Nasiona na Kiełki Jarmuż Czerwony 10 g - Toraf
-
W naszym magazynie jest duża ilość!
-
- 4,59 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Data min. trwałości:2030/01/31
Zawartość netto:0,01 kg
Cena kat. za 1kg :459 zł
NASIONA NA KIEŁKI JARMUŻ CZERWONY
Kiełki o lekko pikantnym smaku i atrakcyjnej czerwonawej barwie idealnie pasują do twarogu, potraw jajecznych, a także jako dodatek do sałatek, surówek i do dekoracji potraw.
Masa netto: 10 g
Sposób przygotowania: Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy Toraf. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-6 dni. Kiełkownica umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków.
Producent:
Przedsiębiorstwo Nasienne Toraf
L.T.R. Węgrzynowscy sp.j.
nr. przedsięb. 16/04/336
ul. Grunwaldzka 24b
46-203 Kłobuck
Nasiona na kiełki jarmużu czerwonego - zastrzyk smaku i koloru w Twojej kuchni
Nasiona na kiełki jarmużu czerwonego to doskonały wybór dla wszystkich miłośników zdrowej żywności, którzy poszukują nowych, oryginalnych składników do codziennych potraw. Te pikantne kiełki charakteryzują się nie tylko intensywnym smakiem, ale także efektowną, czerwoną barwą.
Dlaczego warto wybrać kiełki jarmużu czerwonego?
- Unikalny smak - lekko pikantne kiełki wzbogacą smak twarogu, jajek oraz różnych sałatek.
- Estetyczny dodatek - czerwona barwa kiełków idealnie nadaje się do dekoracji potraw, dodając im charakteru.
- Łatwa domowa uprawa - dzięki instrukcji w opakowaniu, kiełki można hodować w zaledwie 3-6 dni przy użyciu specjalnej kiełkownicy.
- Wszechstronność kulinarna - idealne do twarogów, potraw jajecznych, a także jako dodatek do sałatek i surówek.
- Naturalne źródło witamin - regularne włączanie kiełków do diety może wzbogacić nasze posiłki o dodatkowe wartości odżywcze.
Sposób uprawy kiełków
Aby wyhodować kiełki jarmużu czerwonego w domu, wystarczy skorzystać z kiełkownicy Toraf. Proces jest bardzo prosty i przyjemny, co sprawia, że nawet osoby bez doświadczenia ogrodniczego mogą cieszyć się świeżymi kiełkami w swojej kuchni. Hodując jednocześnie do trzech rodzajów kiełków, można różnicować smak i składniki potraw.
Najczęściej zadawane pytania
1. Jak długo trwa uprawa kiełków jarmużu czerwonego?
Kiełki są gotowe do spożycia po 3-6 dniach od rozpoczęcia hodowli.
2. Czy potrzebuję specjalnego sprzętu do hodowli tych kiełków?
Rekomendowane jest użycie kiełkownicy Toraf, ale można także korzystać z innych metod domowych.
3. W jaki sposób przechowywać wyhodowane kiełki?
Gotowe kiełki najlepiej przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Bio: | Nie |
Gluten: | bez glutenu |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Tak |
- Producent/Dystrybutor: Toraf
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000038273
Recenzje
Malwina
Recenzja niezweryfikowana
|