Sp. z o.o. ul. Piłsudskiego 1, 32-050 SkawinaDo sprawdzenia
Historia Marki
Polscy naukowcy opracowali recepturę rozpuszczalnej kawy zbożowej Inka w 1971roku. Marka jest znana od pokoleń. W 100% złożona z naturalnych składników, zdobyła uznanie w Polsce i w wielu innych krajach świata. Jest marką z długą tradycją i polską duszą. Inka jest synonimem kategorii kaw zbożowych, od zawsze jest liderem rynku.
Naturalność kawy zbożowej Inka
Inka kojarzona jest z tym co naturalne i zdrowe, jest dobra w swej naturze. Łączy w sobie dobroczynny wpływ na organizm, przyjemność smaku i naturalność. Oferuje poczucie dbania o rodzine i o siebie. Portfolio marki rozwija się adekwatnie do potrzeb nowoczesnego konsumenta.
Inka synonimem swojej marki
Inka jest najbardziej znaną i rozpoznawalną kawą zbożową na rynku, istnieje tak długo w prawie niezmienionej formie. Walory i odmiany smakowe przyciągają kolejna pokolenia klientów.
Polacy mówiąc „kawa zbożowa” myślą „Inka”
Ten sukces jest wynikiem wiedzy, doświadczenia i poszanowania wieloletniej tradycji. Inka zdibywa prestiżowe nagrody a także wyróżnienia m.in.: „Poznaj dobrą żywność”, „Perła FMCG”, „Produkt na medal”, „Polska Marka”.