Zestaw w Pudełku Yerba Mate Mas Energia Guarana 400 g plus Naczynie Hoja Black p...
ZESTAW YERBA MATE MAS ENERGIA GUARANA + NACZYNIE HOJA BLACK + BOMBILLA LIZA YERBA MATE MAS ENERGIA GUARANA Masa netto: 400 g Składniki: Yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% - poch. Brazylia, guarana sproszkowana 2%, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, chaber bławatek, aromat. Sposób użycia: wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temp. 70-80ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. NACZYNIE HOJA BLACK Naczynie wykonane z ceramiki, przeznaczone do przygotowywania i spożywania naparu Yerba Mate. Pojemność: 350 ml Kolor: czarny Kraj pochodzenia: Chiny Sposób czyszczenia: myć wodą z detergentem. Można myć w zmywarce. Zaleca się przepłukanie wrzątkiem przed pierwszym użyciem. BOMBILLA LIZA Bombilla (słomka zakończona sitkiem) - tradycyjny przyrząd przeznaczony do filtrowania naparu. Produkt wykonany ze stali nierdzewnej, przeznaczony do kontaktu z żywnością. Kraj pochodzenia: Chiny. Sposób użycia: Należy umieścić bombillę w naczyniu wypełnionym suszem, następnie naczynie uzupełnić wodą. Filtrować napar pijąc jak przez słomkę. Myć wodą z detergentem. Zalecane czyszczenie za pomocą szczoteczki do czyszczenia bombilli. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Yerba Mate Vakapi Frutas Bayas 500 g Doypack
YERBA MATE VAKAPI FRUTAS BAYAS Elaborada con palo. Masa netto: 500 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 96% - kraj pochodzenia: Paragwaj, owoc róży 1%, jagody acai sproszkowane 1%, porzeczka liść, truskawka owoc 1%, naturalny aromat. Sposób przygotowania: Susz wsypuje się do naczynia w ilości od 1/4 do 3/4 objętości. Przechylić naczynie tak, aby susz ułożył się na ukos. Umieścić bombillę w pustej przestrzeni. Zalać wodą o temp. 70-80ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Zestaw w Pudełku Yerba Mate Mas Energia Guarana 400 g plus Naczynie Peru plus Bo...
ZESTAW YERBA MATE MAS ENERGIA GUARANA + NACZYNIE PERU + BOMBILLA LIZA YERBA MATE MAS ENERGIA GUARANA Masa netto: 400 g Składniki: Yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% - poch. Brazylia, guarana sproszkowana 2%, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, chaber bławatek, aromat. Sposób użycia: wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temp. 70-80ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. NACZYNIE PERU Naczynie wykonane z ceramiki, przeznaczone do przygotowywania i spożywania naparu Yerba Mate. Pojemność: 350 ml Kolor: brązowy Kraj pochodzenia: Chiny Sposób czyszczenia: myć wodą z detergentem. Można myć w zmywarce. Zaleca się przepłukanie wrzątkiem przed pierwszym użyciem. BOMBILLA LIZA Bombilla (słomka zakończona sitkiem) - tradycyjny przyrząd przeznaczony do filtrowania naparu. Produkt wykonany ze stali nierdzewnej, przeznaczony do kontaktu z żywnością. Kraj pochodzenia: Chiny. Sposób użycia: Należy umieścić bombillę w naczyniu wypełnionym suszem, następnie naczynie uzupełnić wodą. Filtrować napar pijąc jak przez słomkę. Myć wodą z detergentem. Zalecane czyszczenie za pomocą szczoteczki do czyszczenia bombilli. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Yerba Mate Vakapi Mas Inteligente 500 g
YERBA MATE VAKAPI MAS INTELIGENTE Yerba mate elaborada con palo. Masa netto: 500 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 92% (kraj pochodzenia Paragwaj), korzeń żeń-szenia syberyjskiego, guarana sproszkowana, liść miłorzębu japońskiego, chaber bławatek, naturalny aromat. Wyprodukowano w Polsce. Sposób parzenia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Lekko przechyl naczynie. Włóż bombillę. Powoli zalej wodą (70-80 ºC). Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 KarczewDo sprawdzenia
YERBA MATE VAKAPI COCOA Yerba mate elaborada con palo. Masa netto: 500 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 95% (kraj pochodzenia Paragwaj), kakao ziarno nieprażone 3%, lawenda kwiat, imbir mielony, naturalny aromat. Wyprodukowano w Polsce. Sposób parzenia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Lekko przechyl naczynie. Włóż bombillę. Powoli zalej wodą (70-80 ºC). Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Yerba Mate Laranjeiras Terere Limao 500 g -
YERBA MATE LARANJEIRAS TERERE LIMAO Masa netto: 500 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis), aromat limonki Kraj pochodzenia: Brazylia Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Sposób parzenia: Tradycyjny sposób parzenia w Ameryce Płd., umieścić bombillę (rurkę zakończona sitkiem w naczyniu, nasypać suszu do naczynia uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności wodą o temp. 78-85 stopni C. Nie należy mieszać bombillą. Raz zaparzony susz można zalewać wiele razy. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 KarczewDo sprawdzenia
