Sos Ketcha Bez Dodatku Cukru 475 g - Daryna
- W naszym magazynie jest więcej niż 5 sztuk
-
- 12,19 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,475 kg
Cena kat. za 1kg :25.66 zł
SOS KETCHA BEZ DODATKU CUKRU
Sos pomidorowy lekko pikantny z kawałkami warzyw.
Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancję słodzącą.
Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Produkt sterylizowany.
Masa netto: 475 g
Składniki: Woda, przecier pomidorowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, suszone warzywa (słodka papryka, cebula, czosnek), regulator kwasowości: kwas octowy, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe, ekstrakt przypraw.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: gorczycę.
Sposób spożycia: Produkt nie wymaga podgrzania, można spożyć bezpośrednio ze słoika. W przypadku dania na ciepło, lekko podgrzać.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 7 dni.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 150 kJ/ 35 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 7,4 g
- w tym cukry: 5,1 g
Białko: 1,3 g
Sól: 1,7 g
Producent:
Merkury s.a.
ul. Sejneńska 16
15-399 Białystok
Bio: | Nie |
Gluten: | bez glutenu |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Nie |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Merkury S.A.
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000038289
Recenzje
Robert
Recenzja niezweryfikowana
|