Kolendra Eko 30 g - Dary Natury
- W naszym magazynie jest więcej niż 5 sztuk
-
- 6,29 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,03 kg
Cena kat. za 1kg :209.67 zł
EKOLOGICZNA KOLENDRA
Produkt pakowany ręcznie
Masa netto: 30 g
Składniki: Kolendra* 100%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-01
Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE
Kraj pochodzenia: Egipt
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu.
Sposób użycia: Kolendra służy do przyprawiania wędlin (zwłaszcza mortadeli i serdelowej), pasztetów, konserw mięsnych i rybnych, likierów i wódek oraz wielu mieszanek przyprawowych np. pieprzu ziołowego i curry.
Producent:
Dary Natury Mirosław Angielczyk
Koryciny 73
17-315 Grodzisk
Ekologiczna Kolendra Eko 30 g - Dary Natury
Ekologiczna kolendra od marki Dary Natury to doskonały wybór dla miłośników naturalnych przypraw. Dzięki pochodzeniu z upraw ekologicznych kolendra ta zachowuje pełnię swojego naturalnego aromatu i smaku.
Zastosowanie w kuchni
Kolendra jest wszechstronną przyprawą, która wzbogaca smak wielu potraw. Doskonale pasuje do:
- wędlin, takich jak mortadela i serdelowa,
- pasztetów oraz konserw mięsnych,
- potraw rybnych,
- likierów i wódek,
- mieszanek przyprawowych, takich jak pieprz ziołowy i curry.
Dlaczego warto wybrać Kolendrę Eko?
Wybierając Kolendrę Eko, wspierasz ekologiczne rolnictwo i korzystasz z produktu, który jest:
- pochodzenia ekologicznego, potwierdzonego certyfikatem PL-EKO-01,
- ręcznie pakowany, co zapewnia najwyższą jakość,
- bez dodatków i konserwantów,
- pochodzący z Egiptu, jednego z głównych regionów uprawy kolendry.
Warunki przechowywania
Aby cieszyć się pełnią smaku i aromatu kolendry, należy ją przechowywać w suchym miejscu.
Certyfikaty i pochodzenie
Kolendra posiada certyfikat ekologiczny PL-EKO-01, co gwarantuje jej najwyższą jakość i pochodzenie z ekologicznych upraw. Surowce pochodzą z rolnictwa spoza UE, dokładnie z Egiptu.
Najczęściej zadawane pytania
1. Czy kolendra pochodzi z upraw ekologicznych?
Tak, kolendra pochodzi z upraw ekologicznych, co potwierdza certyfikat PL-EKO-01.
2. Jakie są główne zastosowania kolendry w kuchni?
Kolendra jest idealna do przyprawiania wędlin, pasztetów, konserw mięsnych i rybnych, a także wielu mieszanek przyprawowych.
3. Jak przechowywać kolendrę, aby zachowała swoje właściwości?
Najlepiej przechowywać kolendrę w suchym miejscu.
Bio: | Tak |
Gluten: | bez glutenu |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Tak |
- Producent/Dystrybutor: Dary Natury
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000003509
Recenzje
Rafał
Recenzja niezweryfikowana
|