Szybki kontakt: +48 71 727 62 40, sklep@marketbio.pl

Domowe Kiszonki z Owoców, Warzyw i Ziół Magdalena Pieńkos PRN

    • 27,99 zł
  • Gratisy w koszyku

    Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj

  • Program rabatowy

    Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj

Dodaj do ulubionych produktów

Zawartość netto:1  szt.
Cena kat. za 1szt. :27.99 zł

DOMOWE KISZONKI Z OWOCÓW, WARZYW i ZIÓŁ

Magdalena Pieńkos

Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie, będą doskonałą przekąską, a także bazą do innych smakowitych potraw. Kiszonki to także

wspaniały pomysł na zdrowy posiłek – pełne witamin są naturalnymi probiotykami, które wspomagają naszą odporność. Weganka, Magdalena Pieńkos, instruuje, jak

kisić warzywa, owoce, grzyby, a także jak przygotować fermentowane, pełne zdrowia napoje i pomysłowe posiłki z kiszonek.

 

Autor: Magdalena Pieńkos

Wydawnictwo: SBM

Rok wydania: 2018

Oprawa: twarda

Liczba stron: 192

Format: 16.5x24.0 cm

Numer ISBN: 978-83-8059-479-1

Kod pakowy (EAN): 9788380594791

Waga: 792 g

 

 

Wydawnictwo SBM

 ul. Sokratesa 9/7, 01-909 Warszawa

Do sprawdzenia

 

 

 

 

 

 

 

Domowe Kiszonki z Owoców, Warzyw i Ziół - Smaki Wiosny, Lata i Jesieni

Domowe Kiszonki z Owoców, Warzyw i Ziół, autorstwa Magdaleny Pieńkos, to wyjątkowy przewodnik po świecie fermentacji. Kiszonki te stanowią doskonałe uzupełnienie każdej potrawy, świetną przekąskę oraz bazę do tworzenia kulinarnych arcydzieł.

Korzyści z Wybierania Domowych Kiszonek

Wybierając kiszonki, zyskujesz smakowite produkty pełne naturalnych składników. Są one bogate w witaminy i stanowią doskonały element diety. Dzięki kiszonkom można eksperymentować w kuchni, tworząc niekonwencjonalne i smaczne dania.

Zastosowanie w Kuchni

Kiszona żywność może być wykorzystywana w różnorodny sposób:

  • Jako dodatek do sałatek i kanapek.
  • Jako baza do przygotowywania zup i dań głównych.
  • Do przyrządzania zdrowych napojów fermentowanych.

Szczegóły Produktu

Autor: Magdalena Pieńkos

Wydawnictwo: SBM

Rok wydania: 2018

Oprawa: Twarda

Liczba stron: 192

Format: 16.5x24.0 cm

Waga: 792 g

ISBN: 978-83-8059-479-1

Najczęściej Zadawane Pytania

Jakie składniki są używane do przygotowania kiszonek?
Składniki to różnorodne owoce, warzywa oraz zioła, które są starannie dobierane, aby zapewnić najwyższą jakość fermentacji.

Czy książka zawiera przepisy na napoje fermentowane?
Tak, książka zawiera przepisy na przygotowanie różnorodnych napojów fermentowanych.

Czy książka jest odpowiednia dla początkujących?
Tak, Magdalena Pieńkos prowadzi czytelników krok po kroku przez proces kiszenia, co sprawia, że książka jest idealna nawet dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z fermentacją.

Do sprawdzenia

 

Nasze atuty

  • Szybka realizacja zamówień na zdrową żywność
  • Wszystkie produkty widoczne w sklepie posiadamy w magazynie (np. erytrytol, matcha, tapioka, makaron konjac)
  • Pod ceną określone są daty minimalnej trwałości (np. sprawdź makaron ryżowy)
  • Możliwość złożenia zamówienia bez rejestracji (np. na aloes)
  • Niskie ceny wysyłki (tania wysyłka produktów my best pharm)
  • Duży wybór rodzajów dostawy produktów np. kwas askorbinowy (Pocztex, Kurier DPD, Kurier Inpost, Paczkomaty, Orlen Paczka, Odbiór Osobisty Wrocław)
  • Płatności: przelew, PayU, pobranie, na miejscu (kartą lub gotówką) 
  • Niskie ceny produktów, dużo promocji
  • Rabaty dla stałych klientów (np. rabaty na stewia i inne produkty)
  • Duży wybór (ponad 7000 zdrowych produktów) (mleko kokosowe, ksylitol)
  • Ciągły rozwój, dużo nowości
  • Doświadczenie: sprzedajemy w Internecie już ponad 10 lat (karobprzecier pomidorowy)
  • Dziesiątki tysięcy zadowolonych klientów
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ceneo
trusted-shops