Baton Pomarańcza - Czekolada 35 g - Foods by Ann
BATON POMARAŃCZA - CZEKOLADA Baton owocowo-orzechowy. Masa netto: 35 g Składniki: daktyle, czekolada 22% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa), migdały, suszony zagęszczony sok pomarańczowy 1%, ekstrakt pomarańczowy. Czekolada: Masa kakaowa min. 56%. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: mleko, soję, sezam, orzeszki ziemne, inne orzechy, jaja, pszenicę (gluten). Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Mimo, że dokładamy wszelkich starań produkt może zawierać kawałki pestek i łupin. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1643 kJ/ 391 kcal Tłuszcz: 13 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g Węglowodany: 61 g - w tym cukry: 59 g Błonnik: 4,8 g Białko: 5 g Sól: 0,04 g Producent: HPBA Group Sp. z o.o. sp.k. ul. Zaciszańska 9 03-284 WarszawaDo sprawdzenia