Yerba Mate El Pajaro Traditional Con Palo 1 kg
YERBA MATE EL PAJARO TRADITIONAL CON PALO Masa netto: 1 kg Składniki: Yerba mate (Ilex Paraguariensis) 100%. Kraj pochodzenia: Paragwaj. Sposób użycia: Do naczynia z bombillą wsypać susz, uzupełniając je od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, następnie zalać wodą o temperaturze 70-80 ºC. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: " Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
Yerba Mate Green Absinth 400 g
YERBA MATE GREEN ABSINTH Suplement diety Masa netto: 400 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 95% - kraj pochodzenia Brazylia, mięta, owoc kopru włoskiego, piołun ziele 1%, naturalny aromat. Wyprodukowano w Polsce. Zalecana dzienna porcja: Porcję suszu wsypuje się w ilości 25 g oraz zalewa wodą o temperaturze 70 - 80 ºC. Spożyć w ciągu dnia. Nie przekraczaj zalecanej porcji w ciągu dnia. Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci, w szczelnie zamkniętym opakowaniu Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 KarczewDo sprawdzenia
Yerba Mate Green Tutti Frutti 400 g
YERBA MATE GREEN TUTTI FRUTTI Masa netto: 400 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% - kraj pochodzenia Brazylia, suszony owoc aronii, suszony owoc czarnego bzu, suszony owoc jeżyny, suszony owoc jagody czarnej, aromat. Wyprodukowano w Polsce. Sposób użycia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80 ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz możesz zalewać wielokrotnie. Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 KarczewDo sprawdzenia
Yerba Mate Green Maracuya 400 g -
YERBA MATE GREEN MARACUYA Masa netto: 400 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 95% - kraj pochodzenia Brazylia, makaruja owoc 2%, marakuja liść 1%, diabelski pazur, goździki, aromat. Wyprodukowano w Polsce. Sposób użycia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80 ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz możesz zalewać wielokrotnie. Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 KarczewDo sprawdzenia
Yerba Mate Green FLOR DE LIMONERO 400 g -
YERBA MATE GREEN FLOR DE LIMONERO Masa netto: 400 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 94% - kraj pochodzenia Brazylia, owoc maliny, płatki róży, skórka cytryny, liść maliny, kwiat jaśminu, aromat. Wyprodukowano w Polsce. Sposób użycia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80 ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz możesz zalewać wielokrotnie. Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 KarczewDo sprawdzenia
Yerba Mate Green Mas Energia Guarana 50 g -
YERBA MATE GREEN MAS ENERGIA GUARANA Yerba mate z guaraną to produkt dla tych osób, które potrzebują mocnego pobudzenia i jednocześnie delikatnego smaku. Guarana posiada właściwości pobudzające, dzięki zawartości kofeiny. Natomiast dodatek mięty i trawy cytrynowej dodaje suszowi orzeźwiającego smaku. Składniki: herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% - pochodzenie Brazylia, guarana sproszkowana 2%, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, chaber bławatek, naturalny aromat. Umieścić bombillę w naczyniu, nasypać suszu uzupełniając je od 1/4 do 3/4 pojemności, zalać wodą o temp. 70-80ºC. Nie należy mieszać bombillą. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 KarczewDo sprawdzenia
Yerba Mate Mateine Guarana 500 g
YERBA MATE MATEINE GUARANA Zawartość kofeiny w porcji (20 g suszu zalane do objętości 200 ml wody) - 139,5 mg. Zawartość kofeiny w 100 ml naparu - 93 mg. Masa netto: 500 g Składniki: Yerba Mate (Ilex Paraguariensis) 97% (kraj pochodzenia Paragwaj, guarana sproszkowany owoc 3%. Sposób parzenia: Wsyp 20 g suszu do naczynia o pojemności 200 ml. Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz, możesz zalewać wielokrotnie. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: " Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
Yerba Mate Green Mas Energia Guarana Saszetki (25 x 3 g)
YERBA MATE GREEN MAS ENERGIA GUARANA Masa netto: 25 x 3 g (25 saszetek) Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 82% (Kraj pochodzenia - Brazylia), guarana sproszkowana 2%, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, chaber bławatek, jagody goji, naturalny aromat. Sposób parzenia: do kubka o pojemności 200-250 ml włożyć 1 saszetkę Yerba Mate, zalać przegotowaną wodę o temp. 70-80ºC. Zaparzać przez 3-5 minut. Saszetka może pozostawać w kubku - jak to się dzieje z tradycyjnie parzoną yerba mate. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: " Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
Yerba Mate El Pajaro Guarana 400 g
