MATERO LUKA HOJA WHITE Naczynie ceramiczne, szkliwione przeznaczone do przygotowywania i spożywania naparu Yerba Mate. Pojemność ok. 350 ml Sposób czyszczenia: myć wodą z detergentem. Można myć w zmywarce. Zaleca się przepłukanie wrzątkiem przed pierwszym użyciem. Kraj pochodzenia: Chiny.
Yerba Mate Vakapi Catuaba Guarana 500 g Doypack
YERBA MATE VAKAPI CATAUBA GUARANA Elaborada con palo. Masa netto: 500 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 94,5% - kraj poch. Paragwaj, guarana sproszkowana 1,5%, catauba kora cięta 2%, liść mięty, ziele czystka, naturalny aromat. Sposób przygotowania: Susz wsypuje się do naczynia w ilości od 1/4 do 3/4 objętości. Przechylić naczynie tak, aby susz ułożył się na ukos. Umieścić bombillę w pustej przestrzeni. Zalać wodą o temp. 70-80ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Matero Ceramico Luka Negro 350 ml z Logo Mate Green
Produkt jest wolny od wad z datą minimalnej trwałości widoczną pod ceną produktu, ale zostanie wycofany z naszej oferty. Ilość ograniczona. NACZYNIE CERAMICZNE LUKA NEGRO 350 ML Z LOGO MATE GREEN Produkt wykonany ze szkliwionej ceramiki, przeznaczony do przygotowania i spożywania naparu z Yerba Mate. Pojemność: 350 ml Kolor: Czarny Kraj pochodzenia: Chiny Sposób czyszczenia: Myć wodą z detergentem. Można myć w zmywarce. Do sprawdzenia
Yerba Mate Campesino Clasica - 500 g
YERBA MATE CAMPESINO CLASICA Masa netto: 500 g Składniki: herbata yerba mate 100%. Kraj pochodzenia: Paragwaj Sposób przygotowania: wsyp susz w ilości 1/4 do 3/74 objętości naczynia, zalej wodą o temp. 70-80ºC. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu.
Yerba Mate Monte Verde CITRUS BOMB 500 g
YERBA MATE MONTE VERDE CITRUS BOMB Monte Verde Citrus Bomb to niezwykła kompozycja brazylijskiej yerba mate z soczystymi owocami cytrusowymi. Skórka pomarańczy i cytryny dodają do ostrokrzewu moc owocowego smaku, płatki nagietka i trawa cytrynowa wzbogacają go o dodatkowe nuty, a naturalny aromat cytrusów doskonale podkreśla orzeźwiający charakter mieszanki. Ta mieszanka doskonale sprawdzi się podczas gorących dni, idealnie nadaje się do przygotowania chłodzącego terere, ale także jako ciepły napar w formie amargo. Przewaga liści ostrokrzewu paragwajskiego z małą ilością patyczków, bez pyłu. Masa netto: 500 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 92% - kraj pochodzenia: Brazylia, nagietek, trawa cytrynowa, skórka cytryny, skórka pomarańczy, naturalny aromat. Sposób parzenia: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia i zalewa wodą o temperaturze 70-80ºC. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-460 Karczew
Yerba Mate Vakapi Mas Inteligente 500 g
YERBA MATE VAKAPI MAS INTELIGENTE Yerba mate elaborada con palo. Masa netto: 500 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 92% (kraj pochodzenia Paragwaj), korzeń żeń-szenia syberyjskiego, guarana sproszkowana, liść miłorzębu japońskiego, chaber bławatek, naturalny aromat. Wyprodukowano w Polsce. Sposób parzenia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Lekko przechyl naczynie. Włóż bombillę. Powoli zalej wodą (70-80 ºC). Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 KarczewDo sprawdzenia
MATERO LUKA HOJA BLACK Naczynie ceramiczne, szkliwione przeznaczone do przygotowywania i spożywania naparu Yerba Mate. Pojemność ok. 350 ml Sposób czyszczenia: myć wodą z detergentem. Można myć w zmywarce. Zaleca się przepłukanie wrzątkiem przed pierwszym użyciem. Kraj pochodzenia: Chiny.
