Syrop Kurkumowo - Imbirowy na Bazie Soków NFC 500 ml - Polska Róża
- Posiadamy ostatnią sztukę w naszym magazynie!
-
- 24,06 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,5 l
Cena kat. za 1l :57.98 zł
SYROP KURKUMOWO - IMBIROWY NA BAZIE SOKÓW NFC
Pasteryzowany syrop na bazie soków NFC (nie z koncentratu) bezpośrednio tłoczonych.
Zawartość netto: 500 ml
Składniki: cukier, sok z kłącza kurkumy 22%, sok z kłącza imbiru lekarskiego 19%, sok z cytryny 10%.
Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 30 dni.
Smak, kolor i zapach jest zależny od użytej partii owoców i kłączy.
Osad jest zjawiskiem naturalnym.
Wartość odżywcza w 100 ml produktu:
Wartość energetyczna: 1037 kJ/ 248 kcal
Tłuszcz: 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 62 g
- w tym cukry: 61 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
Producent:
Polska Róża
Ernest Michalski sp. z o.o.
ul. Róży 5, Falenty Nowe,
05-090 Raszyn
Syrop Kurkumowo-Imbirowy na Bazie Soków NFC
Syrop kurkumowo-imbirowy oferuje intensywny smak i aromat dzięki użyciu soków NFC z kurkumy i imbiru. Produkt ten jest pasteryzowany oraz wzbogacony sokiem z cytryny, co czyni go doskonałym urozmaiceniem codziennej diety.
Unikalna Kompozycja Składników
Syrop bazuje na naturalnych sokach NFC, które pochodzą z bezpośredniego tłoczenia, a nie z koncentratu. Kurkuma, imbir i cytryna to składniki, które w połączeniu tworzą harmonijny smak i zapach.
Zastosowanie w Kuchni
Może być używany jako dodatek do herbaty, wzmacniając jej wyrazistość, lub jako składnik unikalnych sosów i marynat. Idealny także do wszelkiego rodzaju deserów i napojów, dodając im charakterystycznego, korzennego smaku.
Łatwe Przechowywanie
Po otwarciu należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni, co zapewnia utrzymanie wysokiej jakości smaku i aromatu. Osad w syropie jest naturalnym zjawiskiem, wynikającym z użycia naturalnych składników.
Wartość Odżywcza
Syrop dostarcza 1027 kJ / 248 kcal w 100 ml, będąc przy tym całkowicie wolnym od tłuszczu i soli. Jest to produkt w pełni wegański, który zadowoli miłośników zdrowego stylu życia.
Korzyści z Wyboru Syropu Kurkumowo-Imbirowego
- Naturalność - produkt bez dodatku konserwantów i sztucznych barwników.
- Wszechstronność - idealny do wielu zastosowań kulinarnych.
- Wysoka jakość składników - soki NFC są esencją świeżości i naturalności.
Najczęściej Zadawane Pytania
Jak długo mogę przechowywać syrop po otwarciu?
Syrop powinien być przechowywany w lodówce i spożyty w ciągu 30 dni.
Czy syrop zawiera konserwanty?
Nie, syrop jest w pełni naturalny, bez dodatku konserwantów.
Czy osad w butelce jest normalny?
Tak, osad jest naturalnym zjawiskiem i świadczy o autentyczności użytych składników.
Bio: | Nie |
Gluten: | bez glutenu |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Polska Róża
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000048600
Recenzje
Elżbieta Zwierzyńska
Zakup zweryfikowany
|
|
R.
Recenzja niezweryfikowana
|