
Pasty kanapkowe mogą się okazać prawdziwym zbawieniem, gdy nie mamy dużo czasu na przygotowanie posiłku, a mimo to zależy nam na tym, aby zjeść coś zdrowego i pożywnego. Pasty kanapkowe mogą stanowić alternatywę dla masła, jak również samodzielny dodatek do pieczywa. W bogatym asortymencie sklepu internetowego Marketbio.pl znajdziesz bogaty wybór naturalnych past kanapkowych produkowanych z ekologicznych składników.
Pasta z Papryki z Suszonymi Pomidorami Bezglutenowa 180 g - Krokus
PASTA Z PAPRYKI Z SUSZONYMI POMIDORAMI Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt bezglutenowy. Produkt pasteryzowany. Masa netto: 180 g Składniki: papryka (75%), słonecznik, cebula, pomidory suszone (3 %), czosnek, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, olej roślinny rzepakowy, chili w płatkach. Warunki przechowywania: Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 513 kJ/ 123 kcal Tłuszcz: 7,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g Węglowodany: 11 g - w tym cukry: 4,6 g Białko: 3,5 g Sól: 1,1 g Producent: KROKUS Przetwórnia Owoców i Warzyw Cz. Caryk sp.j. Pająków 25B 26-704 Przyłęk
Pasta kanapkowa – szybki i zdrowy posiłek
Pasty kanapkowe mają wiele zalet. Przede wszystkim pozwalają szybko i wygodnie przygotować zdrowy posiłek, który sprosta oczekiwaniom najbardziej wymagających smakoszy. Posiadają długi czas przechowywania, dzięki czemu, mogą być użyte, gdy akurat zależy nam na szybkim i zdrowym posiłku. Są również bardzo uniwersalne, ponieważ sprawdzą się zarówno na śniadanie, posiłek w ciągu dnia, jak również na kolację. Ekologiczne pasty kanapkowe powstają na bazie naturalnych warzyw i składników roślinnych, dzięki czemu odznaczają się wysokimi wartościami odżywczymi. To wszystko sprawia, że na pewno warto zaopatrzyć swoją kuchnię w zdrowe pasty kanapkowe.
Jakie pasty kanapkowe są dostępne w naszym sklepie?
W naszym sklepie dokładamy starań, aby sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających Klientów. Dlatego też systematycznie poszerzamy dostępny asortyment past kanapkowych. W nasze ofercie znajdziesz przepyszne i zdrowe pasty paprykowe, z tofu, ze słonecznika, pomidorów, groszku, marchwi, soczewicy, jarmużu, buraka oraz wielu innych warzyw. Niektóre pasty kanapkowe posiadają w swoim składzie także ryby, np. makrelę lub pstrąga. Posiadamy różnorodne mieszanki smaków, tak, aby nawet najbardziej wymagający koneserzy znaleźli tu coś dla siebie. W asortymencie naszego sklepu internetowego znajdziesz także wegańskie alternatywy masła.
Czym się charakteryzują dostępne w naszym asortymencie pasty?
Przede wszystkim zdrowym i ekologicznym składem. W sklepie Marketbio.pl znajdziesz pasty kanapkowe od cenionych w branży producentów zdrowego jedzenia. Do ich produkcji wykorzystywane są eko składniki, co oczywiście przekłada się na lepsze wartości odżywcze. Atutem jest również wyrazisty smak, który pozwoli delektować się pysznym i szybko przygotowanym posiłkiem. Każdy produkt dostępny w naszej ofercie został szczegółowo opisany, tak, aby Klienci mogli wygodnie zrealizować listę zakupową pod kątem swoich indywidualnych potrzeb. Dostępne w naszym sklepie pasty kanapkowe charakteryzują się także dużą różnorodnością – nawet najwięksi smakosze znajdą tu produkt dopasowany do swoich kubków smakowych.
Eko pasty kanapkowe w sklepie Marketbio.pl
W sklepie internetowym Marketbio.pl ze zdrową żywnością znajdziesz bogaty wybór naturalnych i ekologicznych past kanapkowych. Różnorodność dostępnych smaków sprosta potrzebom najbardziej wymagających Klientów. Pasta kanapkowa to doskonałe rozwiązanie dla osób, które chcą szybko przygotować zdrowy, pożywny i smaczny posiłek. Sprawdzą się na każdą okazję – na śniadanie, posiłek w ciągu dnia, na kolację, a także podczas podróży czy w pracy. Zamawiając eko pasty kanapkowe w Markebio.pl możesz liczyć na jakościowe produkty dostępne w przystępnej cenie.
Tradycja
Pierwszą szkółkę drzew owocowych w Polsce założono w opactwie benedyktynów w Sieciechowie, a w 1862 roku w Puławach powstał Instytut Politechniczny i Rolniczo-Leśny, kształcący studentów z całej Polski i imperium carskiego.
Owoce i warzywa zakupują od okolicznych rolników, którzy mają dużą wiedzą na temat upraw. Region słynie z tradycji ogrodniczych, panuje tam klimat z dużą ilości słonecznych dni, różnorodne ukształtowanie terenu, zróżnicowane gleby.
Natura
Produkowane przetwory to smaki typowe dla tradycyjnej polskiej kuchni. Krokus produkuje zapomniany kompot a także produkty wg współczesnego zapotrzebowania np. powidła bez cukru czy przetwory ekologiczne.
Produkcja
Do produkcji swoich przetworów stosują nieprzemysłowe metody produkcji. Przygotowują takie przetwory jak nasze prababcie, babcie i mamy robiły w domu. Ich propozycje można dopasować do każdego posiłku, na co dzień a także na specjalne okazje.