5 x Yerba Mate Vakapi Mas Inteligente 50 g
YERBA MATE VAKAPI MAS INTELIGENTE Yerba mate - południowoamerykańska roślina. Pierwsi używali jej Indianie Guarani, aby zmniejszyć głód, zmęczenie i oczyścić umysł. Masa netto: 5 x 50 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 92% pochodzenie: Paragwaj, korzeń żeń-szenia syberyjskiego, guarana sproszkowana, liść miłorzębu japońskiego, chaber bławatek, naturalny aromat. Sposób użycia: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia o pojemności 200 ml oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80ºC. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
YERBA MATE VAKAPI COCOA Yerba mate elaborada con palo. Masa netto: 500 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 95% (kraj pochodzenia Paragwaj), kakao ziarno nieprażone 3%, lawenda kwiat, imbir mielony, naturalny aromat. Wyprodukowano w Polsce. Sposób parzenia: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Lekko przechyl naczynie. Włóż bombillę. Powoli zalej wodą (70-80 ºC). Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Yerba Mate MATEINE Caffeine+ 500 g
YERBA MATE MATEINE CAFFEINE+ Jedna z najmocniejszych yerba mate dostępnych na rynku. Masa netto: 500 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 100% Kraj pochodzenia: Paragwaj Sposób przygotowania: wsyp 20 g suszu do naczynia o pojemności 200 ml. Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temp. 70-80ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz możesz zalewać wielokrotnie. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Zawartość kofeiny: - w porcji (20 g suszu zalane do objętości 200 ml): 90,3 mg - w 100 ml naparu: 65,8 mg Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Bombilla La Mulata Al Promedio Al 221 ze stali nierdzewnej 15,5 cm Kolorowa
BOMBILLA LA MULATA AL PROMEDIO AL 221 Estetycznie wykonana ze stopu wysokiej jakości stali nierdzewnej z ergonomicznym wygięciem. Barwiona w losowe kolory, multikolorowa rurka. Delikatnie ozdobiona w pierścień chłodzący. Czyszczenie: Myć wodą z detergentem. Zalecane jest czyszczenie za pomocą szczoteczki do czyszczenia bombilli. Długość bombilli: 15,5 cm Kraj pochodzenia: Chiny
Matero Ceramico LUKA DARK BROWN 350 ml
MATERO CERAMICO LUKA BARK BROWN 350 ML Duża, stabilna ozdobiona logiem "mate green" ceramiczna tykwa odporna na pękanie i całkowicie szkliwiona. Pojemność ok. 350 ml zapewnia, że pomieści solidną porcję suszu. Przed użyciem wypłucz naczynie w gorącej wodzie. Unikaj mycia w zmywarce.