YERBA MATE EL PAJARO GUARANA Masa netto: 400 g Składniki: Yerba mate (Ilex Paraguariensis) 98% (Kraj pochodzenia - Paragwaj), guarana sproszkowana 2%, aromat naturalny. Sposób parzenia: Susz wsypuję się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80ºC. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: " Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
Yerba Mate Green Mas Energia Guarana 1 kg
MATE GREEN MAS ENERGIA GUARANA Masa netto: 1 kg Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% - poch. Brazylia, guarana sproszkowana 2%, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, chaber, bławatek, naturalny aromat. Sposób przygotowania: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia oraz zalewa wodą o temp. 70-80ºC. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalać wodą z lodem. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Do sprawdzenia
YERBA MATE GREEN ENERGY Masa netto: 200 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91% poch. - Brazylia, camu camu, owoc kolendry, skrzyp polny, zielona herbata Gunpowder, owoc czarnego bzu, korzeń żeń-szenia syberyjskiego, naturalny aromat. Sposób parzenia: Do naczynia wsypać susz uzupełniając je od 1/4 do 3/4 pojemności. Przechylić naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieścić bombillę w pustej przestrzeni. Zalać wodą o temp. 70-80 ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
Yerba Mate Green Sarsaparilla 400 g -
YERBA MATE GREEN SARSAPARILLA Masa netto: 400 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91% pochodzenie: Brazylia, skórka pomarańczy, trawa cytrynowa, sarsaparilla korzeń cięty 2%, naturalny aromat. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu w szczelnym opakowaniu. Sposób użycia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80 ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz możesz zalewać wielokrotnie. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
Yerba Mate Green Fuerte 400 g -
YERBA MATE GREEN FUERTE Masa netto: 400 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91% pochodzenie: Brazylia, liść czarnej porzeczki, trawa cytrynowa, liść miłorzębu japońskiego, jagody goji, mięta, catuaba, guarana sproszkowana, aromat. Sposób użycia: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia o pojemności 150-200ml oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
Yerba Mate Green Mas Energia Guarana 400 g -
YERBA MATE GREEN MAS ENERGIA GUARANA Masa netto: 400 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% - pochodzenie: Brazylia, guarana sproszkowana 2%, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, bławatek, aromat. Sposób użycia: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 ºC. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
Yerba Mate Green Fitness 400 g
MATE GREEN FITNESS Masa netto: 400 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 90% pochodzenie: Brazylia, owoc róży, liść mięty, liść morwy białej, herbata czerwona pu-erh, owoc kopru włoskiego, owoc rokitnika, aromat. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Sposób użycia: Do naczynia z bombillą wsypać susz, uzupełniając je od 1/4 do 3/4 pojemności, następnie zalać wodą o temperaturze 70-80ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
Amanda Elaborada Con Palo Tradicional 500 g
AMANDA ELABORADA CON PALO TRADICIONAL Masa netto: 500 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 100%. Kraj pochodzenia: Argentyna Sposób użycia: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia ok. 150-200 ml oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Do sprawdzenia
Jeden z największych importerów w Polsce
Yerbamarket jest jednym z największych importerów, oraz producentów Yerba Mate w Polsce. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży i znajomości smaków oraz działania przeróżnych ziół, możemy się tutaj spodziewać mieszanek, które stymulują na długie godziny, wspomagają odchudzanie, i oczywiście - świetnie smakują.
W szerokiej gamie produktów znajdziemy zielone Mate Green z Brazylii, mocno pobudzające Vakapi, czy Mateine z Paragwaju, oraz wiele innych marek znanych i cenionych na całym świecie. W ofercie znajdziemy również wszystkie niezbędne akcesoria, naturalne tykwy, ceramiczne naczynia, oraz najwyższej jakości bombille potrzebne do picia yerby. Wybierając produkty Yerbamarket, stawiasz na jakość, świeżość, moc pobudzenia, oraz głębokie i zróżnicowane smaki. Od mocno ziołowych, wyrazistych blendów, do mieszanek owocowych i delikatesowych - każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli szukasz uzupełnienia do swojej diety, potrzebujesz więcej energii w ciągu dnia, lub po prostu szukasz zamiennika do kawy - w Yerbamarkecie znajdziesz tego, czego potrzebujesz