Majonez Jajeczny Bio 325 g - La Cuisine D Autrefoi
MAJONEZ JAJECZNY BIO Zawartość netto: 325 g Składniki: olej słonecznikowy* (77%), żółtko jaja*, ocet jabłkowy*, woda, musztarda dijon* (woda, ziarna gorczycy*, ocet jabłkowy*, sól morska), sól morska, koncentrat soku z cytryny*, substancje zagęszczające: guma ksantanowa*, guma guar* * składniki ekologiczne Jednostka certyfikująca: FR-BIO-01 Pochodzenie składników: Rolnictwo UE/spoza UE Warunki przechowania: Przechowywać z dala od źródeł światła i ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 miesiąca. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 2991 kJ/728 kcal Tłuszcz: 79 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g Węglowodany: 1,5 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 1,3 g Sól: 1,3 g Producent: La Cuisine d'Autrefois SDMR 38420 Domene France