Szybki kontakt: +48 71 727 62 40, sklep@marketbio.pl

Panierka

Panierki

Panierki to warstwa chrupiąca i zwykle złocista, którą nakłada się na potrawy, aby nadac im smakowitej konsystencji i wyglądu. Najczęściej stosuje się panierki do mięs, warzyw czy ryb przed smażeniem, co nadaje potrawie chrupiącą skorupkę i zatrzymuje wilgoć wewnątrz. Istnieje wiele różnych sposobów przygotowywania panierki, a jej składniki mogą się różnić w zależności od kuchni i regionu.

Panierka Panko Chrupiąca 1 kg - House of Asia

Panierka Panko Chrupiąca 1 kg - House of Asia

PANIERKA PANKO CHRUPIĄCA Panko to popularna w Japonii panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej do dan smażonych i pieczonych. Panko najlepiej komponuje się z kurczakiem, owocami morza oraz warzywami w tempurze. Doskonała alternatywa dla popularnej bułki tartej, dlatego można w niej panierować kotleciki, pulpety i ryby. Panko sprawia, że dania są delikatniejsze i dłużej pozostają chrupiące. Masa netto: 1 kg Składniki: mąka pszenna 95%, drożdże, sól, cukier. Wyprodukowano w Chinach. Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, zużyć w ciągu miesiąca.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1363 kJ/ 321 kcal Tłuszcz: 1,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 63 g - w tym cukry: 1 g Białko: 13 g Sól: 1,2 g     Producent: De Care Group sp. z o.o. i Wspólnicy sp.k. Pieńków 147A 05-152 Czosnów

37,99 zł
Panierka Panko Chrupiąca 200 g - House of Asia

Panierka Panko Chrupiąca 200 g - House of Asia

PANIERKA PANKO CHRUPIĄCA Panko to popularna w Japonii panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej do dan smażonych i pieczonych. Panko najlepiej komponuje się z kurczakiem, owocami morza oraz warzywami w tempurze. Doskonała alternatywa dla popularnej bułki tartej, dlatego można w niej panierować kotleciki, pulpety i ryby. Panko sprawia, że dania są delikatniejsze i dłużej pozostają chrupiące. Masa netto: 200 g Składniki: mąka pszenna 95 %, drożdże, sól, cukier. Wyprodukowano w Chinach. Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, zużyć w ciągu miesiąca.   Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1363 kJ/ 321 kcal Tłuszcz: 1,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 63 g - w tym cukry: 1 g Białko: 13 g Sól: 1,2 g     Producent: De Care Group sp. z o.o. i Wspólnicy sp.k. Pieńków 147A 05-152 Czosnów

10,87 zł

Panierka w diecie

Osoby dążące do zdrowszych alternatyw mogą stosować mniej tradycyjne metody panierowania, takie jak używanie płatków owsianych, migdałów czy bułki tartej pełnoziarnistej. To pozwala zachować chrupkość potrawy przy jednoczesnym zmniejszeniu ilości spożywanego tłuszczu. Istnieje wiele różnych rodzajów panierki, z których każdy wnosi coś specyficznego do potrawy pod względem smaku, chrupkości i konsystencji.

panierka

Panko

Panko to rodzaj japońskiej bułki tartej, która wyróżnia się większymi i bardziej chrupiącymi kawałkami w porównaniu do tradycyjnej bułki tartej. Panko jest lekki, chrupiący i doskonale nadaje się do smażenia potraw, dając im delikatną, złocistą skórkę. Każdy rodzaj panierki wnosi do potrawy coś unikalnego, umożliwiając dostosowanie smaku i tekstury do własnych upodobań kulinarnych. Eksperymentowanie z różnymi rodzajami panierki to świetny sposób na odkrywanie nowych smaków i przypraw w kuchni.

Panierka kukurydziana

Płatki kukurydziane, zmielone na pył, mogą być używane jako panierka, szczególnie w potrawach, gdzie chcemy uzyskać delikatny smak kukurydzy. Dodają potrawie lekkości i chrupkości.

Historia powstania De Care

De Care powstało z pasji do odkrywania nowych smaków i zakątków świata. Firame De Care jest miejscem inspiracji, dzielenia się wiedzą, połączeniem pasji i biznesu.

De Care to nie tylko dystrybutor zagranicznych produktów ale także twórca własnych marek. Są nr 1 w ofercie kategorii etnicznych.

Misja i wizja De Care

Zatarcie bariery w poznawaniu nowych, egzotycznych smaków i sprawienie, żeby podróże kulinarne były dostępne dla każdego. Zależy im na smaku, jakości i korzyściach zdrowotnych kuchni etnicznej, dlatego cały czas poszerzają swoją ofertę. Pragną inspirować i zachęcać do kulinarnych eksperymentów.

Marki De Care

House od Asia – smaki Azji, Casa De Mexico, Casa del Sur, Quality Food, Yummity

Siedziba De Care

Firma mieści się w Pieńkowie koło Warszawy, w budynku mieści się zarówno magazyn jak i dział produkcyjny oraz biuro.

Nasze atuty

  • Szybka realizacja zamówień na zdrową żywność
  • Wszystkie produkty widoczne w sklepie posiadamy w magazynie (np. erytrytol, matcha, tapioka, makaron konjac)
  • Pod ceną określone są daty minimalnej trwałości (np. sprawdź makaron ryżowy)
  • Możliwość złożenia zamówienia bez rejestracji (np. na aloes)
  • Niskie ceny wysyłki (tania wysyłka produktów my best pharm)
  • Duży wybór rodzajów dostawy produktów np. kwas askorbinowy (Pocztex, Kurier DPD, Kurier Inpost, Paczkomaty, Orlen Paczka, Odbiór Osobisty Wrocław)
  • Płatności: przelew, PayU, pobranie, na miejscu (kartą lub gotówką) 
  • Niskie ceny produktów, dużo promocji
  • Rabaty dla stałych klientów (np. rabaty na stewia i inne produkty)
  • Duży wybór (ponad 7000 zdrowych produktów) (mleko kokosowe, ksylitol)
  • Ciągły rozwój, dużo nowości
  • Doświadczenie: sprzedajemy w Internecie już ponad 10 lat (karobprzecier pomidorowy)
  • Dziesiątki tysięcy zadowolonych klientów
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ŁADOWANIE....
ceneo
trusted-shops
google