Bombilla LIZA Nierdzewna bez Pierścienia 19 cm
BOMBILLA LIZA NIERDZEWNA BEZ PIERŚCIENIA 19 CM Bombilla (słomka zakończona sitkiem) - tradycyjny przyrząd przeznaczony do filtrowania naparu. Produkt wykonany ze stali nierdzewnej, przeznaczony do kontaktu z żywnością. Kraj pochodzenia: Chiny. Sposób użycia: Należy umieścić bombillę w naczyniu wypełnionym suszem, następnie naczynie uzupełnić wodą. Filtrować napar pijąc jak przez słomkę. Myć wodą z detergentem. Zalecane czyszczenie za pomocą szczoteczki do czyszczenia bombilli.Do sprawdzenia
YERBA MATE GREEN ENERGY Masa netto: 200 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91% poch. - Brazylia, camu camu, owoc kolendry, skrzyp polny, zielona herbata Gunpowder, owoc czarnego bzu, korzeń żeń-szenia syberyjskiego, naturalny aromat. Sposób parzenia: Do naczynia wsypać susz uzupełniając je od 1/4 do 3/4 pojemności. Przechylić naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieścić bombillę w pustej przestrzeni. Zalać wodą o temp. 70-80 ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
3 x Yerba Mate Vakapi Mas Inteligente 50 g
YERBA MATE VAKAPI MAS INTELIGENTE Yerba mate - południowoamerykańska roślina. Pierwsi używali jej Indianie Guarani, aby zmniejszyć głód, zmęczenie i oczyścić umysł. Masa netto: 3 x 50 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 92% pochodzenie: Paragwaj, korzeń żeń-szenia syberyjskiego, guarana sproszkowana, liść miłorzębu japońskiego, chaber bławatek, naturalny aromat. Sposób użycia: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia o pojemności 200 ml oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80ºC. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
3 x Yerba Mate Vakapi Frutos 50 g
YERBA MATE VAKAPI FRUTOS Elaborada con palo. Idealny wybór dla osób poszukujących cytrusowego posmaku i goryczki. Dość drobno pocięty i zmielony susz z dużą ilością drobnicy pyłowej. Kawałki owoców w suszu. Vakapi Frutos jest również świetna po przygotowaniu w formie zimnego terere. Masa netto: 3 x 50 g Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 96% - kraj pochodzenia: Paragwaj, skórka cytryny 2%, skórka pomarańczy 2%, porzeczka liść, skrzyp polny, naturalny aromat. Sposób przygotowania: Susz wsypuje się do naczynia w ilości od 1/4 do 3/4 objętości. Przechylić naczynie tak, aby susz ułożył się na ukos. Umieścić bombillę w pustej przestrzeni. Zalać wodą o temp. 70-80ºC lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Bombilla LIZA Nierdzewna ze Srebrnym Pierścieniem HS84-BS
BOMBILLA LIZA NIERDZEWNA E SREBRNYM PIERŚCIENIEM Długość 19 cm Produkt wykonany ze stali nierdzewnej, przeznaczony do kontaktu z żywnością. Słomka zakończona sitkiem - tradycyjny przyrząd przeznaczony do filtrowania naparu. Sposób użycia: umieścić bombillę w naczyniu wypełnionym suszem, następnie naczynie uzupełnić wodą. Filtrować napar pijąc przez słomkę. Myć wodą z detergentem. Zalecane jest czyszczenie za pomocą szczoteczki do czyszczenia bombilli. Kraj pochodzenia: Chiny
Bombilla Nierdzewna Pequeno Larga (15,5 cm) C012
BOMBILLA NIERDZEWNA PEQUENO LARGA Słomka zakończona sitkiem - tradycyjny przyrząd przeznaczony do filtrowania naparu. Produkt wykonany ze stali nierdzewnej, przeznaczony do kontaktu z żywnością. Długość: 15,5 cm Myć wodą z detergentem. Zalecane jest czyszczenie za pomocą szczoteczki do czyszczenia bombilli. Kraj pochodzenia: Chiny
2 x Yerba Mate Green MAS IQ Tropical 50 g
YERBA MATE GREEN - MAS IQ TROPICAL Masa netto: 2 x 50 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91% (kraj pochodzenia Brazylia), skórka cytryny, skórka pomarańczy, ananas cięty, żeń-szeń syberyjski, płatki słonecznika, guarana, sproszkowana, nagietek kwiat, bławatek kwiat, naturalne aromaty. Sposób parzenia: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia oraz zalewa wodą o temp. 70-80 ºC. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Yerba Mate Green Mas Energia Guarana Saszetki (25 x 3 g)
