KETOLADA Czekolada 85% Kakao z Erytrytolem 100 g
- Oczekujemy na dostawę tego produktu, Wyszukaj poniżej lub za pomocą wyszukiwarki podobny produkt.
-
- 13,69 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,1 kg
Cena kat. za 1kg :164.90 zł
KETOLADA - TABLICZKA 85% KAKAO BEZ DODATKU CUKRU
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
KETOLADA bez dodatku cukru jest dedykowana osobom unikającym cukru oraz zbędnych dodatków jak konserwanty, emulgatory, aromaty, barwniki w pożywieniu.
Masa netto: 100 g
Składniki: Miazga kakaowa, substancja słodząca:
erytrytol E 968, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu,
tłuszcz kakaowy.
Masa kakaowa minimum 85 %.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: gluten, orzeszki ziemne, inne orzechy, soję oraz mleko (łącznie z laktozą).
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2113 kJ/ 512 kcal
Tłuszcz: 45 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
Węglowodany: 23 g
- w tym cukry: 1,2 g
- w tym poliole: 15 g
Błonnik: 15 g
Białko: 11 g
Sól: 0,02 g
Producent:
ADAKA sp. z o.o.
ul. Północna 15-19
54-105 Wrocław
Bio: | Nie |
Gluten: | możliwa obecność |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Nie |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Nie |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Nie |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: ADAKA sp. z o.o.
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000034959
Recenzje
JT
Recenzja niezweryfikowana
|