YERBA MATE GREEN MAS ENERGIA GUARANA Masa netto: 25 x 3 g (25 saszetek) Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 82% (Kraj pochodzenia - Brazylia), guarana sproszkowana 2%, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, chaber bławatek, jagody goji, naturalny aromat. Sposób parzenia: do kubka o pojemności 200-250 ml włożyć 1 saszetkę Yerba Mate, zalać przegotowaną wodę o temp. 70-80ºC. Zaparzać przez 3-5 minut. Saszetka może pozostawać w kubku - jak to się dzieje z tradycyjnie parzoną yerba mate. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: " Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew Do sprawdzenia
Yerba Mate El Pajaro Mas Energia Saszetki (25x 3 g)
YERBA MATE EL PAJARO MAS ENERGIA SASZETKI Masa netto: 75 g (25 x 3 g) Składniki: yerba mate (Ilex Paraguariensis) 95,5% kraj poch.: Paragwaj, Jabłko 3%, Muira puama 1%, Chia 0,5%, aromat naturalny. Sposób przygotowania: o kubka o pojemności 200-250 ml włożyć 1 saszetkę Yerba Mate, zalać przegotowaną wodą o temp. 70-80°C. Zaparzać przez 3-5 minut. Saszetka może pozostawać w kubku - jak to się dzieje z tradycyjnie parzoną yerba mate. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Yerba Mate Green Mas Energia Guarana 50 g -
YERBA MATE GREEN MAS ENERGIA GUARANA Yerba mate z guaraną to produkt dla tych osób, które potrzebują mocnego pobudzenia i jednocześnie delikatnego smaku. Guarana posiada właściwości pobudzające, dzięki zawartości kofeiny. Natomiast dodatek mięty i trawy cytrynowej dodaje suszowi orzeźwiającego smaku. Składniki: herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 93% - pochodzenie Brazylia, guarana sproszkowana 2%, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, chaber bławatek, naturalny aromat. Umieścić bombillę w naczyniu, nasypać suszu uzupełniając je od 1/4 do 3/4 pojemności, zalać wodą o temp. 70-80ºC. Nie należy mieszać bombillą. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 KarczewDo sprawdzenia
Yerba Mate Green MAS IQ Tropical 50 g
YERBA MATE GREEN - MAS IQ TROPICAL Masa netto: 50 g Składniki: Herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91% (kraj pochodzenia Brazylia), skórka cytryny, skórka pomarańczy, ananas cięty, żeń-szeń syberyjski, płatki słonecznika, guarana, sproszkowana, nagietek kwiat, bławatek kwiat, naturalne aromaty. Sposób parzenia: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia oraz zalewa wodą o temp. 70-80 ºC. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Yerba Mate El Pajaro - Mas IQ Limitada 50 g
YERBA MATE EL PAJARO MAS IQ LIMITADA Masa netto: 50 g Składniki: Yerba mate (Ilex Paraguariensis) 94%, liść miłorzębu, sproszkowane: camu camu, guarana, kaktus, aromat. Kraj pochodzenia: Paragwaj Sposób przygotowania: Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80ºC. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Producent: " Oranżada" Robert Derlatka ul. Ślusarska 10/7 05-480 Karczew
Jeden z największych importerów w Polsce
Yerbamarket jest jednym z największych importerów, oraz producentów Yerba Mate w Polsce. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży i znajomości smaków oraz działania przeróżnych ziół, możemy się tutaj spodziewać mieszanek, które stymulują na długie godziny, wspomagają odchudzanie, i oczywiście - świetnie smakują.
W szerokiej gamie produktów znajdziemy zielone Mate Green z Brazylii, mocno pobudzające Vakapi, czy Mateine z Paragwaju, oraz wiele innych marek znanych i cenionych na całym świecie. W ofercie znajdziemy również wszystkie niezbędne akcesoria, naturalne tykwy, ceramiczne naczynia, oraz najwyższej jakości bombille potrzebne do picia yerby. Wybierając produkty Yerbamarket, stawiasz na jakość, świeżość, moc pobudzenia, oraz głębokie i zróżnicowane smaki. Od mocno ziołowych, wyrazistych blendów, do mieszanek owocowych i delikatesowych - każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli szukasz uzupełnienia do swojej diety, potrzebujesz więcej energii w ciągu dnia, lub po prostu szukasz zamiennika do kawy - w Yerbamarkecie znajdziesz tego, czego potrzebujesz